Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, jeśli zdjęcie, na którym wsiadasz do samochodu pójdzie do ogłoszenia, to ja zapytałbym od razu, czy cena jest za cały komplet... :) Gdzieś Ty takie piękne włosy uchowała? I czy podczas wyborów administratorek, moderatorek tego forum, jednym z głównych kryteriów był wygląd? No przecież to aż nieprawdopodobne mieć tu w zarządzie takie misski. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai Fotki rzeczywiście są zrobione pod sprzedaż samochodu, zresztą to, co się komuś podoba to rzecz gustu, a o gustach się przecież nie rozmawia ;)

Co do włosów... kiedyś miałam gęściejsze, teraz mam jeszcze dłuższe, gdzieś o 10 cm niż na zdjęciu :D

Rosną sobie, pomagam im trochę. Moja mama ma też takie, tylko blond, siostra takie jak ja, tylko sprężynki, kolor po tacie, długość po mamie :D Genetyka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile bym dał,żeby Monika mnie zabrała na wycieczkę.Tym Mercedesem.Tylko,szkoda,że twarzy nie widać.

Może kiedyś będzie nam dane spotkać się... to Cię przewiozę. Ale nie tym AMG bo jest na sprzedaż, może do jesieni ktoś go kupi. A fotki właśnie na stronkę do sprzedaży są przygotowane, wiesz? :D

Mogę Cię przewieźć moją białą Renią :D

Z Monią to można jechać na drugą stronę tęczy :) ślicznie wyglądasz!

Jak zawsze Kochana i miła. Z chęcią bym się tam wybrała, z Tobą oczywiście :105::105::105:

Monika życzę Ci dobrego kupca :D ja ( nie znam ) się wyceniam auto na 200 tys.Złoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To to sam wiem :D poznałem po gwiazdce.Ale bardziej mnie kręci fakt jazdy z Moniką.A w miłym towarzystwie, marka auta jest też ważna.Ale towarzystwo ważniejsze.Swoją drogą Monika to najładniejsza z moderatorek.

O matko! :oops:

Za piękność wschodnioazjatycką nie uważam się :time:

A czemu azjatycką :D jesteś piękną polką :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi