Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Elo nie odnoś podanego przeze mnie przykładu do siebie...

spoko nigdy se takich rzeczy nie biore do siebie :D chyba juz z tego wyroslam :D

Chciałabym móc wypowiadać się w tematach społecznych, socjologicznych, więcej wiedzieć o świecie, bardziej zdawać sobie sprawę, umieć zagłębiać się w sprawy świata. Ale nie potrafię robić tego tak z dupy, bo nie czuję się do tego przez nikogo powołana. W sensie myślę, że zainteresowanie społeczeństwem i innymi tego typu wartkimi tematami, nie może przyjść "z dupy", bo tak chcę.

fakt zainteresowanie tego typu tematami nie przychodzi z dupy a z obserwacji i najgorsze co mozna zrobic gdy sie nie ma wlasnych pogladow to przyjac bezrefleksyjnie cudze - dlatego do czasu kiedy nie wypracujesz sobie swoich lepiej nie rob nic w kierunku przyjecia czyjegos stanowiska na dana sprawe

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale także, powinniśmy wymagać od ateistów, prawosławnych czy muzułmanów oświadczeń, że znają i zobowiązują się w pełni respektować polską Konstytucję i wartości uznawane w Polsce za ważne.

Ciekaw jestem gdzie mnie deportują w takim razie. Jak Norwegia czy Finlandia to czemu nie. Gorzej jak mi Pani Beatka bilet do Mozambiku podeśle :D .

O zaczyna się,jako jako ateista (dumny z tego) mam zamiar zostać w pisolandzie i walczyć z katofaszyzmem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge spac..

zastanawiam sie gdzie uciec...gdzie sie schowac ale wiem, ze to nic nie da. Nie jestem w stanie rozwiazac swoich problemow wiec udaje, ze ich nie ma ale one sa i wciaz daja o sobie znac. Nie wiem po co to pisze...moze po to aby wyrzucic i zasnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salir, co się stało?

Sa sprawy ktorych nie poruszam...no coz w nocy wszystko odczuwa sie mocniej. Omijam psycholog szerokim lukim od miesiaca bo mnie namawia aby w koncu o tym porozmawiac a ja nie chce. :bezradny:

Kontrast ;)

Ja tylko chcialabym aby ktos mnie akceptowal taka jaka jestem...nie idealna...popelniam bledy..mam wady i slabosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea wiem..ze uciekanie nic nie da ale czasem warto dac sobie troche wicej czasu i przemyslec dodatkowo pewne sprawy.

Ucichlo i to bardzo...szkoda bo byly fajne momenty...widocznie nic co fajnie nie moze trwac wiecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi