Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Warszawa] Nasza Stolica

Don Pablo

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.07.2023 o 08:45, Wirginia Zachodnia napisał(a):

Mogę się spotkać 12 lipca w środę lub 13 lipca w czwartek po godzinie 15:00. 

W dniu 4.07.2023 o 17:11, postrzeleniec napisał(a):

Jak coś zorganizujecie 12 lub 13 to mogę się pojawić. Ale nie wcześniej niż około 17.

Wtedy akurat nie będzie mnie w Wawce :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 6.10.2023 o 14:14, Wirginia Zachodnia napisał(a):

10 października będę w Warszawie. 

Wybacz, miałem okres nieśledzenia forum. Gdyby coś tam u Ciebie lub u innego użytkownika się szykowało, to napiszcie. Postaram się w miarę regularnie tu zaglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam osoby, która chciałaby chodzić na zajęcia taneczne w obszarze Praga Północ, Śródmieście, Powiśle. Od zawsze chciałam, ale mam zbyt duże lęki będąc daleko poza domem. Tak sobie pomyślałam, "a może jest ktoś w podobnej sytuacji i chciałby/chciałaby dołączyć?". Najepiej gdyby taka osoba była z części Warszawy: Praga Południe, Rembertów, Wesoła, Wawer, Sulejówek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 24.10.2024 o 20:05, Kamiisia napisał(a):

Szukam osoby, która chciałaby chodzić na zajęcia taneczne w obszarze Praga Północ, Śródmieście, Powiśle. Od zawsze chciałam, ale mam zbyt duże lęki będąc daleko poza domem. Tak sobie pomyślałam, "a może jest ktoś w podobnej sytuacji i chciałby/chciałaby dołączyć?". Najepiej gdyby taka osoba była z części Warszawy: Praga Południe, Rembertów, Wesoła, Wawer, Sulejówek.

Mieszkam w Rembertowie, jakbyś chciała pogadać to pisz na priv. Myślę że za jakiś krótki czas mógłbym się gdzieś wybrać na jakieś zajecia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem pójścia na jakiś kurs taneczny. Jeżeli jesteś nadal zainteresowana, możemy pogadać. 🙂 Mam podobnie, wejście w grupę obcych ludzi mnie raczej nie zachęca. Weź się jeszcze rozluźnij, żeby nie być drewnem :D Jakiś konkretny styl Cię interesuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi