Skocz do zawartości
Nerwica.com

WENLAFAKSYNA (Alventa, Exyven, Efectin ER, Efevelon SR, Faxigen XL, Faxolet ER, Lafactin, Oriven, Prefaxine, Symfaxin ER, Velaxin ER, Venlafaxine Aurovitas/ Bluefish XL, Venlectine)

Miss Worldwide

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Catriona napisał(a):

Naczelny hejter wenli widzę obecny 😆

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Jednym służy innym nie więc naczelny hejter niech nie hejtuje:p

Może Was zdziwię, ale ja nie hejtuje jej bez powodu. I nie zawsze. Bo np. przy OCD z tego co widziałem ona zdawała egzamin.

Ale na tematy lękowo-depresyjne to uważam, że nie dość, że nie pomaga, to często szkodzi. No i zejście z niej jest dla większości osób jakie znam fatalne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, shadow_no napisał(a):

Może Was zdziwię, ale ja nie hejtuje jej bez powodu. I nie zawsze. Bo np. przy OCD z tego co widziałem ona zdawała egzamin.

Ale na tematy lękowo-depresyjne to uważam, że nie dość, że nie pomaga, to często szkodzi. No i zejście z niej jest dla większości osób jakie znam fatalne

Każdy lek działa na każdego inaczej i tutaj to jest bardzo subiektywne. Za pierwszym razem mi nie pomogła ale za drugim podejściem już tak. Jednak to co się nie zmienia to schodzenie z niej to tragedia bez wspomagaczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Jako admin powinieneś mówiąc jedyne słuszne stanowisko : na każdego leki działają inaczej  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

No leki na każdego działają inaczej. Natomiast w przypadku tej trucizny prawie na każdego równie źle xd 

Nieprawda. Zupełnie nie liczysz osób choćby stąd które mówią że działa. Liczysz tylko wśród znajomków a na resztę slepy

Karteczka i długopis i liczysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi