Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co skreśla faceta w oczach kobiety ?

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Pieprz, nie byłam w żadnym związku, bo całe życie wydawało mi się, że mnie faceci nie interesują ( babki również, żeby nie było ! ). Planowałam być singlem, ale wlazłam na to forum ... i mi się odmieniło :why: A gdzie ja teraz, w tym wieku znajdę takiego idealnego impotenta ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprz, nie byłam w żadnym związku, bo całe życie wydawało mi się, że mnie faceci nie interesują ( babki również, żeby nie było ! ). Planowałam być singlem, ale wlazłam na to forum ... i mi się odmieniło :why: A gdzie ja teraz, w tym wieku znajdę takiego idealnego impotenta ???

A po co Ci facet jak nie lubisz seksu?

Impotenci robią yyyyyyy, jakby Ci to przyblizyc, inne rzeczy, również seksualne. Ty mylisz impotencje z aseksualnscią.

Myslisz, ze jak facet ma miękkiego fiutka to jest równoznaczne z tym, ze nie chce seksu? To tylko ograniczenie fizyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Impotenci robią yyyyyyy, jakby Ci to przyblizyc, inne rzeczy, również seksualne. Ty mylisz impotencje z aseksualnscią.

Myslisz, ze jak facet ma miękkiego fiutka to jest równoznaczne z tym, ze nie chce seksu? To tylko ograniczenie fizyczne.

Lucy, tak zdecydowanie Arasha myli impotencję z aseksualnością. Z męskiej strony mogę tylko dodać, że impotencja może wzmagać w facecie frustrację. No bywa się wtedy rozdrażniony i robi rzeczy niekoniecznie sympatyczne dla partnerki. Może się wręcz "mścić" na niej za swoją niesprawność seksualną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lucy, tak zdecydowanie Arasha myli impotencję z aseksualnością. Z męskiej strony mogę tylko dodać, że impotencja może wzmagać w facecie frustrację. No bywa się wtedy rozdrażniony i robi rzeczy niekoniecznie sympatyczne dla partnerki. Może się wręcz "mścić" na niej za swoją niesprawność seksualną.

Oż Ty :time: To Twoja wina, że mi źle wytłumaczyłeś znaczenie słowa "impotent" :blabla: Ale i tak Cie lubię :105: ( aseksualnie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, wiem, o kogo chodzi, ale zapewniam Cię, że ani on ani ja nie jesteśmy tym zainteresowani :bezradny:

A tak w ogóle, to gdzie mi do 40 ...

Okropni jesteście, tak sobie ze mnie żartować :nono: A ja nie mam doświadczeń seksualnych i po prostu seks mnie brzydzi :?

-- 18 lis 2014, 21:05 --

A może jakbyś spróbowała to byś zmieniła zdanie? Po prostu to czyste teoretyzowanie jest. Może po prostu nie wiesz, że lubisz seks :yeah:

Ciekawe, jak mam się o tym przekonać, mądralo ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi