Skocz do zawartości
Nerwica.com

Powiedz prawdę i tylko prawdę :)

Jurecki

Rekomendowane odpowiedzi

Wojna na dzielnicy. Głowy, ręce, nogi latały. Straciłem rękę. W naszych rękach była piła mechaniczna, siekiera itd... Od nas chyba nikt nie zginął. Było nas z 5 a przeciwników kilkudziesieciu :twisted::mrgreen: obudziłem się cały zalany potem.

Sprawdził, się kiedyś Tobie sen całkowicie, z wszystkimi szczegółami :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W niewielkiej grupce osób byliśmy ostatnimi ludźmi na planecie. Żyliśmy na Hokkaido. Genetycznie zmodyfikowani, mający moce, wspierani androidami przygotowywaliśmy się do odnowienia rasy ludzkiej. Wszyscy byliśmy tak jakby sparowani - tak jakby, gdyż super atrakcyjna Azjatka była lesbijką a jeden z facetów miał "w parze" cztery siostry bliźniaczki. Sam też nie miałem powodu do narzekań, ale co cztery to cztery...

edyta: Całkowicie to nie, jednak moje sny przed schizofrenią bardzo często sprawdzały się.

W jakim jesteś humorze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C&S miałam kiedyś coś podobnego, każdy miał numerek i leżał w dziwnej pozycji na kamieniu wielkich i takie jakby klocki, ludzie się tak łaczyli... :smile:

Przypomniał mi się sen, w któym byłam na Krymie w Rzymie.. :bezradny:

Teraz jestem w całkiem dobrym humorze, neutralnym. Przymulona jestem przez chorobę i troche mi się nudzi.

Najpiękniejszy sen?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi