Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Alienated, to chyba normalne, że ludzie się spotykają i niekoniecznie muszą rozgłaszać to wszem i wobec. Ja się tylko dałem zaprosić.

Ależ ja niczego nie usiłuję tutaj krytykować! ;) Wprost przeciwnie! Żałuję jedynie, że taka fajna okazja przemknęła mi koło nosa... Choć jakby się głębiej zastanowić, dla mnie i tak za daleko (pomijając już to, o czym wspominałem poprzednio)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated,

hihi prędzej to ja do tych Międzyzdrojów zajadę, wczesniej sa ferie jakby co hihi

W takim razie może będziemy mieli okazję pogadać;) Sam póki co się nie wyłamuję, ale z tego co widzę, nie zanosi się w moim przypadku na więcej jak zaledwie jeden weekend wolnego :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated,

pewnie będziemy mieli okazję porozmawiac w końcu , zawsze to jednak week

Właściwie w takim układzie będzie się to sprowadzało do zaledwie jednego wieczora. Niby trochę mało, ale z drugiej strony, może łatwiej mi będzie w ten sposób nie odkryć się zanadto ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienatedjak widać w każdej sytuacji mo ;) zna znalęźć coś dobrego, ;)

-- 06 lis 2011, 00:17 --

tahela ,chciałabym wyglądać jak Ty.Może się zamienimy?

Kasiu ty fajna i ładna kobieta jesteś teraz tak przytyłaś zaokrągliłas się na buzi sciełaś włoskki, poszłaś do szkoły ,wyglądasz coraz lepiej , oby tak dalej,

a za komplement dziękuje , jest mi miło bardzo

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima - sorki, ale chrzanisz z tą okrągłą buzią. Jeżeli masz teraz 7 kg więcej to tak trzymaj, bo dobrze tak wyglądasz. Z tym szybkim tyciem i chudnięciem też tak mam.

Sabaidee, fajnie masz. Kurcze - a mnie to nikt nigdzie nie zaprasza. (nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha :( ) No, może poza kotem i kotką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach;) Jestem onieśmielony pięknością pewnej użytkowniczki...której nick rozpoczyna się na literę S,a kończy numerem 22 :)Po prostu ideał kobiety :).

No to ten eee to teraz nie będę zaglądał do tego tematu bo eee jestem pood takim wrażeniem tej użytkowniczki,że aż pisze i się jąkam ee takżee uciekam z tego tematu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kiya

Tak, mi również zdjęcia z kotem :-) się znacznie bardziej podobają. I sam nie wiem, czy to ta fryzura, czy to kot dodaje samarze tak dużo do urody na tych zdjęciach. ;) A na ostatnim ot tylko ładna dziołcha :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi