Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

o rany :oops: dziekuje ... w sumie to wrzucilam te fote w odniesieniu do tematu "jaka jest dopuszczalna roznica wieku miedzy partnerami" zeby pokazac, ze nie kazda kobieta sporo po 40 musi byc klebkiem zmarszczek i moze byc atrakcyjna dla mlodszego partnera. Ja mam to szczescie ze jestem :)

gdzieś pisałaś, że masz rzadkie włosy

mam..ale masz tez fryzjerke cudotworczynie. Nie wiem jak tyo robi ale dodaje moim wlosom objetosci :D wiec bardzo czesto u niej bywam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, jak będę po 40 to się do Ciebie zgłoszę żebyś mi zdradziła tajemnicę, jak tak wyglądać. Dziewczyny, które chodziły ze mną do szkoły potrafiły się zaniedbać do tego stopnia, że wyglądają jak własne babki - i jeszcze ubierają się jak "kościołówki". Jak ktoś mi powie, że jak się urodzi dziecko, pracuje etc etc to nie można wyglądać dobrze to tę osobę tu przyślę i powiem "patrz, a jednak kurde można".

Rzadko mi się zdarza komuś "słodzić", no ale naprawę wyglądasz świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś mi powie, że jak się urodzi dziecko, pracuje etc etc to nie można wyglądać dobrze

anna.anakaia, ja w ciązy przytylam 22 kg. Moja wina bo bylam wsciekle glodna caly czas. Zgubilam to w ciagu roku po porodzie wiec wiem, ze jak sie chce to mozna. A mi zalezalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

sekret młodego wyglądu kobiety jest taki że trzeba ją często podlewać :P

A widzisz - takie kwiatki :D No to muszę zapobiegawczo zmusić faceta coby użytek częsty z konewki robił!

Bo zwiędnę :shock:

Candy14, rok czasu po ciąży to szybko. I właśnie o to mi chodzi, że wygląd w dużej mierze zależy od tego czy chcemy coś zmienić. A jak słyszę pierniczenie w pracy, że któraś jest gruba bo to, bo tamto to mnie trafia. Mówię - to biegaj ze mną, idź na siłownię, zrób coś to słyszę "eeee ja nie lubię biegać/a nie będę ćwiczyć" po czym znów "o boże jaka jestem gruba".

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dobra, wiedzialem, ze cos bedzie nie tak, dlatego sprostuje:

1. Piszac o sobie "fetyszysta" mialem na mysli to, ze lubie starsze Panie (starsze w sensie od ponad 20 lat do 40 cos). Nie chce wiecej o tym pisac, bo wszedlbym na sfere erotyczna badz seksualna, a to mozna sobie darowac ;) .

2. Przeciez Was akurat nie podrywam, wiec nie wiem po co to aluzja do podrywu.

3. Kazdemu zdarza sie palnac glupstwo. Wiecej wyrozumialosci ;) .

4. Mozesz sobie zaslonic pierwsza czesc zdania, zeby byly widoczne tylko slowa "ladnie, ladnie". Ja chcialem powiedziec cos milego. No, ale wyszlo na opak. Moze nastepnym razem bedzie lepiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi