Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nasze sny

eee

Rekomendowane odpowiedzi

Śniło mi się, że smsowy stalker znał moje wiadomości z whatsapp, pękł mi ząb, a potem jeszcze na deser poprzypominaly mi się wszystkie rzeczy, których zapomniałam zrobić w pracy (to akurat przydatne 😄).

Drzemki w ciągu dnia są pojebane, nadają się do wątku Nie polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A ktoś wie co znaczą strasznie brudne firany we śnie? 🤪

Google mówi: 

Brudne firany w senniku symbolizują zaniedbane aspekty życia, potrzebę oczyszczenia z negatywnych emocji oraz zwiastują problemy, kłótnie lub oszustwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, cynthia napisał(a):

tym bardziej powinieneś je doceniać. Moja znajoma chce mieć jajka, a ma cycki niestety. 

Jeśli autentycznie czuje się źle w swojej skórze, to niech działa.  A nosi krótkie włosy zaczesane do góry?

A mnie się niedawno śniło, że chodziłem po osiedlu  -niby w moim mieście ale jakby obcym - i wszedłem do wieżowca, o którym mówiłem, że jest z lat 70-tych aby poczuć klimat tamtych czasów. Zwiedziłem klatkę chodową i pojechałem windą do góry, okazało się, że znalazłem się na dachu a tam jakieś zasieki, anteny i lądowisko dla śmigłowca.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Chongyun napisał(a):

Jeśli autentycznie czuje się źle w swojej skórze, to niech działa.  A nosi krótkie włosy zaczesane do góry?

Będzie działać, bo już się zapisał do seksuologa. Ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo ma schizofrenię, a to chyba wyklucza z dalszej tranzycji. Ma krótkie włosy, ale nie zaczesane. 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi