Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Po pani Ogórek już jadą. Ma mój głos, chociaż przemówienia nie słyszałam, ale nadrobię na pewno. Swoją drogą teraz każdy kto nie będzie słodził Ukraińcom będzie zyskiwał, hehe, zobaczycie ludziska. Komorowski niech sobie jedzie na majdan, może znów dostanie jajem. Duda niech dalej bredzi o wysłaniu WP na Ukrainę :mrgreen: Już widzę jak zaczynają zmieniać front tylko po to by się dorwać/zachować urząd. Tzw eksperci niech dalej szczekają o V kolumnie i russkich trollach, śmieszni są :D Polacy mają dość zajmowania się Ukrainą. Komorowski i Duda niech startują na prezydenta Ukrainy jak się tak martwią o sąsiada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pani Ogórek już jadą. Ma mój głos, chociaż przemówienia nie słyszałam, ale nadrobię na pewno.

Ja słyszałem, widziałem i też ma mój głos. :) Mogłaby się znaleźć w II turze, byłoby fajnie. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja słyszałem, widziałem i też ma mój głos. :) Mogłaby się znaleźć w II turze, byłoby fajnie. 8)

Znam jej program z przekazów medialnych, ale bez szczegółów. Samej konwencji nie obejrzałam, nawet urywków jeszcze nie, także nie wiem jak się wypowiada. Mam nadzieję, że zamiesza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwycięstwo Ani Grodzkiej byłoby wielkim krokiem naprzód w kwestii tolerancji i otwartości. Nie tylko w Polsce, ale i w Europie, a może i na całym świecie. Wyobraźcie sobie tych zmieszanych królów arabskich, co to boją się rękę jej podać :D. Jeśli równie wielkie jaja miałaby w polityce zagranicznej jak i na polskim podwórku, byłby to zdecydowany tryumf dla Polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwycięstwo Ani Grodzkiej byłoby wielkim krokiem naprzód w kwestii tolerancji i otwartości. Nie tylko w Polsce, ale i w Europie, a może i na całym świecie. Wyobraźcie sobie tych zmieszanych królów arabskich, co to boją się rękę jej podać :D. Jeśli równie wielkie jaja miałaby w polityce zagranicznej jak i na polskim podwórku, byłby to zdecydowany tryumf dla Polski.

Chyba kupisz. Juz lepszy komór. Musze zmienić zdanie Komorowski to przed ostatni kandydat na jakiego ludzie powinni głosować. Wiadomo kto jest ostatnim. Pan Begowski.

-- 15 lut 2015, 11:16 --

Najlepszy był komentarz W Czarzastego po konwencji Ogórek: "Ona okazuje się nawet niegłupia".

Moim zdaniem pojechał po całości. To co oczekiwana była kandydatka głupia, a okazała się niegłupia?

Czarzasty czasem szczerze coś powie bo mu się omsknie...

Widać jak sie obejrzy jej wystąpienie że kandydatka jest sztucznym tworem. Widać że szkolą ją w wystąpieniach i w wygłaszaniu niby to swoich poglądów.

Medialnie Ogórek nie istenieje, boi się iść nawet do pro rządowych mediów które traktowałyby ją raczej przychylnie jakby nie atakowała bezpośrednio Komorowskiego.

Z początku za jej dokonania lub niedokonania chodził po mediach i się z niej i za nią tłumaczył, co potwierdza teze o sztuczności kanydatki.

Kandydatka nie jest również bezpartyjna, jak się próbuje kreować bo stoi za nią całe SLD a trudno by SLD było bezpartyjne.

Widać, że to wydmuszka, królik z kapelusza wyciągnięty przez SLD bo nikt z partii nie chciał ze strachu przed wpadku podjąć rękawicy staru w wyborach. A tak słaby wynik kanydatki jakby lekko zewnętrznej łatwo będzie tłumaczyć.....

Do tego doświadczenia w polityce kandydatka nie ma zupełnie żadnego. Prawde powiedział Kwiatkowski że w zestawieniu kandydatów lewicy nawet już niewiarygodny Palikot w zestawieniu do Ogórek jest zawodnikiem wagi ciężkiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, to jest tak, że nawet gdyby Grodzka miała wielkie doświadczenie, fantastyczny plan dla Polski, była znakomitym politykiem, to nie zagłosowałbyś na nią tylko dlatego, że jest transseksualna, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, moim zdaniem ludzie tacy jak Grodzka vel Begowski nie maja racji bycia w polityce.

Polityka to działania mające na celu relizację celów kraju, narodu i dbania o ich dobro. Co grodzka zrobiła dla kraju poza promocją swoją osobą zboczeń i dewiacji?

Nic. Za to zapewniła sobie 4 lata wygodnego życia na poselskiej pensji i dietach.

Co dla kraju zrobił biedroń? Dokładnie to samo co Grodzka. Mało tego był na tyle sprytny, że skorzystał ze swojego poparcia i na fali własnej popularności zapewnił sobie 5 lat nie najgorszej pensji jako Prezydent Słupska.

Chodź do Biedronia mam jako taki szacunek bo wiele razy słyszałem w debatach publicznych jak wypowiada się jako tako merytorycznie w porównniu do porpagandystów sukcesu PO-PSL.

Postulaty Ogórkowej częściowo nawet mi się podobały. Co by jednak nie mówić były to postulaty proste do wygłoszenia bo po 8 latach rządów nieudacznej koalicji nie trudno wytknąć jej błędy/zaniedbania.

i_am_a_legend zadam Ci pytanie skoro jesteś takim zwolennikiem komorowskiego i rządu. Co przez 8 lat zrobił rząd pozytywnego dla obywateli. Czy jest choć jedna taka rzecz?

Co konkretnego dla obywateli i pożytecznego zrobił Komor przez 5 lat?

I odpowiedź w stylu:zabezpieczali przed powrotem PiS do władzy jest raczej mało przekonujące.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, moim zdaniem ludzie tacy jak Grodzka vel Begowski nie maja racji bycia w polityce.

Tak właśnie czułem. ;) Już mieliśmy w historii przywódców, którzy określali do czego nadają się jedni ludzi, co zrobić z innymi, jakie jednostki należy eliminować. Dlatego też wierzę, że nikt o takich poglądach jak Ty nigdy nie dojdzie do władzy.

Grodzka i Biedroń zrobili zapewne wiele dobrych rzeczy w sprawach, które ich interesują. Biedroń był jednym z najbardziej zapracowanych posłów, Grodzka zawsze walczyła o prawa człowieka i wolność obyczajową. Oboje działali w komisjach sejmowych, mieli wystąpienia. Nie wiem, czego Ty oczekujesz. Równie dobrze, mógłbym zadać pytanie, co takiego zrobił ktokolwiek z PiS-u, oprócz szerzenia nienawiści wśród Polaków, dzielenia ich i niszczenia wszystkiego.

Czy ja twierdziłem, że jestem fanem Komorowskiego? To po prostu sprawdzony, przewidywalny prezydent. Nie jest z mojej bajki, ale na tle Lecha Kaczyńskiego wypada znakomicie (no ale to akurat nie jest jakaś wielka sztuka). Dba o historię, święta państwowe, stara się jednoczyć ludzi, a nie ich skłócać. Ja niczego innego nie oczekuję od prezydenta. Rząd odpowiada za rządzenie, prezydent to raczej funkcja reprezentacyjna.

Wybacz, ale nie będę teraz szukał, co takiego rząd zrobił dla obywateli przez 8 lat. Dlaczego masz tak wiele oczekiwań od rządu, skoro jesteś zwolennikiem Gowina, wolności gospodarczej? Ja mam za złe PO, że klękają przed kościołem i nie ograniczają wpływów kleru w, teoretycznie, świeckim państwie. Dla Ciebie to pewnie "nic", a dla mnie bardzo wiele. Wkurza mnie też to, że nie budujemy elektrowni atomowych, że uginamy się pod nakazami UE w kwestii ograniczenia emisji CO2. No jest tego mnóstwo, ale (niestety) na końcu i tak pozostaje ta sama konkluzja - nigdy więcej PiS-u i innej katoprawicy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba kupisz. Juz lepszy komór. Musze zmienić zdanie Komorowski to przed ostatni kandydat na jakiego ludzie powinni głosować. Wiadomo kto jest ostatnim. Pan Begowski.

Miałeś rację. Właśnie wróciłem ze sklepu.

Komor to maślak, Grodzka coś sobą reprezentuje i pewnie lepiej reprezentowałaby państwo na arenie międzynarodowej niż nasz sympatyczny miś-wąsacz.

Polityka to działania mające na celu relizację celów kraju, narodu i dbania o ich dobro.

A jak wiadomo, Platforma, SLD i inne partie to dewianci lub zdrajcy, więc nie mają miejsca w polityce. Wprowadzić rządy dwupartyjne bloku pisowskiego i bloku narodowców :D.

Co grodzka zrobiła dla kraju poza promocją swoją osobą zboczeń i dewiacji?

"Zboczeńcy i dewianci" to też część narodu. Spora, bardzo spora. I też należy dbać o ich dobro. Na szczęście trend w świecie zachodnim zmierza wyraźnie ku wyrównaniu praw osób LGBT z resztą społeczeństwa. Kraj po kraju wprowadza małżeństwa i związki rejestrowane jednopłciowe, w USA ten proces odbywa się lawinowo, w Polsce gej został prezydentem Słupska, a transseksualistka kandyduje na prezydenta kraju, niech no tylko mocniej je*nie kryzys, wyłoni się jakiś lewacki populista a'a Tsipras i nas też to czeka. Tej siły już nie powstrzymacie :mrgreen: .

Co dla kraju zrobił biedroń? Dokładnie to samo co Grodzka. Mało tego był na tyle sprytny, że skorzystał ze swojego poparcia i na fali własnej popularności zapewnił sobie 5 lat nie najgorszej pensji jako Prezydent Słupska.

A co dla kraju zrobił przeciętny poseł opozycyjny? Naciskał sobie przyciski w kontrze do głosów PO i PSL, a i tak koalicja rządząca go przegłosowała. Biedroń wiele zrobił dla osób LGBT, a teraz odkurza Słupsk i ogólnie jest miłym człowiekiem z ładną buzią i kulturą osobistą, w przeciwieństwie do nieokrzesanego Korwina czy Jarosława żywiołowością konduktu pogrzebowego.

Co do Kambodży... Tak się w Polsce dba o ludzi najbiedniejszych. Lepiej zabrać wszystkim więcej, stworzyć sto urzędów ds. pomagania biednym, gdzie pokaźna część ze środków przeznaczonych na pomoc dla najuboższych zostanie zdefraudowana wynagradzaniem urzędasów, zamiast po prostu zostawić więcej pieniędzy w kieszeniach tych, którym się nie przelewa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadnej wartości merytorycznej od twojej wypowiedzi nie oczkiwałem że doczekam.....

Żadnych sukcesów rządu i prezydenta mi nie wymienisz bo po prostu takowych nie ma..... Jesrem wyborcą Gowinowym jako tako liberalnym. Rząd PO chociaż żeby nic nie robił. Ale oni co jakiś czas uchwalają antyobywatelskie ustawy, antyrynkowe przeważnie podwyższające podatki. PO to lewica w jeszcze gorszym wydaniu niż SLD bo oni chociaż swojej lewicowości się nie wstydzą i nie udają katolików i nie chodzą do kościołów by się fotografować z biskupami.

Co do grodzkiej i biedronia to nie zasłużyli się oni oczywiście niczym poza szerzeniem zboczenia....

Weszli z reszta do sejmu z formacji która sprowadziła debate publiczna do całkowitego rynsztoka z jej liderem na czele.

Do tego szerzą nienawiść do katolików i Kościoła.

Jakaś tam forma prawicy prędzej czy później wróci do władzy w takim czy innym wydaniu i bedzie musiała naprawiać upadłe rozkradzione państwo jeśli jeszcze coś w tym kraju do naprawiania zostanie.

Lewica dzisiaj jest opcją jakby schodzącą ze sceny. Dzis lewica to PO + resztka SLD. Tendencja w całejeuropie jest pro prawicowa.

Właśnie w tym jest problem was wyznawców mejnstrimu. Nie macie wymagań wobec polityków, nie rozliczacie ich z obietnic dotrzymanych lub niedotrzymanych. Pojawi sie taki z czekoladowym orłem i to was już zadowala. Ale tego nauczyły was media by od polityków nic nie wynmagać prócz tego by walczyli z PiSem....l

To nie jest polityka to jest propaganda. To za jakiś czas upadnie nie wiadomo tylko czy z Polski będzie jeszcze wtedy co zbierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis lewica to PO + resztka SLD.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Strzeliłeś jak piszczelem w słupek.

Tendencja w całejeuropie jest pro prawicowa.

Niestety, tendencja jest pro-radykalna. SYRIZA, Beppe Grillo, Podemos... BTW, w Irlandii za niedługo referendum ws. ślubów "dewiantów" i najprawdopodobniej "tendencja pro-prawicowa" opowie się za. Był taki piękny, konserwatywny katolicki kraj, ale zachciało się dzieci ruchać (i to nie "dewiantom", ale "sługom Bożym") :lol: !

Tak, na Słowacji urządzają przeciwne referendum i temu nie przeczę.

Właśnie w tym jest problem was wyznawców mejnstrimu.

Maćku, zasadnicza kwestia - Ty się zaciąłeś. Jak zjechana płyta starej kapeli rockowej. Widzisz dwie strony: Twoja, "undergroundowa", opozycyjna i ta "mainstreamowa", rządowa, "lemińska". Uwierz, że wiele osób, w których ciskasz "lemingami" czy "wyznawcami mejnstrimu" jest dalej od PO niż Ty i Twoi prawicowi pobratymcy, co nie oznacza, że reprezentują jeszcze głębszą prawicę, wręcz przeciwnie.

Tyle w temacie, idę na spacer z siostrzeńcem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, starałem się jakoś odpowiadać, ale, wybacz, poziom prymitywizmu słowno-mentalnego, który prezentujesz skutecznie zniechęca mnie do dalszej konwersacji. Leż sobie krzyżem w kościele, nabijaj na pal innowierców i ludzi o innym światopoglądzie oraz gnij w tej swojej zaściankowości. Rozumiem, że świadomość, iż nigdy tacy popaprańcy nie dojdą do władzy, jest frustrująca, ale musisz zacząć to akceptować, bo inaczej zapuścisz brodę i zaczniesz strzelać do normalnych ludzi. W imię zasad i prawicowego widzenia świata, oczywiście. Żegnam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, starałem się jakoś odpowiadać, ale, wybacz, poziom prymitywizmu słowno-mentalnego, który prezentujesz skutecznie zniechęca mnie do dalszej konwersacji. Leż sobie krzyżem w kościele, nabijaj na pal innowierców i ludzi o innym światopoglądzie oraz gnij w tej swojej zaściankowości. Rozumiem, że świadomość, iż nigdy tacy popaprańcy nie dojdą do władzy, jest frustrująca, ale musisz zacząć to akceptować, bo inaczej zapuścisz brodę i zaczniesz strzelać do normalnych ludzi. W imię zasad i prawicowego widzenia świata, oczywiście. Żegnam. :)

Poźiom agresywnego lewactwa jaki ty prezentujesz wcale nie jest mniejszy niż moje może co mocniejsze wypowiedzi. Prawde mówiąc nie chce mi sie rozmawiać z tak zatwardziałymi lewakami bo ani ty mi nie zmienisz przekonań ani ja tobie. Ale że czepiasz sie moich wypowiedzi ad personam więc ze względu że mam jakąs kulturę, jeśli ktoś reaguje na moje wypowiedzi z grzeczności odpowiadam.

Jak zwykle przejaskrawiasz moje wypowiedzi wyciągając z nich zupełnie czegoś czego nie powiedziałem. No ale to standardowy jad lewicowy i prgopaganda aby tylko wziąśc czyjąś wypowiedź przekręcić i zradykalizować. Dla mnie mogą być w kraju lewicowcy moja być homoseksualiści cokolwiek.

Jednak dopiero gdy lewicowcy i homoseksualiści będą stanowić w Polsce większość to niech robią sobie prawo jakie chcą.

Problem w tym, że zakompleksiona lewacka mniejszosc chce rządzić prawicową większością co jest raczej głupie i nie do pomyślenia. Dlatego taki problem z nami ma UE. Wpychają nam ideologię gender, wpychają pedałów i ich małżeństwa + adopcję dzieci, wpychają kolanem aborcje, eutanazje i in vitro szantażując że jak tego nie wprowadzimy to stracimy dotacje Unijne. Szuman się w grobie z milion razy przewrócił jak widzi jaką lewacką komuną stała się unia którą on zapoczątkował.

Nawet w Polsce niech PO z SLD wprowadzi te antyludzkie ustawy. Wiecie co sie wtedy stanie? Wtedy Polska całkiem wybuchnie a manifestacje zaleją cały kraj.

Jak Holland we francji zalegalizował sodomię milionowe marsze odbywały się w Paryżu. To jakie demonstreacje dopiero odbyłyby sie w Polsce? Wtedy kraj dopiero zapłonie....

Do tego jednak nie dojdzie bo pedalstwa nie zalegalizują tak szybko przy najmniej.

Prawica ma dzisiaj co najmniej 30 pare procent poparcia które stale rośnie. Objęcie rządów to już tylko kwestia czasu....

Lewactwo polski nie zmnieni w 2 Hiszpanię ze względu na to, że mimo nieskończonej agresji i ataków Kościół jest ciągle silny. Tak było jest i będzie na wieki wieków Amen.

Biercie swoje lewactwa i zboczenia i gender i WON z naszego kraju. :twisted:

-- 15 lut 2015, 15:54 --

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Strzeliłeś jak piszczelem w słupek.

Co by nie mówić jest to prawda......z lewicy w Polsce zostało tylko SLD z ich 7 procentami + platforma ze swoimi 27%.

Palikot to niedługo będzie tylko wspomnienie...

Tendencja w całejeuropie jest pro prawicowa.

Niestety, tendencja jest pro-radykalna. SYRIZA, Beppe Grillo, Podemos... BTW, w Irlandii za niedługo referendum ws. ślubów "dewiantów" i najprawdopodobniej "tendencja pro-prawicowa" opowie się za. Był taki piękny, konserwatywny katolicki kraj, ale zachciało się dzieci ruchać (i to nie "dewiantom", ale "sługom Bożym") :lol: !

Tak, na Słowacji urządzają przeciwne referendum i temu nie przeczę.

Jak dopuścili w tej cudownej Tuskowej Irlandii lewactwo do władzy to taki rezultat będą mieć. Dobrze, ze Tuskowi ta Irlandia sie jednak nie udała :mrgreen:

Właśnie w tym jest problem was wyznawców mejnstrimu.

Maćku, zasadnicza kwestia - Ty się zaciąłeś. Jak zjechana płyta starej kapeli rockowej. Widzisz dwie strony: Twoja, "undergroundowa", opozycyjna i ta "mainstreamowa", rządowa, "lemińska". Uwierz, że wiele osób, w których ciskasz "lemingami" czy "wyznawcami mejnstrimu" jest dalej od PO niż Ty i Twoi prawicowi pobratymcy, co nie oznacza, że reprezentują jeszcze głębszą prawicę, wręcz przeciwnie.

Tyle w temacie, idę na spacer z siostrzeńcem.

Są w Polsce generalnie 3 strony. Prawica, mejnstrim czyli de fakto lewacka platforma i resztka lewicy ktora ślini sie tylko na koalicje z PO...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lewicy w Polsce zostało tylko SLD z ich 7 procentami + platforma ze swoimi 27%.

Według Twojej definicji lewicy/prawicy. Z kolei Korwin rzekłby, że ma tylko tych parę procent KNP w europarlamencie, a reszta (łącznie z PiS i RN) to lewactwo, socjaliści i (tfu!) d***kraci. Z kolei jakiś mocniej jeszcze nasiąknięty zupą prawicową człowiek obwieści, że prawica w Polsce nie ma w ogóle reprezentacji, a te wszystkie PO, PiS, RN, KNP, SLD, PSL, ETC. to sługusy ZOG (Syjonistyczny Rząd Okupacyjny) i masoństwa światowego. A "głęboki lewak" zwymyśla wszystkie partie w parlamencie od prawicy. Kompletnie ignorując te ideologicznie motywowane rozkminy, po prostu przyznajmy, że istnieje coś takiego jak centrolewica i centroprawica, SLD może być w centrolewie, PO w centroprawie.

To jakie demonstreacje dopiero odbyłyby sie w Polsce? Wtedy kraj dopiero zapłonie....

Co ciekawe, to jeśli dobrze kojarzę, Front Narodowy nie wziął udziału w tych demonstracjach. A samą Marynę w dowództwie FN otacza wielu gejów, co nie jest już wcale ukrywane. Ostatnio jeden z najważniejszych aktywistów LGBT dołączył w szeregi FN. W Wielkiej Brytanii już UKiP Farage'a akceptuje małżeństwo jednopłciowe, nie mówiąc o konserwatywnym (noooo powiedzmy) Davidzie Cameronie. U nas pan Andrzej spod krzyża wzywał Kaczora do akceptacji LGBT :D.

Problem w tym, że zakompleksiona lewacka mniejszosc chce rządzić prawicową większością

Głupia ta prawicowa większość, skoro daje się rządzić lewacką mniejszością :mrgreen:.

Wtedy Polska całkiem wybuchnie a manifestacje zaleją cały kraj.

Kilkadziesiąt, najwyżej kilkast tysięcy ludzi pobawi się w zwierzęta w stolicy. Dostaną pałami, trafią do aresztu, po kilku dniach sytuacja całkowicie się uspokoi. Reszta pokiwa głowami z niezadowolenia, wzruszy ramionami z obojętności, bądź podskoczy z radości, po czym wszyscy przejdą do porządku dziennego. Nawet jeśli przez to rząd straci poparcie społeczne i zostanie wybrany rząd prawicowy, on nie cofnie ustaw wprowadzonych przez poprzedni. Bo nie cofają. Z biegiem czasu tolerancja zacznie wzrastać, a homofobia ograniczać się do garstki frustratów. Tyle, powodzenia.

Lewactwo polski nie zmnieni w 2 Hiszpanię ze względu na to, że mimo nieskończonej agresji i ataków Kościół jest ciągle silny. Tak było jest i będzie na wieki wieków Amen.

Chyba nie, bo ludzie się ateizują, mają coraz bardziej wytrzepane na kapucynów, nie uczęszczają na coniedzielne teatrzyki i na tacę nie dają. Babcie opróżniające swe portfele na tak-bardzo-uciskaną (ale zwolnioną z pokaźnej części podatków) klasę kapłanów wymrą.

BTW - ciekawe, że to słynne lewactwo u władzy utrzymuje przywileje kościelne, naukę katechezy w państwowych kościołach finansowaną z budżetu państwa, kapelanów, ulgi podatkowe, świątynię Opaczności Bożej czy inne wynalazki! Wyjaśnij mi, Maćku - czy to kolejny spisek i mydlenie oczu Polakatolikom?

Biercie swoje lewactwa i zboczenia i gender i WON z naszego kraju. :twisted:

Nie, to Wy paszoł won do swojej konserwatywnej Rosji. Autorytarny Putin to dla Was wzór - i o własne państwo się troszczy, i gejów nienawidzi, i wolność słowa ogranicza, słowem - cudowny przywódca.

Są w Polsce generalnie 3 strony. Prawica, mejnstrim czyli de fakto lewacka platforma i resztka lewicy ktora ślini sie tylko na koalicje z PO...

Nazywasz mnie prawicą? Cóż za nobilitacja! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychoanalepsja_SS, wiesz co....nie chce mi się dywagować i odpowiadać na twoje lewackie frustracje. Już mi ten poprzedni koleś krwi napsuł.....daj se chłopie spokój idź se poczytaj gazete.pl i spuść sie z podniety jaka to wasza lewica "jest potężna"

Mnie wasze dziwne poglądy nawet już nie bawią bo są po prostu dziwne a de facto są dla społeczeństwa groźne. Hiszpania po zapateryźmie leczy sie do dzisiaj pukając się w głowie a rządzi tam obecnie prawica próbując uratować gospodarke ze zgliszcza do jakiego doprowadził ja lewak Zapatero.

Co byście nie mówili jakim jadem byście nie pluli z katolicko-prawicowego społeczeństwa nie zrobicie upadłego moralnie proletariatu nowej lewicy :time:

To was frustruje, że jesteście mniejszością stąd sie miotacie jak opętani. Idźcie na ulice, zdobądźcie poparcie będziecie legalizować sobie zboczenia.

Na dzisiaj jesteście jako lewica marginesem. Straszycie pałami jak komuniści. Jak platforma upadnie do władzy w końcu dojdzie PiS jak pis upadnie wróci coś na kształt platformy a lewica spod znaku Palikota dewiacko-antykatolicko pro nienawistna nie ma i nie bedzie mieć w Polsce poparcia :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co....nie chce mi się dywagować i odpowiadać na twoje lewackie frustracje.

Ja się nie frustruję, pełny luzik i beka z tego że:

Już mi ten poprzedni koleś krwi napsuł

Ktoś tu się sfrustrował, uuuuu :D.

Co byście nie mówili jakim jadem byście nie pluli z katolicko-prawicowego społeczeństwa nie zrobicie upadłego moralnie proletariatu nowej lewicy :time:

Zrobimy, zrobimy. Podałem przykład Irlandii, Ty podałeś przykład Hiszpanii :). Wszystko przed nami.

Gwoli ścisłości - jestem libertarianinem, więc nie klasyfikuję się jako lewak/prawak. Ja po prostu uważam, że państwo powinno się zdecydowanie odpieprzyć od obyczajowych (i wielu innych) spraw i wyborów obywateli. W takim systemie i homoseksualiści bez problemu zawieraliby małżeństwa, i homofobiczni piekarze bez problemu odmawialiby homoseksualistom pieczenia tortów ślubnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.