Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

a my w boze narodzenie sluchamy piosenki o dziwce z naprzeciwka :D
to jakieś disco polo pewnie.

nie, to Poparzeni Kawa Trzy :D

a już podejrzewałem panią prawnik o słuchanie tak plebejskiej muzyki jak disco polo. Ja tez słucham teraz bardzo wigilijnej muzy czyli Kata. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W liceum miałam koleżankę, która z dezaprobatą przyjęła pomysł nauczyciela, który zaproponował, że puści nam na lekcji muzykę klasyczną. Twierdziła natomiast, że disco polo to "najpiękniejsza muzyka na świecie" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, chyba każdy naród ma swoją rodzimą wersję beznadziejnej muzyki. Posłuchaj turbo folku lub czałgi, to jest dopiero niezapomniane, muzyczne doświadczenie. :D
Nie wiem czy beznadziejnej, ale prostej, melodyjnej i często właśnie tandetnej bo wykonywanej przez słabych muzyków, zresztą dziś i tak wszystko jest w komputerze robione także to obecne disco polo ma bardziej "szlachetne" brzmienie niż te z lat 90-tych nagrywane na tanich keyboardach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidze disco polo... :evil:
jak wszystkiego co polskie :mrgreen: a disco polo jest jednym z nielicznie prawdziwie polskich gatunków.

tak, wyciagaj sobie nadal bledne wnioski :D

Umer rozumiem, ze kosmitka, nie Polka?

(jak nie znamy nazwiska, to googlujemy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidze disco polo... :evil:
jak wszystkiego co polskie :mrgreen: a disco polo jest jednym z nielicznie prawdziwie polskich gatunków.

tak, wyciagaj sobie nadal bledne wnioski :D

Umer rozumiem, ze kosmitka, nie Polka?

(jak nie znamy nazwiska, to googlujemy)

Umer to Syryjka a może cyganiątko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"pocierpimy"

warto mówić za siebie, bo mnie tam jest całkiem dobrze. leżę na kanapie i oglądamy film.

w Sylwestra też będzie pierdzielenie o cierpieniu? Ja tam zamierzam wywijać na 10-centymetrowych szpilkach i w czerwonej sukience.

I być SZCZĘŚLIWA.

Litości, ludzie.

Czemu Wy się tak skupiacie na CIERPIENIU? Każdy go doznaje w życiu, ale nie każdy się tak na nim skupia. Nie wiem, jeden na miejscu mojego męża by lamentował, że ma rękę na temblaku na święta. I co? Ręka by się szybciej wyleczyła? Śmiem wątpić.

Każdy ma wrogów, pewnie niejeden chciałby, żeby się mój małżonek przekręcił :lol: No i? Nie przywiązujemy wagi do złośliwości.

Tak, jasne, mogłabym się skupić na cierpieniu. Mam leukopenię, a wzrok mi się w ciągu roku popsuł o 1 (czyli sporo). Ze swoimi krewnymi nie utrzymuję kontaktu, zresztą uważają, że jestem wyniosłą, sprzedajną suką i zapewne cieszyliby się, gdyby coś mi się stało. No i? Mam o tym myśleć? A co to da? Sądzę, że jedno wielkie g.... oprócz zadręczania samej siebie.

Ja tam jestem zadowolona z tego roku. Dostałam się, gdzie chciałam się dostać, jestem w miarę zdrowa, mąż jest zdrowy, dzieciaki (siostrzenica i siostrzeniec) mają się dobrze, w dodatku znaleźli sobie porządne drugie połówki. W pracy ok, a moja seminarzystka dostała 15 tysięcy stypendium (z czego się cieszę bardzo, bo pomagałam). Niech dziewczyna szaleje na święta, ciuchów do kupienia dużo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty wiesz o zabijaniu, ja zabilam w swoim zyciu nie jedna rybe ktora sama zlowilam. To codziennosc dla mnie - Zła Sali

Ja bym dodała jeszcze na początku kurva.... co ty wiesz o zabijaniu... :twisted::mrgreen:

Michellea zła oj bardzo zła :twisted: Lubie złą Sali :twisted:

szczegónie tu

neon powtarzam to iiwie już któryś raz ale jakby grochem o ścianę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi