Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

W tym wątku odwoływano się do szczekaczki euroislam.pl co najmniej 97 razy. Zaiste nie ma potrzeby reklamowania gównianej zawartości na niniejszym forum. Jak kto chce czytywać stronki o podejrzanej wiarygodności, niech czyni we własnym zakresie. Ilość powtórzeń frazy "euroislam" wskazuje na świadome rozpowszechnianie najzwyklejszego spamu. Może po prostu ktoś tutaj dostaje za to kasę - taka mam koncepcję. Regulamin forum chyba zabrania spamowania w celach zarobkowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dłuższego czasu wątek niniejszy nie służy dyskusji. Wyczerpuje natomiast znamiona spamu przez wielokrotne (blisko 100) odwołania do tej samej strony. Notabene strony o podejrzanej wiarygodności. Narusza to postanowienia regulaminu niniejszego forum, zabraniającego reklamowego spamu. Nie można również wykluczyć przestępstwa opisanego w §212, §256, §257 kk.

W związku z powyższym zwracam się z prośbą do administracji forum o analizę powyższych deliktów oraz o ew. podjecie kroków wg. uznania. Moja propozycja to dopisanie frazy 'euroislam.pl' do hard filtra całkowicie uniemożliwiającego reklamowanie treści nawołujących do nienawiści na tle rasowym. Obecnie wątek nie jest dyskusją, lecz reklamą strony o treściach wątpliwych z punktu widzenia Prawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mogę jeszcze tutaj napisać, że z uwagi na fakt, iż Europa przyjęła do siebie imigrantów, trzeba się teraz spodziewać zagrożeń terrorystycznych w krajach europejskich.

Ten ostatni atak w Niemczech, w CENTRUM HANDLOWYM przez osobę uzbrojoną może być atakiem terrorystycznym. I takie sytuacje, nawet pojedyncze mogą się zdarzać w miastach europejskich, gdzie będą ginęli ludzie.

Nie wiem, czy Europa zrobiła dobrze przyjmując do swoich krajów tych ludzi. Wielu z nich nawet nie sprawdzili dokładnie, przyjmując ich i to jest błąd, bo wśród tych imigrantów najprawdopodobniej są ludzie powiązani z terroryzmem.

To są ludzie z Bliskiego Wschodu, a tam są organizacje islamskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=FeGjiNn2v3I][/videoyoutube]

hahaha, polska dziennikarka pozamiatała w niemieckiej telewizji. wyłożyła im kawe na ławe, a niemiaszki tylko japy rozdziawiają :mrgreen:

Carlos oglądaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NN4V, Dobrze że nie rządzi PO bo spodziewałbym się nalotu na mnie za rozpowszechnianie mowy nienawiści.

A co do strony Euroislam to twórcy tego portalu zapraszani są do mediów publicznych i niepublicznych a jeden z nich do bodaj dziennikarz wyborczej nawet i z faszystami a nawet z prawicą nie mają nic wspólnego. No ale dla lewactwa wszystko co nie jest lewackie jest faszyzmem i rasizmem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=0uMC0tOa68Y][/videoyoutube]

a tutaj lewaczek humanista, był bardzo proimigrancki, najął się jako wolontariusz by pomagać "uchodźcom", te wszystkie opinie negatywne traktował jako prawicową propagandę, ale szybko zmienił zdanie jak się zetknął ze sprawą osobiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tutaj lewaczek humanista, był bardzo proimigrancki, najął się jako wolontariusz by pomagać "uchodźcom", te wszystkie opinie negatywne traktował jako prawicową propagandę,
Nie wiem dlaczego krytykę islamskich imigrantów kojarzy się z prawicą, przecież większość muzułmanów jest konserwatywna, ultrareligijna, homofobiczna i mizoginiczna czyli wroga lewicy. No ale lewica ich ubóstwia chociaż gdyby byli oni katolikami to by ich nienawidziła za ich wszeteczność i religianctwo. Dla mnie jest to nie do zrozumienia, ale jak widać ideologię są nieracjonalne, nie liczą się z faktami. Oczywiście są ludzie lewicy którzy krytykują multi kulti i sam islam ale są odrzucani przez główny nurt i wyzywani od faszystów i rasistów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem,jest bardziej złożony.Lewica,wyznaje zasadę.Wszyscy ludzie są równi,co raczej nie jest realne.Ani ekonomicznie,ani mentalnie.

Religia,w islamie ma pierwsze miejsce w ich życiu.Lewica,co ich za to popieram.Nie traktuje wiary,jako sposobu na życie.

Myślę,że sprawa z imigrantami.Była by inna,gdyby nie chcieli nawracać na islam.

I nie wiem,czy mona łączyć lewicę z humanizmem.Są też i prawicowi-humaniśći.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego krytykę islamskich imigrantów kojarzy się z prawicą, przecież większość muzułmanów jest konserwatywna, ultrareligijna, homofobiczna i mizoginiczna czyli wroga lewicy. No ale lewica ich ubóstwia chociaż gdyby byli oni katolikami to by ich nienawidziła za ich wszeteczność i religianctwo. Dla mnie jest to nie do zrozumienia, ale jak widać ideologię są nieracjonalne, nie liczą się z faktami. Oczywiście są ludzie lewicy którzy krytykują multi kulti i sam islam ale są odrzucani przez główny nurt i wyzywani od faszystów i rasistów.

carlosbueno, za dużo racjonalności, stąd ten dysonans tudzież brak logiki. Nie wymagaj od prostego ludu myślenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, za dużo racjonalności, stąd ten dysonans tudzież brak logiki. Nie wymagaj od prostego ludu myślenia!

Tylko to nie prosty lud a elity zarówno polityczne jak i tzw intelektualne tak myślą. Prosty lub z natury nie lubi obcych i oni muzułmanów nie lubią nie dlatego że oni mają konserwatywne wsteczne idee a dlatego że są inni, obcy, nie nasi.

Poniżej filmik o jakiś zupełnie chorych zbitkach ieologicznych które się ukształtowały i które są sprzeczne same z sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny artykuł z ścierwackiej strony wg NNV4

http://euroislam.pl/integracja-turkow-w-niemczech-rozwiane-zludzenia/

Oto jak integrują się Turcy - 47% uważa że dogmaty religijne są ważniejsze od państwowych a 29 procent jest zdania, że „zagrożenie, jakie Zachód stanowi dla islamu, uzasadnia użycie przemocy. A trzeba dodać że Turcy i tak najlepiej się integrują spośród Muzułmanów na zachodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo nie słuchajcie - dziewczyna od zawsze miała skłonności masochistyczne :P

elo, przyznaj się , noc w noc, skrycie marzysz o kalifacie - haremie i tym prawdziwym Turasie, co nie ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny artykuł z ścierwackiej strony wg NNV4

wedlug mnie tez - jesli widze ze ktorys z kumpli polubil fejsbukowy pej ei to wyjebuje z friendsow w sekunde :)))

Co to pej ei.

A tak poza tym to nie wiem co złego jest w tej stronie a tym bardziej tym artykule który opierał się na wynikach badań naukowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, oj tam, akurat buźkę masz niczego sobie ;) Jak już kiedyś pisałem - niejeden by tego polika szczypał, ... względnie kutachem wychłostał :D
kurcze nihil dzieki ty to wiesz co dziewcze mego sortu chce uslyszec
Co to pej ei.

pej to skrot od pejdz czyli po polsku str... ei to skrot twej ulubionej strony

A tak poza tym to nie wiem co złego jest w tej stronie
to sie dowiedz - ei to pej typu frondy i nikt kto sie ceni by go dobrowolnie nie polubil :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sie dowiedz - ei to pej typu frondy i nikt kto sie ceni by go dobrowolnie nie polubil :)))
Fronda jest katolska bardziej od kleru a Euroislam jest raczej antyreligijny, klasycznie liberalny i oświeceniowy, mówię tu o większości tekstów bo wiadomo że we wpisach trochę prymitywów się pojawia. No i nie wiem co ma się cenienie do poglądów politycznych, bo to zabrzmiało tak jakby każdy kto nie wyznaje poglądów lewicowych był nic nie wart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi