Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Salirka, wędzonce :P

A to takich rzeczy nie jem, bo tluste i kaloryczne :P ja jak mam mięso, to je wyciskam w ręczniku papierowym :D

rosolu tez nie jem, bo nie lubię.

W ogóle wielu rzeczy nie jem ze względu na figurę - ziemniaków, białego pieczywa, mleka tlustszego niż 0,5%, masla, margaryny (nie smaruje niczym), majonezu, czegos tam jeszcze, ale nie pamiętam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa

Jakby mi się Zoll snil, to by zdrada była.

Nie napisałaś tego poważnie...mnie się ostatnio śnił wieloraki ale w sumie utopić mnie chciał :-|

oj tam od razu utopic :P chcialem ci tylko namoczyc wlosy zeby troche podstrzyc i wykreowac super fryzurke specjalnie na konkurs miss :angel:

ale nie chcialas stwierdzilas ze ta co masz jest dobra i w sumie masz racje jest dobra :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle wielu rzeczy nie jem ze względu na figurę
tiaaa, pełna asceza. To co Ty masz przyjemności z życia? Moja kobietka się tak nie umartwia a figurę ma bez zarzutu

Czekoladę jem :P

Dla mnie niejedzenie chleba czy ziemniaków to nie jest umartwianie. Wręcz przyjemność.

Ani to smaczne, ani zdrowe.

Zamiast tego jem albo cos, co jest zdrowe, albo cos, co lubię.

Tu raczej o styl życia chodzi niż o "odchudzanie", bo chudnac nie chce. Ale zebra musza być na wierzchu :D

Ja i asceza? Hahahaha :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, nie wiem czy zła. Myślę, że niektóre kobiety lubią gotować po prostu. Co wcale nie znaczy, że zawsze gotuje (w weekendy zwykle tak). Jak nie ma czasu to nie gotuje, w sumie można zjeść na mieście czy coś zamówić. Ale teraz jak muszę uważać na żarcie, to w zasadzie sama robi, żeby nie żreć niczego niepewnego

Niektórzy faceci tez ;)

Zartowalam ze dla :P chyba nie aż tak tragiczna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi