Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Nah, wrzuciłem już tu kiedyś jedno i wystarczy. Przed zrobieniem ręki myślałem o tym, że będę fajniejszy z tatuażem na wierzchu, ale z czasem gdy dorastałem doszedłem do wniosku, że to co moje to moje i nie potrzebuję się dowartościowywać i nie chodzi tu nawet o zdjęcia - jeśli tylko mogę to chodzę w długim rękawie. :)

Luluu, to czekaj, dodam jeszcze ogoloną twarz, teraz to dopiero Dżejms Bond będzie i kisiel na podłodze. \o/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, no mój młodziak 7 tydzień dopiero, odebrałem go od 'hodowcy', któremu zależało tylko na kasie. Młody był niedożywiony, nieodrobaczony i wszystko inne na nie. Ale jesteśmy na dobrej drodze.

pseudohodowcy :evil: Tez mam jednego wykupionego z takie hodowli. Babsztyl go nie karmil zeby byl maly do sprzedazy bo oglaszala ze sprzedaje chichuachua a kundelki wiadomo ze wieksze urosna Przekochany pies jest ale trzeba bylo go wyleczyc najpierw.

MamSwojePoglady, tego psiaka mojej corci jeszcze nie widzialam na zywo . Pewnie polece do niej we wrzesniu dopiero :) Ale z fotek slodziak straszny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Mojemu się nie udało , zbyt długo byl chory , dobrze , że w miarę szybko interweniowałyśmy , przynajmniej się nie męczył , dlatego następnego wzięliśmy od taty szkolnego kolegi z ławki , hoduje beagle od chyba 12 lat , do tego wzięłam najbardziej pulchnego ;)

[attachment=0]DSC02059.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luluu, byłem pierwszym misterem forum, tytuł zobowiązuje :/

Candy14, no niestety dzieje się i tak. Ale wolałem go wziąć, jakby miał go kupić ktoś do innych celów aniżeli zwyczajne życie.

Wcale się nie dziwię. W pełni zasłużony tytuł. :brawo:

Co do psiurków, też swojego (labradora) mam z pseudo hodowli, ale o tym dowiedziałam się dopiero kilka miesięcy później jak zaczął mieć problemy ze stawami i musiał przejść dwie operacje na tylne łapki. Potem okazało się, że Ci sami ludzie, od których kupiłam swojego psa sprzedają jakieś miksy kundelków jako labradory za 300 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi