Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nasze sny

eee

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście. Podświadomość to na tyle gruba funkcja człowieka, co świadomość. Nie znam badań, ale np gdy nam się coś podoba to często wynika z podświadomych rzeczy.

Z czasem można sobie różne rzeczy uświadomić. Ale wiele z nich pozostaję ukryta pod kurtyną. Czasem to dobrze, czasem nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Uważasz że podświadomość ma mały wpływ na człowieka? Ja uważam że ogromny, często myślisz że coś świadomie wybierasz, a to uj

Nie no, duży ma wpływ ogólnie. Nie wiem, mówię o sobie może bardziej. Można się zakochać nie przebywając z nim w tym samym pomieszczeniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, kamysto napisał(a):

Oczywiście. Podświadomość to na tyle gruba funkcja człowieka, co świadomość. Nie znam badań, ale np gdy nam się coś podoba to często wynika z podświadomych rzeczy.

Z czasem można sobie różne rzeczy uświadomić. Ale wiele z nich pozostaję ukryta pod kurtyną. Czasem to dobrze, czasem nie.

Masz rację!

25 minut temu, MicMic napisał(a):

Nie no, duży ma wpływ ogólnie. Nie wiem, mówię o sobie może bardziej. Można się zakochać nie przebywając z nim w tym samym pomieszczeniu. 

Miczek Ty też jesteś humanoidem więc taki sam ma wpływ jak na nas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

śniło mi się że mój kuzyn gdzieś mnie zabrał a potem się okazało że to był jakiś lokal w którym przywitał mnie widok gości siedziących nago a z nimi laski i robili brzydkie rzeczy, ci goscie byli napakowani fest i to byli najbardziej wplywowi i najbogatsi goscie w miescie mojego kuzola jak sie potem dowiedzialem, jego koledzy zreszta, no a wracajac do mnei to podeszla do mnie jedna laska i chciala mnei tez tam zaciagnac na fotel tam do nich i kuzol mnie popychal a ja sie zaczalem bronic, gadac ze nie chce, wszyscy byli zdziwieni moja postawa no a potem jakoś chyba ten sen przemienil sie w inny badz na chwile sie obudzilem, badz na chwile sie obudzilem i snilo mi sie co innego, jedno z trzech 🙂 takie mam sny jak nei wezme sobie dla rozrywki olci 🙂 i dzisiaj przysiegam an szatana ze nei troluje 😜 snila mi sie tez wojna na ukrainie jak zwykle ale nei moge sobie przypmniec co dokaldnie i snilo mi sie tez cos z alkoholem w tle, obiecuje ze dzisiaj biore olcie ;) wczoraj wyjatkowo bez niej spalem bo jakos posiedizalem pare godzin zjadlem 2 paczki pierogow i tak mnei nienaturalnie mulilo ze polozylem sie spowrotem i pospalem jakeis 8 godzin bez prochow xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znowu ten koszmar do mnie wrócił... któryś już raz, staliśmy na osiedlu, typowe blokowisko, było ich trzech, mówiłam, że nie chcę, jest neurotoksyczne, nie zamierzam się truć, ale zaczęli mi grozić, więc zaczęłam uciekać, trafiłam na mamę, wszystko jej powiedziałam, była zła, z jakimi ja ludźmi się zadaję, nie chciała mi pomóc, wskazała na babcię, a ta wyglądała jak z jakiegoś horroru, więc biegałam dalej, trafiłam na radiowóz, weszłam do niego i powiedziałam, że trójka facetów mnie goni, chce mi wstrzyknąć substancję, ale oni niczego nie zrozumieli i dołączyli się do tamtych facetów, uciekałam dalej, droga zaczęła falować, biegałam po czerwonych fałdach kołdry, wszystko mnie w tym śnie bolało i męczyło, trwało to strasznie długo, obudziłam się naprawdę zmęczona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi