Skocz do zawartości
Nerwica.com

Rok na forumie - Co sądzicie o Arashy ?

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Przemek_44, a czy ja chociaz raz Ciebie wspomnalam w tym watku :shock: co to za nadinterpretacja? Masz cos na sumieniu ze takie wnioski wyciagasz?

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, moim zdaniem warto zamknąć ten wątek, bo nic nowego z niego nie wyniesiemy, a będzie się ciągnął w nieskończoność.

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemek_44, Moderatorzy na tym forum są zwykłymi , zaburzonymi userami i nigdzie nie jest napisne , że nie mają prawa mieć swoich czyli subiektywnych poglądów. W tym wątku zarówno ja , jak mniemam DP , zabieralśmy głos jako użytkownicy , nie jako funkcyjni.

Dyskusja na temat wątku chyba nie ma większego sensu , wszystko zostało napisane, Arasha zapytała o opinie , których nie była gotowa przyjąc, niestety ,. Nie uważam , żeby ktoś tu naprawdę się nad nią szczególnie pastwił. Nie tego oczekiwała , ale tak jak ktoś napisał , zapytała, więc powinna przyjąć na klatę to co otrzymała,. Twoj dobiór jej osoby może być zupelnie inny, ale też jest tylko Twoim subiektywneym odczuciem , czyż nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałam tych kilkanaście stron raz jeszcze i nie znalazłam nic, co można by nazwać wylewaniem na kogoś szamba, mieszaniem z błotem, itp. Nikt tu nikogo nie wyzywał, nie oczerniał. Każdy odpowiadał na pytanie, mam wrażenie - dobierając ostrożnie słowa. Jprdl aż nie wierzę o co tyle szumu i te szkalowanie czy wyzywanie od chamów ludzi, którzy kulturalnie napisali swoją opinię :shock::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, zgadzam się! Każdy ma swoje zdanie i jeśli chciał, to wyraził je w tym wątku. Nie widzę w tym nic dziwnego. W końcu nie jesteśmy małymi dziećmi, które nie maja zdania na zadane pytanie. :?

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest dziewczyna zła, szanuje ludzi nie obraża nikogo ale myśli ze świat jest piękny chciała by zgody i miłości wśród ludzi ale scysje będą zawsze bo każdy jest inny, każdy ma swój charakter i zdanie.

Tegretol 1-0-1

Deprexolet 0-0-1

Propranolol - doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście, tak jak wcześniej pisałem, mam pozytywne zdanie o dziewczynie. Jest pomocna, kulturalna i pisze z wyczuciem. Kompletnie mi nie przeszkadza. Jak ma ochotę i to Jej pomaga, to niech zakłada liczne tematy. W końcu, jak komuś nie pasuje, to nie musi ich czytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.