Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

OT

Nihil

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, ehhhh ... - skąd miałem wiedzieć, że "niektórym ludziom" mogło aż tak bardzo zależeć na randze Misski Foruma ? :P Tym bardziej, iż byłem święcie przekonany, że mają (powzięłabyś tę śmiertelną urazę, bo nie wygrałaś jakiegoś tam konkursu na miss forum ? :P A nie, czekaj - Ty mnie zablokowałaś na Fejsie, bo Ci samo "hahahahahahaha :P" napisałem ... :D;)) tego dystansa do internetów ... - cóż ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith napisał(a):
Po prostu sprawiłeś innym przykrość. Ludki tutaj i tak mają całą masę problemów, są zalęknieni i jak już się decydują na wzięcie udziału w takim konkursie, to trzeba im gratulować przełamania się, a nie dołować trollerskimi akcjami. Wszystkim zepsułeś zabawę.

Taaaaa, bo laskom, które wstawiły fotki i by nie wygrały (czy tam zajęły ostatnie miejsca), nie byłoby przykro ? :P Nihil w obronie honoru tych co miały nie wygrać trollował (no ku*wa, błędny rycerz :D)! O! :D "Trollerska akcja" miała też i drugie dno - ukazanie śmieszności idei przyznawania owych rang - tytułów: Missek i Misterów (tak tak, Nihil zapewne się mści, bo sam nigdy nic nie wygrał ... :D) :P

Lilith napisał(a):
Wszystkie osoby, które brały udział w konkursie poczuły się niefajnie.

Niby kto ? :Psilence_sadness może ? :DMamSwojePoglady (nawet sobie nie wyobrażasz, jaką miała bekę ... :D) ? :Dcyklopka ? dostała rangę, której w pierwszym (niestrollowanym (!) - tylko się zgrywałem :P) głosowaniu by nie wygrała :P Z elo to nawet śmiałem się, że będzie mi pomagać fejkowe konta zakładać ... :P:D Aha, "Pluszak"-oblivionka też po fakcie napisała mi, że w sumie to powinna była mi podziękować za wszystkie oddane na nią głosy (a takowych nie było - uczciwie zdobyła tytuł vice-Misski Foruma! ;)), a nie nakręcać aferę ... ;)

Zatem ? :P;)

Lilith napisał(a):
Akolita, zablokowałam Cię, bo wówczas formalnie (...)

Dobra dobra ... :D (ofc, z przymrużeniem oka o tym blokowaniu na Fejsie ... ;))

Lilith napisał(a):
tylko skazanym na wieczną banicję trollem, który wyleciał po raz setny ;):P

"Nihil potrafi!" :D;)

Lilith napisał(a):
Jednak odrobinę prywatności mi się należy :P

No tak ... ;) Adminka Wielkiego Foruma, to i pewnie nie może się od psycho-fanów opędzić ? :D;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akolita napisał(a):

MamSwojePoglady (nawet sobie nie wyobrażasz, jaką miała bekę ... :D) ? :D (...) Z elo to nawet śmiałem się, że będzie mi pomagać fejkowe konta zakładać ... :P:D

No dobra. One dwie akurat nie brały udziału w konkursie - co nie zmienia faktu, że miały bekę! :D:P;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

one man show napisał(a):
czy jeżeli ktoś czuje się kobietą może brać udział w tym konkursie. czy jakie są zasady

ja sie nie czuje kobietą, dlatego nie biore udziału

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, zresztą, dzięki Nihila "podśmietrollowankom", udoskonaliliście procedurę głosowania (jawne głosy, nieuwzględnianie tych oddawanych z dopiero co założonych kont) - wykluczyliście (powiedzmy ... :P - co? myślicie, że Nihil nie posiada całej armii fejków stworzonych x miesięcy wcześniej ? :P;)) możliwość fałszowania wyników konkursów! 8)

"-Jam częścią tej siły,

która wiecznie zła pragnąc,

wiecznie dobro czyni."

:D;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith napisał(a):
Akolita, taaa...a PW do mnie, to się same pisały :P

Parafrazując: "Było, nie minęło - Kronika Nihila wybryków" ? :D

Lilith napisał(a):
Nie umiesz się bawić :P

:bezradny:;)

P.S. Wolę w ... - w "Przekomarzanki" ? :D;)

Lilith napisał(a):
Nie w tym rzecz. Staram się oddzielić od siebie pewne kwestie, bo inaczej bym zwariowała.

Mhm ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupa z rzodkiewek napisał(a):
miałam się zgłosić, ale ni cholery nie mogę załącznika dodać, bład więc nie zgłaszam się :mrgreen:

Znaczy, pozostaniesz incognito ? ;) Tajny Razwiedczyk do działań operacyjnych - przykładowo: infiltracja środowiska przeTrolli ? :D Chociaż My ten dobry kontrwywiad ... - Liberejt (Liber8) za długo się nie uchował :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, Swego czasu grożono Mi tutaj ostrym wpi..lem ;) Pojawiłem się w miejscu rzekomej zaplanowanej akcji lecz cóż agresor oddał spotkanie walkowerem ;) a tak btw może by nie zaśmiecać nadmiernie tego wątku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akolita napisał(a):
Aha, "Pluszak"-oblivionka też po fakcie napisała mi, że w sumie to powinna była mi podziękować za wszystkie oddane na nią głosy (a takowych nie było - uczciwie zdobyła tytuł vice-Misski Foruma! ;)), a nie nakręcać aferę ... ;)
Żeby nie było, że moje imię nadaremne wzywasz... Troll mnie okłamał, coś takiego... Moja wersja wydarzeń brzmi następująco: było mi na rękę, że miałam powód wycofać się z konkursu 8) nasilają mi się objawy, kiedy moje fotki są widoczne w internetach przez dłuższy czas... dłuższy niż parę dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

WolfMan napisał(a):

Widzę powiew swieźości w Wyborach Miss nowe piękne twarze

Widzę, chućliwe knury już się powoli zlatują ... - znaczy, można zaczynać!

:lol::lol::lol: - Akolita, zajefajne !!! Norwid by tego lepiej nie ujął , podoba mi się .

Jeszcze trochę a Twoje "przyspiewki " będę sobie umieszczał w podpisie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68 napisał(a):
  Akolita napisał(a):
Co może zmienić naturę trolla ?
ostry wpierdol? :twisted:

distorted_level68, już to przerabialiśmy :P;)

tosia_j napisał(a):
ban permanentny

Eeeeeeee ... "już to przerabialiśmy" ? :D ( Lilith, :lol:;) )

Lilith napisał(a):
Może spóźnione dojrzewanie? :P:mrgreen:

:lol:

I wszyscy razem:

"Wszystkie gimby nasze są!" - jak zaśpiewałaby Majka Jeżowska :D

WolfMan napisał(a):
jest nieodłączną postacią tego forum niczym ten Stańczyk nadworny ;)

A jak! ;) Zawsze na posterunku, gotów kpić z Władzy - bekę z Razwiedczyków cisnąć :P:D

distorted_level68 napisał(a):
ale przypadki chodzą po ludziach?
  WolfMan napisał(a):
distorted_level68, Nic nie jest dziełem przypadku.... ;)

"Nie ma przypadków, są tylko znaki." - jak już tymi powiedzeniami :P

Carica Milica napisał(a):
:lol::lol::lol:

A Ty, Szalona Wiewiórko, się tak nie chichraj, bo jeszcze przez to z drzewa spadniesz ... i będziesz jak ta z reklamy orzeszków Felix :D

:D

anemon napisał(a):
Troll mnie okłamał, coś takiego ...

przeTroll - ojciec kłamstwa i intrygi ? :P:D

Kalebx3 Gorliwy napisał(a):
Akolita, zajefajne !!! Norwid by tego lepiej nie ujął , podoba mi się .

Jeszcze trochę a Twoje "przyspiewki " będę sobie umieszczał w podpisie :D

:great:

Jak przyśpiewki, to przyśpiewki:

"Kto nie klaszcze, ten Razwiedczyk !!!

:brawo::brawo::brawo: "

:D

P.S. Uszanowanie Odklejowi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ed.

jeszcze dodam coś, bo się już właśnie obudziłam, to będzie w formie zagadki! :twisted:

Jak reaguje ktuś na osobiste podjazdy i urażoną dumę?

"nowo" buracko! :lol::lol::lol:

...aż się zaczerwieniłem! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi