Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

wieloraki Zawsze pachnie tak jak mi sie podoba :P Zreszta meskie zapachy podobaja mi sie duzo bardzie niz damskie :roll:

Mysle aby zrobic sobie prezent z korzyscia dla niego :twisted::mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea ja tam lubie niespodzianki i zawsze sie ciesze. Zadziwia mnie czasem to jakie rzeczy potrafia wyciagnac z rozmow wczesniejszych i wpasc na pomysl.

Dobra spadam bo nic nie kupie...narka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea, no jak to nie wiesz, chcesz powiedzieć, że już wszystko masz? :)

Salirka, już poszłaś ale może przeczytasz z telefonu, kup może mężowi coś erotycznego, np. masażer prostaty?

http://www.sekrecik.pl/kategoria-106-Masazery-Prostaty.htm?gclid=CKOz7rfN2tACFeIGcwodJgcEuQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, o czym Wy rozmawiacie... :roll:

Michellea, no jak to nie wiesz, chcesz powiedzieć, że już wszystko masz? :)

Nie mam wszystkiego, ale nie wiem, co bym chciała. Większość pomysłów zostaje przeze mnie skwitowana "a właściwie po co mi to?". Coś dostanę, a potem i tak nie będę tego używać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe jaki prezent salirka mi kupi dzisiaj na zakupach i prześle pocztą :105:

kurde bele przydałoby ci się porządnie zabalować troche zagłuszyć ten ból istnienia ostrym melanżem.

to moja opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki oj kupiłam prezent w sam raz dla Ciebie 8) Najnowszy model masażera :P Dostarczy Ci do domu sympatyczna w pełni naturalna mikołajka z cudownymi stopami i nawet pokaże Ci to i owo :D Sama wybierałam mam nadzieję, że będziesz usatysfakcjonowany 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki znalazłam ;) Powiedziała, że potraktuje Cię jak VIPa 8)

Michellea ja tak nie powiem, że marudzicie. Ja kiedyś obudziłam się w nocy z takim lękiem i dodatkowo narobiłam paniki, że szkoda pisać nawet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdemu kto napisze, że marudze wstawie przedmowe do "Spisek przeciwko ludzkiej rasie"

„Dobrze wiemy, jaki wyrok czeka śmiałków podważających powszechne przekonanie, zgodnie z którym bycie żywym jest w porządku. Mówiący nie normatywnej pogodzie ducha naszej rasy winni oczekiwać chłosty za swoją niewdzięczność, przygany za tchórzostwo, traktowania z góry za płytkość myśli… Spisek przeciwko ludzkiej rasie rzuca zapewne najtrudniejsze jak dotąd wyzwanie szantażowi intelektualnemu, nakładającemu na nas obowiązek wieczystej wdzięczności za dar, o który nie prosiliśmy. Bycie żywym nie jest w porządku: to proste nie zawiera w sobie zuchwałość myśli dojrzalszej aniżeli wszelkie komunały o tragicznej szlachetności życia odznaczającego się przesytem cierpienia, frustracji oraz samooszustw. Nie ma przyrody wartej czci, z którą warto na powrót się zjednoczyć; nie ma jaźni, która wróciłaby na tron jako kapitan okrętu własnego losu; nie ma przyszłości, ku której warto by zdążać, na którą warto by mieć nadzieję. Życie jest, jak stwierdza dobitny stempel niezgody Ligottiego, chorobliwie bezużyteczne.”

– Ray Brassier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki tak o Kukuczce..nie wiem co Cię śmieszy...bo mnie to interesuje. Wstęp mi się podoba "Góry wzywają ludzi, którzy pragną w życiu wartości duchowych" :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi