Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czekam na...

Illi

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.01.2025 o 15:19, Maat napisał(a):

No i kociarnię i psiarnię mam.

:D U mnie jeszcze 8 kur jest, tata karmi, mama nosi jajka do domu, a ja gotuję jajecznicę :D Czasem robię pastę jajeczną albo po prostu gotuję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Czekam na informację o stanie młodszego brata. Helikopter zabrał go do Warszawy, na oddział intensywnej terapii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
21 minut temu, mienta napisał(a):

@Purpurowy co się stało? Trzymaj się.

Wyrypał się na hulajnodze elektrycznej. Olbrzymi krwiak i uszkodzone płuco. Jest obecnie operowany. Lekarka powiedziała że ma 50% szans...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Jestem dobrej myśli. To mój brat, więc mamy wspólne geny. Jeśli ma łeb tak twardy jak ja, to da radę. Ja się bardziej o jego dupę martwię, bo jak tylko wróci do domu, to takiego kopa z gumofilca zarobi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja czekam na szpital, w przyszłym tygodniu wybieram się tam, tym razem jest to planowe przyjęcie, chociaż normalnie też chyba by mnie przyjęli ze skierowaniem, czy też bez. U mnie jest w porządku szpital i zawsze chętnie idę, żeby się podkurować 😀 a tak to zamknięta w tym domu, potrzebuję trochę zmiany otoczenia. Wcześniej jeździłam do szpitala do Krakowa, ale od paru lat u siebie, na podkarpaciu. 

A dzisiaj czekam na paczuszkę z Sheina, na jedną, a druga przyjdzie później, a ta pierwsza szybciej, bo magazyny też są w Europie, oszalałam na punkcie Sheina 😉😅😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi