Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

blah!, hej, hej-nie widziałam Cię dawno, moja przewodniczko "antytrojanowa" :D Co u Ciebie? Zrobiłas jakieś badania, byłaś u lekarza?

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, hej, hej-nie widziałam Cię dawno, moja przewodniczko "antytrojanowa" :D Co u Ciebie? Zrobiłas jakieś badania, byłaś u lekarza?

Hey ;). Ostatnio brak mi czasu na forum - praca. A no bylam dzis u kardiologa i stwierdzil, ze najprawdopodobniej mam tachykardie i dodatkowo nawrot lekkiej astmy wiec ide na kilka dni do szpitala na full service zwiazany z badaniami :D. A Ty jak tam, poprawia sie nastroj po ostatnich przezyciach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, czyli dobrze, tak chciałaś, jak pamiętam :D Mam nadzieję, że wyniki będziesz miała nie straszne, a pozytywne...

Ja odreagowałam, już czuję nieźle...dzięki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ciesze sie, ze juz lepiej :). Dziekuje, chociaz powoli jest mi juz obojetne na co choruje, zeby tylko w koncu ktos pokierowal leczenie, zebym mogla w koncu samodzielnie zaczac funkcjonowac. No tak, ja pracoholik jestem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, uważam, że lepiej rozpoznać szkodnika, wiadomo jak reagować, co robić. Ja, odkąd wiem, pozbyłam się w znacznym stopniu lęków, panuję lepiej nad swoimi emocjami...Tobie też to potrzebne, uwierz mi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasaw, w poniedziałek jadę się zapisać na przyjęcie na oddział ale jakby to ująć - przyjmną mnie szybko ;). Tam kilka dni badań, wszystkie związane z sercem i wydolnościowe - wtedy będzie na 100% wiadome. Z sercem miałam już problemy x-lat temu a pewnie przez fajki pogorszyłam sprawę. I na 100% nie są to nerwobóle ani nic z tych rzeczy no ale na 100% diagnozę "chwilę" muszę poczekać. Wiesz, ja w sumie się niczym nie stresuję za bardzo tak generalnie. Często nawet mnie samą zadziwia mój spokój w wielu sytuacjach :D. Podejrzewam, że faktycznie przez te problemy zdrowotne siadło mi to trochę na psychę i jakąs tam lekką nerwicę lękową nabyłam ale jestem pewna, że gdy rozwiążą się moje problemy ze zdrowiem, to z psychą sobie szybko poradzę :). Nie widzę innej opcji, chociaż faktycznie trochę mentalnie się zaniedbałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.