Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, w ogóle, to mało jest stołów do snookera, wszędzie rządzi pool, a ludzie i tak mają problem z trzymaniem kija. :) Sam nie jestem jakimś dobrym graczem, ale bardzo lubię ten sport. Połączenie umysłu, geometrii, strategii i jakiejś takiej szlachetności.

na_leśnik, Aranjani, :papa:

Ja bawię się dziś telefonem, użyłem niebrandowanego softu i próbuję się w tym odnaleźć. Dobrze, że zrobiłem wcześniej zapasową kopię danych. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, to sie ciesze, że nastrój pozytywny :D

A u nas leci... zaliczylismy dzisiaj fajny wypad nad jeziorko... a poza ty :D oboje jestesmy pociagajacy (wirus chyba się jakiś przypałetał)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, z robotą wszystko stoi, psychicznie trochę do tyłu, ale byłem na pierwszy raz na ognisku od 5 lat. Więc nie narzekam jakoś glośno :P .

Aranjani, bonsai :papa: .

bonsai, zabawa w rootowanie fona? :D

Edytowane przez Gość

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, z ta odskocznią to tak nie do końca, bo to ognisko z rodziną, m . in. matką. Ale i tak fajnie było ;) .

Widzę że tu tematy snookerowe się wkręciły he he.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, no. :) Lubię sobie pogrzebać, tzn. w urządzeniach elektronicznych! Ostatnio wymieniłem też szkiełko aparatu, bo mi się porysowało. Jak się ma torx-y w domu to wszystko można zrobić. ;)

Poszedłbym na ognisko, ech. Aż mi się kiełbaski zachciało, takiej zdrowej, czarnej niemal! Z chlebem, ogórkiem. A potem kieliszek wódki i przytulanie. Ewentualnie bez tej wódki, po co to komu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik,

Poszedłbym na ognisko, ech. Aż mi się kiełbaski zachciało, takiej zdrowej, czarnej niemal! Z chlebem, ogórkiem. A potem kieliszek wódki i przytulanie. Ewentualnie bez tej wódki, po co to komu!

o...

no... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grill wyebany,rodowo-normalsowe mondrości wsadzone w szatański odbyt,miszyn komplited.

Pono artemizja wyprała kowalixa na tarce wczoraj za wieczorną trollerke,ale to sikret winc nikomu nie mufta.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, bonsai, Artemizja, hue hue hue. Smacznego :twisted::pirate::P

Podejrzewam, że ognicho to zaliczą te osoby co na zlocie będą ;) . Dodatkowa reklama :P

bonsai, ja też uwielbiam grzebanie się w sprzęcie, ale raczej z naciskiem na softwere. Ostatnio kupiłem router mojej rodzicielce do domu i wgrałem mu soft niemarkowy. Śmiga jak ta lala :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, ja taki sprzedajny jestem, że za miodóweczkę, kiełbachę i ziemniory z ogniska to mógłbym jeszcze przez tydzień normalsowych-gównoprawd wysłuchiwać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.