Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

I na gwałty :mrgreen: Nie no, na gwałty nie musi.

za to truchło taki dziewiczy chłopiec musi uważać co by go nie wybzykali za mocno :twisted:

bittersweet, jesli mam być szczera to jakoś nie żal mi tych ludzi we Francji. No hello to było pewne, że tak się stanie i to jeszcze nie koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już pół FB w trójkolorowych flagach i w większości są to zwolennicy multi kulti i lewicy która jest jednym ze źródeł tych zamachów.

Mnie ciekawi czy przyszłe piłkarskie Euro uda się odbyć bez zamachów, bo jak im by się udało zrobić zamach na meczu na którym jest kilkadziesiąt tysięcy ludzi i zabić np reprezentantów jakiegoś kraju to mogło by się skończyć prawdziwą wojną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przywrócą kontrole na granicach na pare lat, to może troche odsieją tych łobuzów. Ciekawe jak dalej rozkręci się kryzys syryjski i czy nastąpi interwencja lądowa przeciw ISIS. Moim zdaniem Europa powinna wesprzeć kilka krajów Afryki północnej bronią i wysłać specjalistów i wyćwiczyć troche tubylców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Europa powinna wesprzeć kilka krajów Afryki północnej bronią i wysłać specjalistów i wyćwiczyć trochę tubylców.
a Później ci tubylcy obrócą się przeciwko Europie, w historii już nieraz tak bywało np w przypadku talibów szkolnych przez Amerykanów. A dziś Isis korzysta z broni zostawionej w Iraku przez USA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chba właśnie dlatego nie zapadła do tej pory decyzja o desancie. Ale zachód raczej nie ma wyjścia i musi znależć tam sojuszników których beda wspierać militarnie i finansowo. Zreszta nikt tam nie da im do rąk broni atomowej. Taliby byli szkoleni przez USA, ale nie przeszkodziło to jankeso w zajęciu ich kraju w pare tygodni. Przepaść jest ogromna, to jak walka dawnego kosyniera z współczesnym czołgiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na gwałty :mrgreen: Nie no, na gwałty nie musi.

za to truchło taki dziewiczy chłopiec musi uważać co by go nie wybzykali za mocno :twisted:

Właśnie nie uważam, tylko bym tego chciał. Bardzo mi jednak miło, że uważasz mnie za atrakcyjnego. Mam nadzieję, że zrozumiałaś tę delikatną kwestię o gwałtach.

@Topic: Ej, ludzie, ale wy chyba nie zdajecie sobie sprawy, że gdyby komuś bardzo wpływowemu nie zależało na istnieniu IS, to już dawno by ich zmietli z mapy :V ?

A teraz ojej, terroryści, zamknijmy granice, niech uchodźcy się smażą pomiędzy zamkniętą Europą a Państwem Islamskim. Gracie w ich gierkę i nawet o tym nie wiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Passenger, nie było wczoraj, było w Charlie Hebdo. No chyba, że to jakaś metafora.

Jestem moralnym nihilistą, ale śmieszny mnie ta znieczulica w komentarzach pod filmem. Bardzo śmieszne, ktoś rzucił petardę, a sterroryzowany, napięty tłum spier*ala gdzie pieprz rośnie. Już nawet nie chodzi o moralność, a o zrozumienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem mam tak, że pewnych rzeczy nie chce mi się pisać, bo są oczywiste.. Mam tak teraz. Napiszę tylko tyle, że ciekawy byłby eksperyment polegający na wysłaniu takiej delikwentki do Paryża na tydzień. Zakładam, że obiekt testowy nauczyłby się czegoś o empatii i zrozumieniu. Zakładam, że obiekt testowy spędziłby swój czas w piwnicy co chwila zmieniając pampersy na odgłos trzaskających drzwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie koniec tematu. Nawet jakby zrzucili tam bombe atomowa, to ludzie po jakimś czasie zaczeliby sie zbierać na nowo, zeby oddać hołd.

W przypadku bomby atomowej to chyba po... hmm... dość długim czasie. Skażenie promieniotwórcze i te sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy islamiści okłamali europę w taki sposób jak niemcy okłamywali żydów?islamiści wtargneli do nas pod pozorem ucieczki przed śmiercią a żydki dali sie wymordować milionami bo wierzyli że idą pod prysznic.czemu wcześniej nie walili do nich z broni palnej na każdej granicy?będziemy mieli przesiedlenia w "krowiokach" bóg wie gdzie bym tam zostać zamordowanym zaraz po wysiadce czy na miejscu będą nam obcinać głowy nożem?jeśli 3 wojna sie rozpoczeła to czemu zwyklym ludziom nie porozdają kałasznikowów żeby mogli sie bronić przed isis brudasami?trzeba takiego z zaskoczenia walnąć siekierą w łeb i odebrać mu kałasznikowa,tym kałasznikowem rozwalać kolejnych i zabierać im kolejne kałasznikowy?za tych brudasów nie powinni wsadzać jak za ludzi.powinni dawać brązowe gwiazdy za męstwo bo to przecież by nie byly morderstwa przypadkowych przechodniów.jak mają mnie rozwalić bez powodu to niech zabiore kilku z nich ze sobą.śmierć ma być bohaterska a nie nędzna.to śmiszne że państwo tych brudasów jest równie silna jak rosja i USA.bez problemu polske spalą.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamachowcy mieszkali w Brukseli, tuż pod okiem Tuska i Junckera to coś więcej niż przypadek.

Na WP napisali że mieszkańcy muzułmańksiej dzielnicy Molenbeek gdzie mieszakli zamachowcy nie są postrzegani przez Belgów jako zagrożenie, ciekawe kto wypuszcza takie kłamstwa, na szczęście ludzie w to nie wierzą chyba tylko politycy albo raczej udają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby do Polski nie przyjęto ani jednego muzułmańskiego uchodźcy. Moja mentalność uważa za co szkodliwego zasady muzułmańskie (np. tabu pokarmowe, obowiązek modlitwy pięć razy na dzień). Nie podoba jej się też podejście do kobiet, które wygląda na żałośnie obłudne (przynajmniej w przypadku radykałów) - każą kobietom całe (lub prawie całe) ciało zakładać, a uważają, że gwałcenie niewiernej kobiety przez muzułmanina to czyn na chwałę boską. To może wzbudzać obrzydzenie i "wściekłość" wobec tych, co mają takie poglądy Dla takich podglądów nie ma miejsca!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Truchło, w jaką niby gierkę gramy? Pseudoimigranci są nielubieni za to co sami sobą reprezentują, niezależnie od zamachu.

Co to znaczy pseudoimigrant? Co sobą reprezentują? Co sobą reprezentują Polacy? Zestaw te dwie grupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak wogóle jak ci brudasy zdołali przeszmuglować z syrii aż do francji kałasznikowy i bomby?w ciałach martwych krów?mi udało sie przeszmuglować z polski do anglii kawałek wołowiny,ikre z łososia,pstrąga,śledzia,deske balsa,surowe jajka oczywiście prześwietlane RTG na obu lotniskach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TruchłoBoga, komentarze podobne w tonie do postu khalessi.

jesli mam być szczera to jakoś nie żal mi tych ludzi we Francji.
a niby czemu ma mi być żal sami chcieli multikulti z dziczą to teraz mają. To było wiadome od samego początku, że tak będzie. Nie ma sentymentów. Fakt, że myslałam, że u Niemców się zacznie wpierw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi