Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :)

distorted_level68, zamiast aktywnego wypoczynku wolę pogotować :mrgreen: Zrobiłam sobie burgera, a za niedługo będę robić gołąbki :yeah:

Burger,gołąbki...jeszcze tylko parę miesięcy i też będę mógł się takimi rzeczami zajadać :) A na razie ostra dieta.

Takie ogólne spostrzeżenie: nie ma to jak stare,dobre Forum,miejsce do którego lubię wracać :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór.

Ale jestem wpieniony, tak bez przyczyny. Zaraz jaką rozróbę urządzę w pokoju no, tak mnie nosi :evil:

Carica Milica, pół roku się proszę o praktykanta i nie chcą dać :bezradny::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, hej ;) Rzadko ostatnio tu zaglądałem. Chciałbym móc napisać, że w realu było tak zajebiście, że nie czułem potrzeby tu zaglądać. Ale nic z tego. Po prostu brakło weny.

BTW, do sklepu to ja sam chętnie chadzam. To jeden z tych momentów kiedy moja introwertyczna natura odpoczywa od biurowego jazgotu. Inaczej bym zadbał o praktykantów. Nie nudziliby się ze mną :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

mam 3 dni wolnego :D

w poniedziałek do pracy na 24h :D

dzieki relanium jakos ta praca idzie

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nic nowego, spędzam czas na dłubaniu przy motorze.

Tak trochę chwalę się

niby nowy model a sypie się chińczyk jeb*any :pirate: to podróbka kawasaki ninja.

[attachment=0]lol.jpg[/attachment]

powyższy mem mnie nie dotyczy, prędkość mnie nie zabije, na tym złomie nie da się jechać więcej niż 90 km/h :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nic nowego, spędzam czas na dłubaniu przy motorze.

Tak trochę chwalę się

niby nowy model a sypie się chińczyk jeb*any :pirate: to podróbka kawasaki ninja.

[attachment=0]lol.jpg[/attachment]

powyższy mem mnie nie dotyczy, prędkość mnie nie zabije, na tym złomie nie da się jechać więcej niż 90 km/h :lol:

Trzeba było brać Junaka rs 125 pro. Jak na kitajca daje rade. Przyjemnie wspominam. Zresztą, ze 125cm3 to tylko Varadero <3 :*:*:* :uklon::twisted::great::105:

(pomijam dwusuwy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech mi ktoś naleje rakii.

Proponuję kieliszek śliwowicy :D

[attachment=0]śliwowica.jpg[/attachment]

Liber8, trochu podobne to do Hondy CBR

Polecali CBR na forach, a ja gupek nie chciałem pakować się w używkę bo wolałem nowy, to teraz mam :/

Trzeba było brać Junaka 125 pro

Myślałem nad tym, ale trochę przekraczał budżet, człowiek niedoświadczony i głupi. 6.500 to nie jakiś strasznie wielki majątek, jak dożyję to po paru latach zmienię na coś konkretnego. Za nieco +10.000 można kupić przyzwoite moto.

Posadziłam swoje pierwsze własne żywe kwiaty :shock:

nice :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, witam w sekcie ogrodników! :twisted:

A co to za kwiatek pomarańczowy?

A tak na marginesie, do końca tygodnia zostało nam "tylko" 11 tysięcy doniczek lawendy do posadzenia i rozłożenia w tunelach :D .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, póki co przede mną jeszcze zrobienie prawa jazdy, ale jeśli kiedyś to nastąpi (znaczy się znajdę czas) to chcę też od razu na motor robić. "Cebulki" wszyscy polecają na początek i też mam taki pojazd w planach :D .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy 50 cm nie trzeba w ogóle prawka, to też jest dziwny przepis, znam człowieka co mu wzięli prawko (za alko), kupił sobie moto 50cm i dalej jeździ :D

http://allegro.pl/80-cc-scigacz-bez-prawka-pro-50-bez-blokad-100km-h-i6825656791.html

Napisali w tej aukcji, że 100km/h, przesadzili o jakieś 50 :pirate: Policja nieprzychylnie patrzy na majstrowanie przy blokadach, jazda na odblokowanej 50 na dowód = kłopoty.

Ja mam B, pozostaje mi kategoria do 125 cm, z moją zrujnowaną psychiką już bym prawka raczej nie zdał :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.