Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Można powiedzieć, że podnieca mnie jedna rzecz, kompletnie z seksem niezwiązana.

Już sam fakt, że Cię coś podnieca świadczy, że nie jesteś aseksualna.

Ludzi podniecają różne rzeczy, zdarzenia, sytuacje etc.

Sparaliżowani ludzie od szyi w dół mają np. bardzo czułe małżowiny uszne. Każdy sobie radzi w sposób dogodny dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, jest to absolutnie poważny nick, kultura wysoka, nawiązanie literackie. z pewnego najbardziej znanego czeskiego pisarza. a że ludziom do śmiechu/zgorszenia.. to już jakby nie moja wina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbow, to ja sobie zmienię nicka na *łechtaczkolog*, albo *rżnę_się* Czy takiego kogoś można traktować poważnie? Nie jest to kwestia tolerancji bo przecież nazwisko, nazwa czy nick nie powinny naznaczać człowieka w kategorii "in minus"?

W realnym świecie, w którym osoby identyfikowałby Cię z Twoim nickiem... podejrzewam, że nie posługiwałbyś się nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można powiedzieć, że podnieca mnie jedna rzecz, kompletnie z seksem niezwiązana.

Sparaliżowani ludzie od szyi w dół mają np. bardzo czułe małżowiny uszne. Każdy sobie radzi w sposób dogodny dla siebie.

Nie wiedziałam o tych małżowinach :shock:

Odnośnie mojej osoby, ja bym się bardzo chętnie tego pozbyła, bo to wcale mi się nie podoba, gdyż jest dziwne i jestem na siebie zła, jak mi się zdarzy o tym przypomnieć i w jakiś sposób na tym skupiać. Wcale mi to nie pasuje, ale jest to w sumie dość stara sprawa i nawet nie odważyłabym się komuś o tym powiedzieć. Trzeba z tym walczyć, bo wiem, że wtedy czuję się lepiej. Ale jest do do opanowania. Na pewno nie muszę oddawać się temu codziennie. Czasami mam nawet tyg. spokoju, że o tym nie pomyślę. Dlatego wiem, że najgorsze to z powrotem zacząć choćby o tym myśleć.

Co do nicku, bardzo dziwny ... ale każdego sprawa, jaki sobie wybiera. Ja miałam w liceum koleżankę, która miała nazwisko na f ( taki krótki wyraz, aż dziw, że sobie nie zmieniła )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo, u nas w szkole było organizowane zimowisko co roku w jedno miejsce i właściciel wyciągu miał to samo nazwisko, co Twoja koleżanka. i krążyły opowieści, że dał córce dla beki na imię Romana. ludzie mówili jeszcze, że wyszła za gościa, który się nazywał Krótki i ze zrobiła sobie dwuczłonowe. ale ta druga część opowieści to moim zdaniem już totalna urban legend, za dobrze by było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałam o tych małżowinach :shock:

Odnośnie mojej osoby, ja bym się bardzo chętnie tego pozbyła, bo to wcale mi się nie podoba, gdyż jest dziwne i jestem na siebie zła, jak mi się zdarzy o tym przypomnieć i w jakiś sposób na tym skupiać. Wcale mi to nie pasuje, ale jest to w sumie dość stara sprawa i nawet nie odważyłabym się komuś o tym powiedzieć. Trzeba z tym walczyć, bo wiem, że wtedy czuję się lepiej. Ale jest do do opanowania. Na pewno nie muszę oddawać się temu codziennie. Czasami mam nawet tyg. spokoju, że o tym nie pomyślę. Dlatego wiem, że najgorsze to z powrotem zacząć choćby o tym myśleć.

U mnie zaś fetysz przeskakuje co jakiś czas pomiędzy dwie fazy. Faza wyciszenia, kiedy oddaję mu się sporadycznie lub wcale i faza kompulsywna, kiedy oddaję się mu do jakichś kilkudziesięciu razy dziennie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbow - bardzo ładny nick, mnie się kojarzy z gumami turbo które żułem w dzieciństwie, no w końcu zawiera w sobie słowo turbo a nie słowo masturbacja, więc moje skojarzenie jest całkiem zrozumiałe, a nawet jeśli nawiązuje do masturbacji to nie oszukujmy się jest to bardzo ważna a dla niektórych odświętna czynność (światowy dzień masturbacji).

odnośnie tematu, to ja sobie wyobrażam życie bez seksu do końca życia, ale nie widzę sensu by się w taki sposób ograniczać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc czy po 120 stronach wątku...jakieś wnioski zostały wyciągnięte,morał historii?

A założyciele wątku być może już dawno się rozpierzchli, niczym założyciele PO, czy tam innej partii. ;) Wątek (partia) istnieje, ale niejako już w zgoła odmiennym składzie osobowym. (wiadomo - lata mijają i życie się zmienia).

:nono: Wątek został założony w ubiegłe wakacje, później drugi, które z czasem zostały połączone w jeden. Ale założycielka cały czas stoi na posterunku, rybeńki :pirate: I nigdzie się nie wybiera :nono:

Ale przyznaję, że teraz jest fajnie i miło. :tel2: A nie zawsze tak było. Szkoda, że taki stan nie trwa wiecznie.

Łoo chłopie ... toś pojechał :shock: Fajnie i miło ... taa :lol: Rzeczywiście długo Cię tu nie było, bo jeszcze parę miesięcy temu było miło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwałt to coś obrzydliwego, niezależnie od tego kto to robi i w jaki sposób. Jest po prostu wymuszeniem czegoś na co druga strona się nie godzi psychicznie - nie ma tu nic do rzeczy czy jest fizycznie gotowa. No sorry - jak zwiążę kobietę i zacznę ją stymulować tak, że się zrobi mokra (a się zrobi) - to wtedy nie będzie gwałt?

właśnie to.to tak jak sugerować iż kobiecie kąpiącej się w morzu czy w basenie jeśli by wyjąć palec z pochwy że zaraz pójdzie pod wodę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, nie umiesz czytać ze zrozumieniem, czy przeczytałeś mój tekst wyrwany z kontekstu? Jasne, że masz rację. To było retoryczne pytanie z mojej strony, w odpowiedzi na teksty ego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jedna znajoma, ktorej maz jest impotentem, leczyl sie i leczył i nie pomaga. Ale co najlepsze ani jej ani jemu to nie przeszkadza.

Coś w to powątpiewam że tak naprawdę im to nie przeszkadza, jak każda dolegliwość przeszkadza to i ta w jakiś stopniu na pewno przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jedna znajoma, ktorej maz jest impotentem, leczyl sie i leczył i nie pomaga. Ale co najlepsze ani jej ani jemu to nie przeszkadza.

Coś w to powątpiewam że tak naprawdę im to nie przeszkadza, jak każda dolegliwość przeszkadza to i ta w jakiś stopniu na pewno przeszkadza.

Nie przeszkadza bo jej wystarczy przytulanie, dlatego w sumie sie zaczela z nim spotykac, to on chcial sie leczyc jej bylo obojetne, sa ludzie ze nie maja pociagu albo mały i jej wystarcza przytulanie itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przeszkadza bo jej wystarczy przytulanie, dlatego w sumie sie zaczela z nim spotykac, to on chcial sie leczyc jej bylo obojetne, sa ludzie ze nie maja pociagu albo mały i jej wystarcza przytulanie itd.

A jeśliby mu normalnie stawał i mógł to by doszło na pewno do czegoś więcej na 100% i byli by z tego zadowoleni bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi