Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zrozumcie zle tej wiadomosci ale kiedys myslalam o zalozeniu takiego profilu z ciekawosci...zobaczyc jak to dziala...ale sie powstrzymalam :angel:

Co to sa supermozliwosci?

chyba ty :P

atic co to za odzywki :shock:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

Ja kiedyś też się zarejstrowałam i piszę z tym kimś od lipca do dzisiaj :3 Nazywam go "internetowym przyjacielem", na pewno się spotkamy kiedyś, pewnie po mojej maturze, bo mieszka w Krakowie :) Także polecam, czasami można trafić na fajnych ludzi :great: Tylko trzeba umieć rozdzielać ziarno od plew :3

atic i Wolfman: mówicie o Badoo? To tak jest atic tak, że jak nie weźmiesz zdjęciem profilu udowodnisz że to Ty, to nie możesz pisać do innych żeby nie bło spamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atic, ale Ty jesteś mężczyzną. Masz mniejsze szanse na to, że na takiej randce kobieta Cię obezwładni (no chyba że coś Ci dosypie do picia), zgwałci i/lub zabije.

A obawy związane z poznawaniem nowej osoby i ogólnie fobia społeczna to swoją drogą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan ja jestem ciekawa swiata...ale czasami ciekawosc to pierwszyc stopien do piekla :twisted: Wyobrazilam sobie..jak moj maz mowi...zalozylem sobie konto na profilu randkowym z ciekawosci... :pirate:

atic nie na poziomie sa :P

Michellea nie dawno slyszalam, ze pewien facet zamordowal dziewczyne na takim spotkaniu poprzez portal randkowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię ryzyko i siebie niszczyć :twisted:

Michellea, ale serio, chętnie bym pogadała na żywo z kimś z tego forum i mogłabyś trochę przełamać swoją fobię, bo byłoby Ci łatwiej myślę, bo wiadomo że ja wiem (dowiem się np.) o Twoim problemach i akceptacja i zrozumienie itd zapewnione :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież na pierwszą randkę umawiasz się w kawiarni w galerii albo gdzieś w podobnym miejscu. Na drugą możesz go zabrać na spacer do często uczęszczanego parku lub brzegiem rzeki/plaży (jak masz) za dnia. Jest wiele miejsc publicznych, w których można się spotykać, aż nabierze się zaufania do drugiej osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi