Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Mushroom ja bym sie obrazil na miejscu kobiet :shock:

Za co? napisałem że nie wszystkie mi się podobają. Mam obowiązek się zachwycać każdej osoby urodą? Bez jaj. Specjalnie nie pisałem kto bo nie chcę urazić niczyich uczuć, ale nie zamierzam kłamać jak większość ludzi na tym forum, że tu są sami przystojniacy i misski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, mnie uczyli, że jak się nie mam komuś nic miłego do powiedzenia to lepiej zamilknąć i nie mówić nic. No ale ja to jestem pier...ny. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomcio Nerwica Ty wstawiasz chyba ciagle to samo zdjecia , dorzuc coś innego , gdzie Cię widać,

Snejana ładna jesteś tylko poważnie wyglądasz jak na 19 lat, i włosy super, ja próbuje takie zapuścić, ale średnio mi wychodzi zawsze fryzjer mnie obciacha za bardzo a ja mam ochotę go zabic później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak Ci się ta mądrość sprawdza w życiu?
podejrzewam, że sprawdza się mu lepiej niz Tobie :mrgreen:

-- 29 maja 2012, 22:30 --

Mushroom' date=' mnie uczyli, że jak się nie mam komuś nic miłego do powiedzenia to lepiej zamilknąć i nie mówić nic. No ale ja to jestem pier...ny. :mrgreen:[/quote']

raczej niepierdolnięty a z taktem :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podejrzewam że źle podejrzewasz. No ale mogę tylko zgadywać, nie znamy się na żywo.

to nie chce wiedziec jak sie zachowujesz do ludzi na żywo :?

ej skończcie już tą przepychankę bo to nie jest miejsce na nią

jak ja powiem że mi się wszystkie osoby z forum nie podobają to też mnie objedziecie?

no ludzie... dajcie spokój...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps. Grzybek grzechu śmiertelnego nie popełnił, ale nie zapominajmy, że większość osób na forum zmaga się również z niską samooceną. W niektórych sytuacjach po prostu nie wypada czegoś powiedzieć/ napisać. Lepiej jest nie napisać NIC. Empatia ludzie, empatia :)

Peace & Love peace.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps. Grzybek grzechu śmiertelnego nie popełnił, ale nie zapominajmy, że większość osób na forum zmaga się również z niską samooceną. W niektórych sytuacjach po prostu nie wypada czegoś powiedzieć/ napisać. Lepiej jest nie napisać NIC. Empatia ludzie, empatia :)

Zgadzam sie.. ale wezmy pod uwage ze i grzybek moze miec nie za wysoka samoocene i linczowanie go teraz bo napisal co mysli (ma do tego prawo) nie czyni nas bardziej empatycznymi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podejrzewam że źle podejrzewasz. No ale mogę tylko zgadywać, nie znamy się na żywo.

to nie chce wiedziec jak sie zachowujesz do ludzi na żywo :?

Normalnie, jak się mam zachowywać. Sugerujesz że np. obrażam ludzi? Tu nikogo nie obraziłem (choć przyznam że wyraziłem się tak niejednoznacznie że ktoś faktycznie mógł się poczuć urażony).

Jeśli sugerujesz że zdarza mi się coś palnąć czasem czego potem żałuję, to niestety masz całkowitą rację...

-- 30 maja 2012, 13:57 --

slow motion, Grzybek niech umieści swoje to zobaczymy czy taki piekny ;) skoro tak śmiało ocenia innych..

Ladywind, nikogo nie oceniam. Piszę o swoich gustach tylko. To ogromna różnica.

Chętnie bym wrzucił zdjęcie tylko po to żeby ladywind mi mogła dowalić jaki jestem brzydki czy co tam, ale tego nie zrobię - taki jestem złośliwy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli sugerujesz że zdarza mi się coś palnąć czasem czego potem żałuję, to niestety masz całkowitą rację...

każdemu się zdarza

Dajcie już spokój z tą bezproduktywną dyskusją. to nie jest wątek do oceniania kto jest empatyczny a kto nie.

Mushroom, wyraził swoje zdanie do czego ma prawo. może mało subtelnie ale do tego też ma prawo. nikt nie został personalnie dotknięty i jak dla mnie to robicie z igły widły teraz... byleby tylko na kogoś wsiąść i podowalać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi