Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

filip133, Jak wskazują wstawiane tu przez dziewczyny zdjęcia, nie jest to możliwe.

Powodów może być kilka:

- wszystkie użytkowniczki mają problemy stomatologiczne

-bycie użytkowniczką tego forum zobowiązuje i nie można się pokazywać z bananem, dozwolony jest ewentualnie półuśmiech, który zaraz może zgasnąć

- jakaś nie znana mi osobiście netykieta nie pozwala na pokazywanie zębów kobietom w forumowych fotach

:D

Wypraszam sobie, oba moje zdjęcia tutaj są z uśmiechem ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, kosmostrada, się nie uśmiecham z otwartymi ustami, chyba że się po prostu śmieję, albo wygłupiam. Nie wiem, czy to jest kwestia ortodontyczna, czy kwestia wychowania, nie urodziłam się w rodzinie z reklamy pasty do zębów.

antananarywa, masz ładne włosy :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie osoby, które nie są brzydkie najbardziej zajadle wmawiały mi jak to wygląd się nie liczy. Jak to nie mam racji z tym, że odpadam przez to, że jestem brzydki. A tu proszę od razu widać po zdjęciach, że nie mają żadnego pojęcia co to znaczy być brzydkim, ale najwięcej szczekają, że nie mam racji. Nie dziwię się teraz, że nie są wstanie tego zrozumieć, co spotyka brzydką osobę, bo ich nigdy to nie spotkało co mnie. Tylko poco ta hipokryzja to chamstwo w stosunku do mnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie osoby, które nie są brzydkie najbardziej zajadle wmawiały mi jak to wygląd się nie liczy. Jak to nie mam racji z tym, że odpadam przez to, że jestem brzydki. A tu proszę od razu widać po zdjęciach, że nie mają żadnego pojęcia co to znaczy być brzydkim, ale najwięcej szczekają, że nie mam racji. Nie dziwię się teraz, że nie są wstanie tego zrozumieć, co spotyka brzydką osobę nie z takim wyglądem. Wychodzi na to, że atrakcyjny wygląd co niektórym ogranicza umysł w tym sensie, że nie są zdolni do empatii. Wyjścia poza swoje widzimisię . Tylko poco ta hipokryzja to chamstwo w stosunku do mnie? Tak was drażni to, że brzydki ma racje. Nawet w tym piękni chcą dominować i mówić co brzydki ma czuć uważać na temat swojej sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owsik, widzisz różnicę między stwierdzeniem "nie martw się, bo kobiety nie patrzą na wygląd, a ty masz przecież super osobowość" (czego nota bene nikt przez 250 stron tematu nie napisał), a stwierdzeniem "nie martw się, popracuj nad swoim życiem i nastawieniem, a co się wydarzy w przyszłości, to się okaże".

A co do empatii, to nawet chciałam w poprzednim wątku napisać, że absolutnie nie sprawiasz wrażenia osoby empatycznej, więc nie wymagaj od innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko, mówiłem, że ten wirus owsikowy się teraz rozprzestrzeni po całym forum. Arhol coś ty kuźwa narobił!
popieram

Zaczniemy teraz wszędzie o tym czytać a jest to męczące i irytujące.

Beznadziejny fajna fotka :great:

owsik przynajmniej mogłeś wstawić swoją :? Zawiodłam się, że tylko post jęczydupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, niech się realizuje w różnych wątkach. Jest szansa, że zacznie szerzej patrzyć na swój problem.

owsik, naprawdę rozumiem, że bardzo cierpisz, ale postaraj się wziąć pod uwagę to, co piszą osoby, które chcą Ci coś doradzić.

Dziękuje za rady wygląd się nie liczy itp. Dziękuje za takie rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, niech się realizuje w różnych wątkach. Jest szansa, że zacznie szerzej patrzyć na swój problem.

Wygląda na zbyt ograniczonego i mającego klapki na oczach.

Ograniczony to jesteś ty skoro nie możesz zrozumieć, że ktoś może nie podobac się fizycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko, mówiłem, że ten wirus owsikowy się teraz rozprzestrzeni po całym forum. Arhol coś ty kuźwa narobił!
popieram

Zaczniemy teraz wszędzie o tym czytać a jest to męczące i irytujące.

Beznadziejny fajna fotka :great:

owsik przynajmniej mogłeś wstawić swoją :? Zawiodłam się, że tylko post jęczydupy

Wstawiałem i co było. Co prawda nie podobasz mi się. fizycznie nie miałbyś u mnie szans z powodu wzrostu twarzy, ale nie masz prawa narzekać, bo osobowość ma znaczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ograniczony to jesteś ty skoro nie możesz zrozumieć, że ktoś może nie podobac się fizycznie.

Ty jesteś ograniczony skoro nie rozumiesz i nie przyjmujesz żadnych rad. Nie ocenia się ludzi po wyglądzie.

Potrafisz tylko wyzywać innych że są hipokrytami, że Ci robią źle, ze są ograniczeni. Tylko potrafisz jadem pluć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka własnie to jest denerwujące oczywiscie zmień osobowość zmienień się,a może za sto lat znajdziesz tą jedyną. Mam gdzieś takie rady. Też chcę mieć dziewczynę nie mam, bo się nie podobam fizycznie tak ciężko to zrozumieć.

Ok, no to jesteś brzydalem i nigdy nie znajdziesz dziewczyny, nie ma na to rady, umrzesz samotnie, przykro mi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty jesteś ograniczony skoro nie rozumiesz i nie przyjmujesz żadnych rad. Nie ocenia się ludzi po wyglądzie.

Potrafisz tylko wyzywać innych że są hipokrytami, że Ci robią źle, ze są ograniczeni. Tylko potrafisz jadem pluć.

Ależ to wy mnie wyzywacie od debili, tępych, bo się nie zgadzam z waszym zdaniem. Nawet od śmieci. Jak ja kulturalnie napisze, że to zachowanie to hipokryzja to jest wielkie halo. Anie zrobiono mi na złość kasując mi wątek. To jest chamstwo i taka jest prawda.

Ludzie oceniają się po wyglądzie i mogę odpadać przez brak urody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

antananarywa, aleś Ty ładna... :105:

beznadziejny94, z wyglądu to Ty beznadziejny nie jesteś, oj nieee... ;)

Carica Milica, cudne włoski... :smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi