Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdzie jest dawny użytkownik tego forum?

lula

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Zgadzam się w stu procentach, że nazywanie ludzi k…wami, tudzież inne wyzwiska, które padały z ust pewnej atencjuszki wobec różnych ludzi tutaj, to absolutny brak zrozumienia, empatii i wprowadzanie toksycznej atmosfery, i nawet choroba psychiczna tego nie usprawiedliwia. No ale nie róbmy już tu offtopu.

Nie chcę się wypowiadać bo nie to miałam na myśli. Choroba poza tym rządzi się swoimi prawami i rozróżniam osobę stabilna od osoby przez, którą przemawia choroba. Wydźwięk jest inny. Nie tłumacze ale rozumiem. I nie chce wybacz na ten temat rozmawiać. Mam inne podejście widocznie. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Siłą się powstrzymuję jak takie słodkie pierdzenie widzę :D

A daj spokój Stary. Przecież kto się czubi ten się lubi. Nie zdziwiłbym się gdybyście zostali parą  :D  ( tak wiem, jesteś w związku )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nie chcę się wypowiadać bo nie to miałam na myśli. Choroba poza tym rządzi się swoimi prawami i rozróżniam osobę stabilna od osoby przez, którą przemawia choroba. Wydźwięk jest inny. Nie tłumacze ale rozumiem. I nie chce wybacz na ten temat rozmawiać. Mam inne podejście widocznie. 

💯🫡

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc proszę o natychmiastowe usunięcie mnie , forum. Ostatecznie. Mam dość tego bagna. Sami sobie tu w nim się taplajcie @Dryagan jesteście sztuczni i przez was wiele osób sie wycierpiała. Żegnam i nie wracam. Szkoda życia. Dziś ma być usunięte to konto. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Verinia napisał(a):

Tak więc proszę o natychmiastowe usunięcie mnie , forum. Ostatecznie. Mam dość tego bagna. Sami sobie tu w nim się taplajcie @Dryagan jesteście sztuczni i przez was wiele osób sie wycierpiała. Żegnam i nie wracam. Szkoda życia. Dziś ma być usunięte to konto. 

Dryagan nie jest sztuczny, jest opanowany i chyba najlepiej adminuje, ma taki dar w sobie. Może źle zrozumiałaś mój komentarz że odniósł się tylko do Ciebie, ja też np uczestniczę w klotniach i jest też o mnie. Ale nie wolno mówić że atmosfera jest zla jak sami ją stwarzamy. A zresztą teraz jesteś w szpitalu i jesteś niestabilna, więc nie podejmuje takich decyzji teraz i też pewnie później będziesz żałować słów co piszesz np. w manii 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do @Dryagan zgodzę się z @Dalila_ . @Verinia jesteś teraz niestabilna, ciągle dzieją się jakieś dramy, ja sama już jestem nimi zmęczona. Mówiłam Ci, żebyś nie wracała na forum dopóki się u ciebie nie ustabilizuje. Wyloguj się, ochłoń i wróć z koroną na głowie jak już będzie czas. ;)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

@Verinia spokojnie. Widzę, że Cię to mocno odpaliło, ale twoja reakcja jest kompletnie nieadekwatna do sytuacji. Ja Cię nie atakowałem – zwróciłem jedynie uwagę tylko na jedną rzecz: żeby nie było osobistych przytyków i wyzwisk. Zresztą sama się z tym wcześniej zgodziłaś w innym poście, że nie będziesz tak robić, więc nie rozumiem, czemu nagle idzie to w stronę „forum to dno”, „admini sztuczni” i oskarżeń z sufitu.

Jeśli naprawdę chcesz odejść, to oczywiście masz do tego prawo. Tylko zróbmy to normalnie: napisz prośbę na priv do administratora albo w odpowiednim wątku od tego, bez robienia hałasu w tematach. Tak będzie po prostu lepiej i dla Ciebie, i dla wszystkich. Ale proszę: przemyśl to na spokojnie. Decyzje podejmowane w emocjach prawie zawsze kończą się żalem albo kolejną rundą nerwów. Daj sobie chwilę, ochłoń, wróć do tego jutro – i dopiero wtedy zdecyduj, co chcesz zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, cynthia napisał(a):

Co do @Dryagan zgodzę się z @Dalila_ . @Verinia jesteś teraz niestabilna, ciągle dzieją się jakieś dramy, ja sama już jestem nimi zmęczona. Mówiłam Ci, żebyś nie wracała na forum dopóki się u ciebie nie ustabilizuje. Wyloguj się, ochłoń i wróć z koroną na głowie jak już będzie czas. ;)  

Dokładnie tak! Podobnie uważam. @Verinia odpocznij od tego forum bo jesteś na silnych emocjach, wkręcasz się niepotrzebnie a potrzebujesz stabilizacji. Nie tedy droga. Tu sporo osób lubi Ciebie i Twoje posty ale znowu wpadłaś w udzielanie się wszędzie. Jakby mania . Jesteś fajna Osoba, pomocna, szczera - odpocznij w szpitalu, również od neta 🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi