Skocz do zawartości
Nerwica.com

PREGABALINA (Egzysta, Linefor, Lynagex XR, Lyrica, Naxalgan, Pragiola, Preato, Pregabalin Accord/Mylan/ Pfizer/ Sandoz/ Sandoz GmbH/ STADA/ Zentiva, Pregamid, Tabagine)

tekla67

Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?  

236 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      168
    • Nie
      48
    • Zaszkodziła
      23

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Catriona napisał(a):

@Nieznany24 brałam już kiedyś pregabaline przez 2 lata cały czas w tej samej dawce i działała cały czas tak samo. Odstawiona była z zupełnie innych powodów.

Każdy z nas reaguje inaczej na leki, jednak śmiem twierdzić że byłaś jedną z osób zaliczanych do szczęściarzy bo u bardzo dużej grupy pacjentów wzrasta tolerancja na Prege i to w dość szybkim tempie. A powiedz mi jak u Ciebie z odstawieniem było? Jakieś nieprzyjemne ,,fajerwerki”?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy 150mg poczułem jakby trochę wolniej wszystko się działo, miękkie nogi, lekkie zawroty glowy, ale ustąpiło. Zastanawiam się właśnie czy skoro na 200mg nie czuje zbytniej poprawy to czy 300mg zrobi różnice. Przerobiłem już tyle leków, że mam nadzieję że w końcu to będzie to, chociaż częściowo. 

49 minut temu, Catriona napisał(a):

@zaciek to jedziemy na jednym wózku można powiedzieć bo ja też akurat wchodzę na pregabalinę i też docelowa dawka to 300 ;) 

Jak dawkujesz ? Dawaj znać jak u Ciebie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi