Skocz do zawartości
Nerwica.com

Za co jesteś dzisiaj wdzięczny/wdzięczna?

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

@little angel Jak już zapalić, to w nagrodę za coś. Chociaż to też głupie bo kotwiczysz sobie zły nawyk jako nagrodę. Ale jeśli już palić, to nie z byle powodu. Jak jakiś byle nałogowiec.

Jak już się  świadomie krzywdzić to niech chociaż będzie to po dobrze wykonanej robocie (definicja roboty dowolna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ale masz możliwość nauki i rozwijania tego co sprawi Ci docelowo radość. Ogólnie często robimy rzeczy, których nie lubimy. Ale powinniśmy pracować na to, żeby docelowo było inaczej

Tak, to bardzo ważne o czym wspomniałeś, ale na ten moment nie mam możliwości kiedy głowa nie myśli, a ciało nie funkcjonuje sprawnie. Jestem w trybie przetrwania kolejnego dnia. Nawrót chorób psychicznych, dużo zmożonych objawów zaburzeń, skutki uboczne leków i sporo problemów. Ogólnie „czarna doopa”. Szkoda gadać

Jestem wdzięczny za pieska, za to że jest taki, a nie inny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Tak, to bardzo ważne o czym wspomniałeś, ale na ten moment nie mam możliwości kiedy głowa nie myśli, a ciało nie funkcjonuje sprawnie. Jestem w trybie przetrwania kolejnego dnia. Nawrót chorób psychicznych, dużo zmożonych objawów zaburzeń, skutki uboczne leków i sporo problemów. Ogólnie „czarna doopa”. Szkoda gadać

Ściskam i wysyłam pozytywne wibracje. Żeby zagościłao słońce u Ciebie 💕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wdzięczny jestem za terapię i za Panią psycholog która jest aniołem chyba. To jak próbuje mi pomóc rozmową, jak bardzo jest zaangażowana i jak po każdej sesji wychodzę pełen nadzieji i wiary że może wszystko się ułoży, to jest coś niesamowitego. 

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ściskam i wysyłam pozytywne wibracje. Żeby zagościłao słońce u Ciebie 💕

Dziękuję bardzo 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@shadow_no nie przemawia do mnie papieros jako forma nagrody, bo od zawsze wiążę go po prostu z chwilą relaksu. Palę najczęściej po ciężkim jedzeniu lub gdy gdzieś wychodzę, jestem na dworze, to sobie ten czas umilę papierosem. Kiedy mam już tę paczkę i zdarza mi się palić z nudy, właśnie jak jakiś byle nałogowiec, to wcale mi papierosy nie smakują, źle się nawet z tym czuję. Mija mi już powoli ochota, nie chcę za bardzo kupować papierosów, jeśli tak bardzo nie czuję, że muszę, i żeby też nie palić potem z byle powodu, bo to jednak ciągnie, jak ta paczka jest na widoku... Chyba muszę wrócić do kręcenia papierosów, wtedy tytoń leżał u mnie prawie rok :D 

@brum.brum trzymaj się, kiedyś z powrotem zagości u Ciebie słoneczko ☀️ Jak dobrze, że trafiłeś na psycholog, którą widzisz jako anioł, naprawdę niektórzy mają czasem takie moce, że potrafią z najgłębszego dołu wyciągnąć człowieka, to rzadkość! Jeszcze się wszystko ułoży, bądź tej myśli 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

Jestem dzisiaj wdzięczna za:

• narkotyki pozwalające uciec choć na chwilę z tego matrixa 

Kurczę, zastanawiam się już dobrą chwilę, co napisać, a propo leków psychiatrycznych, które nazywasz narkotykami, ale mnie zatkało i nic nie napisze mądrego :D  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Kurczę, zastanawiam się już dobrą chwilę, co napisać, a propo leków psychiatrycznych, które nazywasz narkotykami, ale mnie zatkało i nic nie napisze mądrego :D  

:D no są takie leki, których jeszcze nie nazywa się lekami, ale to się wszystko w końcu zmieni

tylko nie w Polsce :D:D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, brum.brum napisał(a):

Wdzięczny jestem za terapię i za Panią psycholog która jest aniołem chyba. To jak próbuje mi pomóc rozmową, jak bardzo jest zaangażowana i jak po każdej sesji wychodzę pełen nadzieji i wiary że może wszystko się ułoży, to jest coś niesamowitego. 

Zazdroszczę pani psycholog:) Korzystaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, little angel napisał(a):

@brum.brum trzymaj się, kiedyś z powrotem zagości u Ciebie słoneczko ☀️ Jak dobrze, że trafiłeś na psycholog, którą widzisz jako anioł, naprawdę niektórzy mają czasem takie moce, że potrafią z najgłębszego dołu wyciągnąć człowieka, to rzadkość! Jeszcze się wszystko ułoży, bądź tej myśli 🙂 

Dzięki serdeczne 😊 To prawda, Ta Babeczka jest nieprawdopodobna. No brak słów jak pozytywnie wpływa na takiego ponuraka jak ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi