Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, może i tacy ludzie się trafiają. Dla mnie to mało realne bo po pierwsze nie uczęszczam na terapię a po drugie nie jestem zbyt dobrym słuchaczem i zwyczajnie nudzi mnie, gdzy inni zbyt długo o czymś opowiadają no chyba, że akurat interesuje mnie to o czym mówią - relacjonowanie przebiegu terapi do tych rzeczy nie należy ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, widzę, że się udało coś dodatkowego znaleźć. Pogratulować.

Ale 1,5 etatu to mordęga jest, też tak przez krótki czas pracowałem. Trzym się dzielnie ;)

A co to za dodatkowa praca?

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osiem,długa droga szefowo do 1000.

na_leśnik, próbowałeś przez agencje pracy? (Mój brachol był i ogólnie zadowolony,sam też się wybieram przy nast. Okazji)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, zgłosiłem się na razie do dwóch agencji pracy na Holandię i czekam. Oprócz tego wysyłam tak trochę na chybił trafił do Norwegii, a nóż widelec coś się trafi.

Artemizja, niemieckiego nie lubimy? :P

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snif snif, uprzedzenia. A fe... :P

PS: 4 lata w liceum próbowali mnie nauczyć tego języka, matka mnie na siłę na korepetycje zapisała, a ja z dumą do dziś umiem tylko policzyć do dziesięciu i "To jest jeden długopis" :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, no paskudny język. Podobno Napoleon mawiał, że po niemiacku można mówić jedynie do żołnierza i do konia :D .

W wydaniu rodowitych Niemców to jeszcze jakoś brzmi, ale niemieckojęzyczni Polacy to jest jakiś dialekt Mordoru po prostu.

Norweski trochę podobny jest z tym że bardziej śpiewny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, nic szefie,czekam aż brat da co znać kiedy szuka i będzie co załatwiał. Może w lipcu? Ale łba nie dam..

Artemizja, 10...

Dżermana 3 lata,chooja umim .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, ja przed dwa lata byłem "assistant editorem" w anglojęzycznym czasopiśmie, znając inglisza ledwo ledwo (głównie z gier i bajek anglojęzycznych). Ale - nie powiem - fajny jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.