Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

po drugie chorzy ludzie nie mają prawa do życia seksualnego.podobno społeczeństwo nałożyło taki zakaż żeby zapobiec rozmnoży "kretyńskich" genów.

Gdybyś mi takie coś powiedział w oczy że mam zakaz mnożenie swoich genów bo jestem chory,to mimo tego że mam deprechę a w niej ponoć człowiek nie ma siły to byś wyłapał takiego sierpa że byś się obudził w następny weekend z ochotą zostania wujkiem moich dzieci. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po drugie chorzy ludzie nie mają prawa do życia seksualnego.podobno społeczeństwo nałożyło taki zakaż żeby zapobiec rozmnoży "kretyńskich" genów.

Gdybyś mi takie coś powiedział w oczy że mam zakaz mnożenie swoich genów bo jestem chory,to mimo tego że mam deprechę a w niej ponoć człowiek nie ma siły to byś wyłapał takiego sierpa że byś się obudził w następny weekend z ochotą zostania wujkiem moich dzieci. :mrgreen:

spójrzmy prawdzie w oczy i nie oszukujmy się.to nie moja złośliwość tylko spytaj społeczeństwo jak traktuje czy lubi chorych ludzi?odpowiedz otrzymasz szybciej niż myślisz i ty byś wyłapał sierpa od każdego do kogo byś usiłował sie zbliżyć czy nawiązać rozmowe.smutna prawda.i minelo by ci pół życia zanim byś to skumał bo jako młody byś żył nadzieją.nadzieja matką głupich.

-- 06 sie 2014, 15:33 --

tu sie moze rodzic pytanie - jak bardzo trzeba byc chorym aby swiadomie zrezygnowac z potomstwa

żeby świadomie zrezygnować z potomstwa trzeba mieć pajęczyny w portfelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, jakbys wiedzial ze w genach przekazesz, to bys chcial miec dzieci?

przecież nie mam obu jąder.od 17 lat

Pytalam teoretycznie.

ja doskonale wiem że nie nadaję się na ojca nie lubie dzieci wole żyć,lecieć na wakacje,grzać do puszek z kałasznikowa i latać awionetką nad aresztami śledczymi.nie chcę żadnego łańcucha który mnie by budził po nocach.wielu ludzi nie zdaje sobie sparwy że nie nadaja sie na rodzica i dotk;liwie krzywdzi swoje dzieci bijąc wyzywając zamykając czy oddając do zakładu bo przeszkadza w zabawie.JA NIKOGO NIE SKRZYWDZĘ.

-- 06 sie 2014, 15:49 --

Znalam kobiete z zespolem downa ktora pragnela miec potomstwo.

I co? Akceptacja z waszej strony?

i z kim ona planuje mieć dziecko?z kimś pokroju bratda pitta?zamiast dziecka dostanie kopa od każdego faceta jako "downica" i jej zostaną z całego życia tylko paluszki świńtuszki i bujna wyobraznia.niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamierzam żyć w abstynencji do końca życia, mi nie jest do niczego potrzebny seks, brzydzi mnie, że wszędzie, nawet w reklamach telewizyjnych wpycha się seksualne podteksty, mam wiele różnych zainteresowań, nie nudzę się, wszystko oprócz seksu, seks jest potrzebny tylko do rozmnażania się, jak ktoś chce w pieluchach się grzebać i tylko dla takich ludzi istnieje, są też ludzie, którzy nie planują mieć dzieci, poza tym jestem outsiderką i muszę mieć inne zdanie od większości ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pić, pierdolić, nie żałowac, single muszą pobalować

po 40 dla faceta zrobienie siku wydaje sie być wiekszą przyjemnością niż seks , cała ta otoczka , te gry wstępne i cała reszta to dla mnie obecnie ciężka praca. A jeszcze 20 lat temu człowiek tylko ci-pę przed oczami widział . Zmieniamy się , starzejemy się i nie jest to kwestia tylko hormonów czy pomarszczonej skóry . Wszystko się nudzi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w ogóle uważam ,że seks jest dla młodych .

Ciekawe dokąd ( jakiego wieku ) będe uprawial tę dyscyplinę . Tak myslę ,że po 55 roku życia zniknie ona zupełnie z mojego repertuaru zachowań . I rozstanę się z tym bez żalu .

-- 06 sie 2014, 17:20 --

Kalebx3, po orchidektomii pewnie byś gonił kijem te kobiety bo byś wolał co innego

już teraz wolę co innego . Seks kojarzy mi się z harówą . Nawet te orgazmy po Paroksetynie to jakieś ochłapy ( tego co było keiedyś )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi