Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

petruszka30(zawsze czytam pietruszka) musze sie z Toba kiedys na jakis mecz wybrac :mrgreen:

slow motion, z Petruszką nie trzeba się od razu na mecz wybierać :!: Można na przykład uciąć sobie choćby całkiem przyjemną konwersację via Skype, trwającą do wczesnych godzin popołudniowych dnia następnego ;):mrgreen:.

hmm...no to sie wydało :D

alienated zapomnial dodac ze to impreza na 18+, stan zdrowia fizycznego bez znaczenia, wszeklie zboczenia mile widziane :P

slow a zapraszam na meczyk, zapraszam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated szczerze? od poniedzialu jestem otwarta na rozmowy skypa, wiec zapraszam ;)

Przyjmuję zaproszenie!;)

Alienated,

Ja Ci chyba wiszę wiadomość na fejsie, ale jutro, jak coś. :105:

Zgadza się!;) Ale bez żadnej presji z mojej strony;) Znajdziesz czas, napiszesz... Ja też dość długo zwlekałem...

Alienated zapomnial dodac ze to impreza na 18+, stan zdrowia fizycznego bez znaczenia, wszeklie zboczenia mile widziane :P

Za konsekwencje podobnych imprez nie ręczę;) Ostatnio mało nie wpadłem po wszystkim pod pociąg;)

Petruszka ma tutaj trochę racji :P

Marta! Musiałem poprawić w cytacie swój nick :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya,

Wyyje..na w kosmos laska jesteś, na tym zdjeciu, super po prostu, bardzo ładnie, te słowa z przodu top komplement , jak uraża to skasuje jakby co,

Alienated,

bez czapki tez super, nienawidze presji :):):),a wiadomosc dalej wisze sorry,ale na pewno napisze,

Chyba tez cos dorzuce w czarnych włosach

-- 09 mar 2012, 00:59 --

Kiya jakaś Ty nie podobna do siebie
Ty to potrafisz dziewczynom komplementy prawić :evil:

no nie popisał sie rzeczywiście :hide:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jaaaa kija w makijazu :P wooooooooooow :105:

alienated jesli ta impreza była podobna do tamtej (choc to przeciez nie była impreza) to sie niue dziwie :D

i co ci sie nie podoba ze mnie poprawiasz? hmm :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated,

bez czapki tez super, nienawidze presji :):):),a wiadomosc dalej wisze sorry,ale na pewno napisze,

Jasne... ;) Kilka operacji chirurgicznych, jakiś botox, wypełniacze, fotoodmładzanie, dermabrazja... może jeszcze będą ze mnie ludzie :?:P

Chyba tez cos dorzuce w czarnych włosach

Wrzucaj, jeśli masz! Ciekaw jestem ;).

(wiedziałem, że coś spieprzę z tym cytatem :P)

-- 09 mar 2012, 01:10 --

petruszka30, Jak to co??? Napisałaś Alienated rozpoczynając małą literą :evil:;)

Swoją drogą, miałem powyżej na myśli tę naszą imprezę ;).

-- 09 mar 2012, 01:19 --

tahela, szybka jesteś :!:;) No rzeczywiście do czerni to tutaj jeszcze daleko ;)

A ja już przygotowałem się, że ujrzę wcielenie samego zła :twisted:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, z duzej hahah bo po takich "imprezach" nie jest wskazane wychodzic z domu przez najblizsze 48godzin :D dla bezpieczenstwa swojego i innych :P

i nie czepiaj sie szczegółów :D mozesz do mnie wolac z malej litery albo z błedem ortograficznym :P

-- 09 mar 2012, 01:25 --

aaaa ciekawi mnie cholernie gdzie strzelałes te ostatnia fotke? :P i dlaczego akurat tam :D hiehie

-- 09 mar 2012, 01:26 --

kiya zeby było jasne...ja nadal czekam na zdjecie w szelkach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, z duzej hahah bo po takich "imprezach" nie jest wskazane wychodzic z domu przez najblizsze 48godzin :D dla bezpieczenstwa swojego i innych :P

i nie czepiaj sie szczegółów :D mozesz do mnie wolac z malej litery albo z błedem ortograficznym :P

-- 09 mar 2012, 01:25 --

aaaa ciekawi mnie cholernie gdzie strzelałes te ostatnia fotke? :P i dlaczego akurat tam :D hiehie

A wiesz... :P*Wiola*/wiola173 pokazała mi niedawno taką fajną opcję tu na forum, z której istnienia nie zdawałem sobie dotychczas sprawy :oops:;)

Co do ujęcia, zostało ono wykonane w... męskiej toalecie galerii handlowej :oops::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, no wiesz co, nie podobam Ci się naturalna ja :(

Naturalnej Ciebie jeszcze nie miałem okazji spotkać :P

-- 09 mar 2012, 02:05 --

Alienated, bez czapki czy bez, chcemy więcej :mrgreen: Zgłoś się na mistera :105:

Chcecie, macie :!:;)

Na mistera się nie zgłaszam :P

-- 09 mar 2012, 02:16 --

tahela, no :!: Teraz to rzeczywiście prawdziwy demon w kobiecej skórze :twisted:;)

Czerń to jednak czerń :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heeejjj ale szalejecie :D

ja zaraz z komunii wrzuce :D

Z komunii??? :shock: Też zapewne gdzieś jeszcze posiadam, ale wrzucać bym się za Chiny nie odważył :shock::shock::shock::mrgreen:

haha a ja własnie ze wrzuce :D

patrz i podziwiaj :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30, daj spokój :!:;) Takie z komunii się nie liczą :P To było wszystko już tak dawno, że... nieprawda, jak to mówią :mrgreen:

tahela, uważaj z tą koncepcją odnośnie usuwania, bo mnie dla przykładu ostatnio odmówiono :D. I teraz muszę się spinać czy przypadkiem jakiś sąsiad mnie nie rozpozna (albo sąsiadka) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated,

ale jak dodajesz jako załączniki to mozesz sam usuwać , ja wszystkie tak dodaje i usuwam sama , kiedy chce, a to ostatnie to co to za emotionek :hide::?::?::?: , wyszedłes fajnie jak taki nie przymierzając intelektualista, mnie sie podoba, walic sasiadów, to znaczy walić metaforycznie nie dosłownie, bo takie zboczenia karają :P

-- 09 mar 2012, 02:49 --

petruszka30, z komuni nie wrzuce bo nie ma teraz skanera niestety :bezradny:

Alienated, , tosz to pamiatka z komuni :P jest i trzeba trzymac,

chyba mam jakies zeskanowane jak miałam lat 15-cie to wrzuce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi