Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel,

W mojej opinii ani spalone "na kloca" blachary nie wyglądają dobrze,ale też w drugą stronę,jak dziołcha wygląda jakby ją wyjęli z trumny i jeszcze doprawili mąką i ogólnie "żywa śmierć" to też niezbyt.

Wszycho z umiarem :mhm:

I agree with you. Ekstrema w obie strony nie są mile widziane przeze mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca,
No i oczywiście rumiane policzki.

Jak dla mnie koszmar. Widać nie jestem koneserem :D . A skwarek też nie lubię.

Koszmar, potwierdzam. Widzę, jak moje się rumienią. w solarium to prędzej się spalę na marchewkę niż uzyskam jakis normalny odcień brązu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo opalonym też trzeba byc z klasą,

Nie widziałem jeszcze opalonych z klasą, ale może mało życie znam. 8)

Koszmar, potwierdzam. Widzę, jak moje się rumienią.

Ujmująca charakterem less o rumianych policzkach. :105:

I Ty jeszcze narzekasz?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I Ty jeszcze narzekasz?!

Powinieneś raczej Ty bo niestety jesteś poza targetem tejże niewiasty :mrgreen: Chociaż jak to sie zwykło mówić "kobieta zmienną jest" więc never say never :twisted:

Swoją drogą rumiane policzki są świetne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca,

Może na plaży dawno nie byłeś? ;) Po za tym nie wiem co dla Ciebie oznacza być opalonym z klasą? Chodzi o odcień, jego natężenie?

I Ty jeszcze narzekasz?!

Jak widzisz nie każdy lubi. Tu niektórzy pisali o bladości, że jest okej, a ja się nasłuchałem w swoim życiu tylko negatywnych komentarzy na temat mojej cery. "Chory jesteś?" , "Źle się czujesz?", "Co ty taki blady jesteś?". Ileż można tego wysłuchiwać? Dlatego wolę obecny stan i będę łaził do tuby regularnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I Ty jeszcze narzekasz?!

chciałabym jedynie nadmienić, iż less to rodzaj pylastej skały osadowej :smile:

Nie widzę nic ujmującego w policzkach, jak u wiejskiej baby, która zmęczyła się zbieraniem kapusty na polu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmęczona_wszystkim, wobec tego, nigdy nie spotkałem tak sympatycznej pylastej skały osadowej, pomimo, że o policzkach, jak u wiejskiej baby, która zmęczyła się zbieraniem kapusty na polu.

saasasasassa :pirate:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinieneś raczej Ty bo niestety jesteś poza targetem tejże niewiasty :mrgreen: Chociaż jak to sie zwykło mówić "kobieta zmienną jest" więc never say never :twisted:

No jakby się pojawił jakiś schorowany 80-latek, z pokaźnym kontem, bezdzietny, hmm :twisted:

-- 02 lis 2013, 19:13 --

zmęczona_wszystkim, wobec tego, nigdy nie spotkałem tak sympatycznej pylastej skały osadowej, pomimo, że o policzkach, jak u wiejskiej baby, która zmęczyła się zbieraniem kapusty na polu.

saasasasassa :pirate:

Chyba nie mieszkasz w rejonie występowania tych skał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jakby się pojawił jakiś schorowany 80-latek, z pokaźnym kontem, bezdzietny, hmm :twisted:

No nieeeeeeeee :mrgreen: To nie lepiej młodego, bezdzietnego z kontem? :D Taki schorowany 80-latek zanim fiknie to może minąć bo ma za co sie leczyć, więc wybrałabyś wariant lepszy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jakie potem kobiety skuszą się na mężatkę? :D

Zawsze możesz powiedzieć że był transem "bez przeróbki" 8) W gacie chyba nikt nie zagląda przy zmianie płci :P (oczywiście prawnej zmianie płci)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmęczona_wszystkim, ale zdarza się często, że mężatki przechodzą na nieheteronormatywną stronę mocy. :mrgreen:

Oj, zdarza, zdarza. ale ja tam jestem i już zostanę po tej właściwej (dla mnie) stronie :D Zamiast myśleć o bogatych staruszkach, to trza się do pracy chyba wziąć :lol:

-- 02 lis 2013, 19:46 --

ale jakie potem kobiety skuszą się na mężatkę? :D

Zawsze możesz powiedzieć że był transem "bez przeróbki" 8) W gacie chyba nikt nie zagląda przy zmianie płci :P (oczywiście prawnej zmianie płci)

Ale zawsze to kula u nogi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi