Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Głosowanie] TOPtrendy Nerwica.com Festiwal 2014

Gość Bukowski

TOPtrendy Nerwica.com Festiwal 2014  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. TOPtrendy Nerwica.com Festiwal 2014

• 7bigniew - Na kolacje..
      12
    • Psychoanalepsja_SS - Hamsters
      14
    • Flora3 - W strugach deszczu
      8
    • Antananarywa - Almost lover
      34
    • Jazzowa - Nasty Girl
      17
    • IzaMia - Laleczka z saskiej porcelany
      14
    • Amos - Sway
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Arasha, musiałbym zacząć od siebie a to niezły burdel jest :silence:

Mówiłem /cenzura/ że nie chce wchodzić w ten temat to musieli rozwlekać jak banda psów na prerii.

No to wypierdalaj stąd a nie nadal piszesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprz, Reiben, o co wam chodzi? Zawodowi artyści nie mają prawa logować się na forum?

No właśnie. Jak ktoś był w telewizji, to już nie może być na nerwica.pl, bo nie wiem, pewnie nie ma problemów, skoro był w telewizji. Albo w drugą stronę, jak ktoś ma zaburzenia psychiczne, to nie może przy tym mieć żadnych uzdolnień ani sukcesów?

A zagłosowałam na osoby, które może miały trochę problemów technicznych, ale których chciałabym w radiu wieczorem przed snem słuchać, gdybym oczywiście w ogóle słuchała radia :twisted:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypierdolić to możesz ty z banem za takie teksty, Pieprz miał prawo napisać o tym dysonansie w nagraniach uczestników, nie jest to sprzeczne z regulaminem ale zasady fair play i pełni szacunku dla reszty startujących podpowiadałyby żeby nagrać coś specjalnie na ten konkurs zamiast odcinać kupony, i nikt się nie rzuca, nie wszczyna rebelii, tylko wyraził swój pogląd w tej sprawie i nie ma zamiaru o tym dyskutować przez x stron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypierdolić to możesz ty z banem za takie teksty, Pieprz miał prawo napisać o tym dysonansie w nagraniach uczestników, nie jest to sprzeczne z regulaminem ale zasady fair play i pełni szacunku dla reszty startujących podpowiadałyby żeby nagrać coś specjalnie na ten konkurs zamiast odcinać kupony, i nikt się nie rzuca, nie wszczyna rebelii, tylko wyraził swój pogląd w tej sprawie i nie ma zamiaru o tym dyskutować przez x stron.

Dobra koniec pieprzenia o tym, wszystko jest zgodne z regulaminem. Koniec tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze w jakimś konkursie robi się gownoburza , nie macie innych problemów , dajcie se siana , niech każdy głosuje na kto chce i uj , nie polecam robić tu na forum konkursów bo zawsze z tego takie gowno wychodzi , pieprz powiedział co chciał i uważa, że ma rację, więc po co brniecie w to dalej i robicie jakies ott które a w ogóle nie potrzebne , zagłosuje na swojego faworyta i idź z bogiem .

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłem /cenzura/ że nie chce wchodzić w ten temat to musieli rozwlekać jak banda psów na prerii.

nie zesraj się z wrażenia miętki zjebie

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zesraj się z wrażenia miętki zjebie

Tylko na taką prowokację cie stać, pieprz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi