Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, u nas czerwone oczka oznaczają tylko jedno. Zakupy w coffee shopie :mrgreen: .

Arhol, dawno już w nic blizzardowego nie grałem. Ale ostatnio, po kilku latach nie grania w nic zainstalowałem sobie Wiedźmina III. Nawet nie amietam kiedy ostatnio coś tak mnie wciągnęło.

każdy by pozieleniał gdyby twój kraj najechała plaga umarlaków,wyrżnęła twoich ludzi,ciebie,zaś podły rycerz umarlak transformował cię w bezmyślne zombie pod kontrolą całej zasranej plagi i lisza :mrgreen:

gry blizztarda...trochę straciły na dawnej świetności,to bez wątpienia ; D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, ja niby fan blizzarda a właśnie uświadomiłaś mi, że powstał taki film :pirate: .

Wiedźmin chyba dziś utopców nie posieka, bo trzeba będzie to to obejrzeć.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, szefowo suicide squad w skali od gulaszu do choojni z pizzą,jak bardzo warto nie polecasz by na to iść ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, ja tam dalej uważam, ze jest tym "wkretem doskonalym" :D Heh, w życiu nie dam się przekonać, jakoby Niemampomyslu miała istnieć naprawdę - chyba już ostatecznie utraciłbym wiarę w Boży zamysł przy "Akcie Stworzenia" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, Ale...tak przepowiedziała ta kula od cyganów za 3,50 którą kupiłem na totalnie-nie-podejrzanym-cygańskim-kramie,mówisz że dałem się wyru..korzystać? 1x

Artemizja, ja tam dalej uważam, ze jest tym "wkretem doskonalym" :D Heh, w życiu nie dam się przekonać, jakoby Niemampomyslu miała istnieć naprawdę - chyba już ostatecznie utraciłbym wiarę w Boży zamysł przy "Akcie Stworzenia" :P

Jeśli to troll,to masterpiece.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, :mrgreen: Niestety, siła wyższa.

Niestety wolność kończy się tam gdzie zaczyna się faktura z banku i innych instytucji które niszczą człowieka analnie 1x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.