Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem w robocie ;)

7 godzin temu, Mireadh napisał:

Śpię bardzo płytko, budzę się co chwilę, chodzę późno spać i wcześnie wstaje... a przy tym wszystkim mam liczne i rozbudowane sny, a niewyspanie jest u mnie naprawdę rzadkością.

A Ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi

@Lilith ogarnąć bałagan, który widzę nawet z łóżka, pouczyć się do egzaminu, przygotować materiały na poniedziałek, odwiedzić babcię, pójść z psem na spacer, skończyć czytać książkę...

Ale dziś pierwszy, więc najpierw plan na nowy miesiąc. Plan to podstawa.

A Ty co dziś zamierzasz robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi

@Lilith bez planów posypałabym się do reszty, kłania się mój wewnetrzny kontroler i perfekcjonista ;) choc ostatnio czuje się gorzej, więc pisze jeden plan, potem drugi, trzeci, dziesiąty... może teraz skończy się na jednym.

Ojej, cały dzień. Współczuję. A gdzie pracujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi
2 minuty temu, Carica Milica napisał:

Wreszcie dzień wolny i odpoczynek. Jakaś taka przyjebana się czuję. 

To odpoczywaj i korzystaj ;)

Też nie czuję się szałowo. Poza napadem śmiechu z powodu długopisu, który wpadł mi do herbaty (między nami wariatami), chyba tendencja spadkowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

U mnie nic ciekawego, napaliłem w piecu, przyniosłem drewna, coś tam do obiadu zrobiłem, obrałem ziemniaki,

zasadziłem paprykę, zaraz zrobię sobie kawę. Włączyłem tvp sport Therese Johaug zdeklasowała rywalki, nie było sensu oglądać dalej. 

Ciekawe czy papryka wykiełkuje, z tego co czytałem, nasiona należy umieścić na kilka dni w wodzie, aż puszczą kiełki i potem w glebę (tak robiłem w poprzednich sezonach), tym razem posadziłem na sucho i będę każdego dnia podlewał :D, zobaczymy jak będzie.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi
9 minut temu, Liber8 napisał:

Ciekawe czy papryka wykiełkuje, z tego co czytałem, nasiona należy umieścić na kilka dni w wodzie, aż puszczą kiełki i potem w glebę (tak robiłem w poprzednich sezonach), tym razem posadziłem na sucho i będę każdego dnia podlewał :D, zobaczymy jak będzie.  

I w poprzednich sezonach wyrastała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanuję decyzję @Lilith, trzymaj się 💙

Zdecydowana większość lemingozy nie ma pojęcia z jakimi problemami musi zmagać się adminka. 

- skargi na userów,

- skargi na modów,

- rozpatrywanie tego wszystkiego,

- oprócz tego bezsensowne pytania, prośby, sugestie.. ..na dłuższą metę dla zarządzającej osoby jest to bez sensu. 

Lilith, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi
6 minut temu, Liber8 napisał:

Szanuję decyzję @Lilith, trzymaj się 💙

Zdecydowana większość lemingozy nie ma pojęcia z jakimi problemami musi zmagać się adminka. 

- skargi na userów,

- skargi na modów,

- rozpatrywanie tego wszystkiego,

- oprócz tego bezsensowne pytania, prośby, sugestie.. ..na dłuższą metę dla zarządzającej osoby jest to bez sensu. 

Lilith, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Wszystko to rozumiem. Ale rezygnacja z pełnienia funkcji admina nie musi się równać z odejściem z forum.

Smutno jakoś.

Edytowane przez Duża Mi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstajemy wrony, północ się zbliża. @Lilith zmieniła status na zielony, jest szansa, że nie odejdziesz? Może reszta modów też zmieni zdanie i zostanie? :classic_smile:

Albo czeka nas inny scenariusz i do tych co zapowiedzieli odejście, dołączą kolejni i pierd*lnie wszystko z wielkim hukiem, trudno przewidzieć przyszłość :classic_wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.