Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

^ oj tak zgodze sie :105:

elo, fryzura bardzo ok.

Też tak uważam!

o jejkujejq dziekuje wam bardzo bo zdeka podlamana jestem przez nia przyznam

Chociaż z drugiej strony myślałaś, żeby opierdzielić się zupełnie na krótko? Tak jak w Twoim avku. Jeszcze większa zmiana :)

no pewno ze myslalam ale chyba mam za male jaja zeby sie tak zupelnie opitolic : (

elo ale ładna! masz coś w sobie. oderwać oczu nie mogę. wolę dłuższe włoski. tylko troszkę smutna..?

to nie smutek moj drogi ja mam po prostu taki wyraz twarzy od urodzenia w sumie

a robo zalicza sie do swietej trojcy najpiekniejszych kobiet jakie w zyciu widzialam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż z drugiej strony myślałaś, żeby opierdzielić się zupełnie na krótko? Tak jak w Twoim avku. Jeszcze większa zmiana :)

no pewno ze myslalam ale chyba mam za male jaja zeby sie tak zupelnie opitolic : (

Nie rób tak, kobiety w długich włosach są dużo ładniejsze niż w krótkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tez juz cos w tym stylu slyszalam wczesniej nosilam sie z dlugimi tylko i wylacznie dla faceta bo moj przepadal za takimi i wrecz mi zabranial scinac he he :~)

sama zas ubostwiam kobiety w krotkich takich jak laska z mego ava czyli wlasnie alice glass ba! marze o takim wygladzie ale no obawiam sie ze srednio by mi bylo w takich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TruchłoBoga, to pewnie były tezy oparte na badaniach amerykańskich naukowców. :roll: Sam jestem fanem dłuższych włosów u pań, ale powiązanie tego faktu z mniejszym prawdopodobieństwem zdrady jest "lekkim" nieporozumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TruchłoBoga, to pewnie były tezy oparte na badaniach amerykańskich naukowców. :roll: Sam jestem fanem dłuższych włosów u pań, ale powiązanie tego faktu z mniejszym prawdopodobieństwem zdrady jest "lekkim" nieporozumieniem.

jak sie nagle zrobi na łysą pałę to sobie szuka facet normalnej z włosami. ot cała filozofia ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi