Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Ktos mi wytlumaczy caly proces?

Piszesz do administratora prośbę o usunięcie konta i podajesz powód ;) niestety takie jest życie , nie my to przyjdą następni i nikt nie będzie po nas płakał , bo ludzie mają inne problemy na głowie , więc może lepiej spróbować dać się poznać z innej strony i jakoś wkręcić w tą forumową społeczność , a nie tylko marudzić .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos mi wytlumaczy caly proces?

Piszesz do administratora prośbę o usunięcie konta i podajesz powód ;) niestety takie jest życie , nie my to przyjdą następni i nikt nie będzie po nas płakał , bo ludzie mają inne problemy na głowie , więc może lepiej spróbować dać się poznać z innej strony i jakoś wkręcić w tą forumową społeczność , a nie tylko marudzić .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się ma niską samoocenę każdy komplement jest podejrzany

święte słowa

-- 23 lut 2013, 00:49 --

carlosbueno, i zupełnie przypadkowo rzuciłeś komplementem akurat po tym jak napisałam, że owych wyczekuję? :P

nie przypadkiem, tylko mu się przypomniało bo zaczęłaś temat :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się ma niską samoocenę każdy komplement jest podejrzany

święte słowa

-- 23 lut 2013, 00:49 --

carlosbueno, i zupełnie przypadkowo rzuciłeś komplementem akurat po tym jak napisałam, że owych wyczekuję? :P

nie przypadkiem, tylko mu się przypomniało bo zaczęłaś temat :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zaprzeczasz sam sobie. Mowisz, ze marudzenie jest bee, ale twierdzisz, ze ludzie maja problemy. Mam problem--->marudze, schemat jest prosty. Nie chce, zeby doszlo do tego, zebysmy zaczeli sobie skakac po glowach dlatego zdecydowalem sie na usuniecie konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zaprzeczasz sam sobie. Mowisz, ze marudzenie jest bee, ale twierdzisz, ze ludzie maja problemy. Mam problem--->marudze, schemat jest prosty. Nie chce, zeby doszlo do tego, zebysmy zaczeli sobie skakac po glowach dlatego zdecydowalem sie na usuniecie konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi