Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith,

Musisz coś zrobic z tymi czarnymi.

Najlepiej u fryzjera. I to nie od razu wyjdzie blond.

A jak sama rozjasnisz to może ci wyjść pomarańczowy.

Te farby wellaton sa super.

Kosztuja 14zl

A próbowalam też Loreal i nie daje takiego efektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reghum. zastanawiajace jak na awku i na zdjeciu zasłania sobie usta

Dwie rzeczy:

1. Ustawiam żeńskie avatary, bo bardziej mi odpowiadają, pomimo że nie czuję się osobą trans, co najwyżej aseksualną.

Ale to cię bardziej obchodzi:

2. Zasłanianie ust w taki sposób jaki jest na tych zdjęciach jest typowy dla mnie. Akurat jako dziecko, i długo przez nastoletność potrafiłem zasłaniać usta i mówić przez rękę - nie wiem w sumie czemu, ale mówienie w inny sposób powodowało u mnie uczucie wstydu.

Różne rzeczy słyszałem przez większość życia - jedni nabijali się z mojego braku higieny, inni z objawów neurologicznych (dyskinez), a inni jeszcze z wady wymowy. Myślę że taka jest główna przyczyna.

Tak samo jak kiedyś ludziom nie potrafiłem patrzeć w oczy. W gimnazjum jeszcze jak mnie gnębili to próbowali mi uświadomić, że np. pluję jak mówię i nie powinienem w niczym brać udziału, przez co miałem długi czas mutyzm i logofobię (bałem się załatwiać jakiekolwiek sprawy).

Aktualnie coraz lepiej radzę sobie w sytuacjach społecznych, załatwiam sam sprawy w sklepie, przez telefon, co nie znaczy, że czuję się bezlękowo.

I znów się rozpisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, piękna czarodziejka :mrgreen: podoba mi się :105:

Zapewne potężna Summoner'ka :D Pomyśleć, jakich magicznych stworzeń potrafi przywołać ;)

Lilith, kojarzysz motyw chowańca ? :D

https://pl.wikipedia.org/wiki/Chowaniec

Znaczy, Twoim ulubionym przePupil ? :mrgreen:

Ta ognista elfka z awatara to przy Tobie leszcz :mrgreen:

Spoglądając na Kasi avatar, nurtuje mnie tylko jedna myśl - "Zgodziłaby się na doczepiane uszy czy nie zgodziła ?" :mrgreen:;)

P.S. Cosplay'e zawsze na propsie :D

P.S.2 Spytacie: "A kim miałby być w tym cosplay'u Nihil ?" :P Odpowiadam: Nihil byłby Nihil (żaden Dunedain ;)) - co to zabłądził we tripie ... i przypadkiem do krainy Eldarów zawędrował :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne potężna Summoner'ka Pomyśleć, jakich magicznych stworzeń potrafi przywołać

Lilith, to nie summonerka, to raczej typ charakteru Lightning ->

:D

Ratowanie świata, zaprowadzanie porządku, wprowadzanie ładu i dyscypliny, no wiadomo o co chodzi :D:pirate:

Summona by chyba nie potrafiła przyzwać? Swoją drogą potężny atak oblivion :D Pancerny żółw roz*ebany overkillem, to lubię :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, to nie summonerka, to raczej typ charakteru Lightning ->
:D

Ratowanie świata, zaprowadzanie porządku, wprowadzanie ładu i dyscypliny, no wiadomo o co chodzi :D:pirate:

:great::D

Swoją drogą potężny atak oblivion :D Pancerny żółw roz*ebany overkillem, to lubię :D

Hahahaha :D No daje radę ;)

P.S. Seria "Final Fantasy" ? ;) Hmmm, nie miałem okazji grywać (ale skoro nawet dziadek na_leśnik zaczął nakurwiać w Battlefronta ? :D Tak, dorobić się i kupić se konsole! ;)), acz słyszałem/czytałem wiele pochlebnych opinii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, jesteś jak Edea z FF VIII (czarny charakter tej części) ->

zabija Squalla (0:46) :(

Bał bym się z Tobą zadzierać, nie chcę umierać :cry:

To nie tylko ja tak mam, że nawijam non stop o Final Fantasy. Zobaczcie sobie na balamb.pl - siedlisko osób, które ześwirowały na punkcie tej serii.

Rozmowy o FF prowadzone są tam cały czas, można se pobrać karty do gry i je wydrukować, cuda na kiju :D

Grałem we wszystkie części I - VI pomijam, dziadowa grafika, stare czasy. Nowożytność to części VII - XV.

Kazdemu wstawiającemu fotę postaram się "przyporządkować" postać i wstawić filmik z yt :D Wiem, nie ma to sensu, ale jakoś wytrzymacie :D :D Najwyżej proszę to przenosić "w co teraz gracie" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi