Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

devnull, jaki "priv" człowieku? Nie bardzo wiem co masz na myśli. :?

Wysyłała wiadomości - prośby do ludzi z forum, o to by na nią głosować w konkursie na Miss forum.

Mam nawet informację od innych użytkowników, na poparcie tego, że uprawiała taki proceder,

jak będzie trzeba to zacytuję to co oni mi napisali.

A Arasha niech się spala ze wstydu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

devnull, ale po co o tym publicznie piszesz? Nie sądzę aby tak było. :? Z drugiej strony, chyba każdy wie, kto mu się podoba i na kogo ma ewentualnie głosować.

Bo to był publiczny konkurs :)

To było nieuczciwe, a konsekwentne jest wytykanie takich zachowań,

a nie przyklaskiwanie i zakopywanie w niepamięć.

Ale ona ma już karę za to, karą jest jej własny wygląd, którym Nam się pochwaliła.

Z resztą dopiero po zakończonym konkursie wrzuciła swoją fotkę, więc o jakim podobaniu można mówić ?

Podlizuje się jak pies do innych userów i nic więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój błąd. Niepotrzebnie w ogóle pytam, bo nie dojdziemy do jakiegokolwiek konsensusu i ta rozmowa zupełnie nie ma sensu. Z tego co widzę, to tylko się bardziej nakręcasz, bo masz problem ze sobą i próbujesz się jakoś dowartościować. Nie brałeś udziału w konkursie i nikt nie kazał Ci głosować więc tym bardziej nie wiem, po co się wypowiadasz. Widocznie z zazdrości. Tyle ode mnie w temacie. Dziękuję, dobranoc i spokojnej nocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha to nasz forumowy paszkwil :D

Aż ciarki przechodzą jak się na nią patrzy.

Jakim cudem to jest III Miss forum, ehh.

Jestem tylko szczery.

devnull polecam:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

devnull, niby z zawodu informatyk :> a lamka z Ciebie taka że spacji brak!

może Arasha tak Cię kręci że to takie zaloty, wolisz zbesztać, niż powiedzić w prost, co czujesz? co?

z Twojej instrukcji obsługi wynika że jednak TAK!

a ja masz z tym taki problem to nie wiem; pomódl się ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha to nasz forumowy paszkwil :D

Aż ciarki przechodzą jak się na nią patrzy.

Jakim cudem to jest III Miss forum, ehh.

Jestem tylko szczery.

devnull Ja nie wiem, jak można publicznie pisać o dziewczynie (jakiejkolwiek) takie wstrętne rzeczy, w dodatku totalnie nieprawdziwe, mam na myśli takie epitety jak "paszkwil", "straszydło"..Owszem, dziewczyna ma egzotyczną, bliską wschodnią urodę, ni to indyjską, arabską, ni turecką..nie wypada mi się rozpływać nad nią, bo jestem żonaty, ale wg mojego słowiańskiego gustu, blondyna od urodzenia, uważam, że jest przepiękna, a nawet zjawiskowa, widziałem jej wiele poprzednich zdjęć w dziale "ludzie z forum" i na każdym jest piękna, aż strach :time: , aczkolwiek rozumiem, że niektórym się może po prostu w ogóle nie podobać i to należy uszanować, no ale "paszkwil, straszydło" (?!) no kurw** :time:devnull ogarnij się chłopie! :roll:

Pisała na priv, nie pisała (?), nie wiem, ja głosowałem z własnej woli, a ponoć, nie najgorszy mam gust (nie moja opinia), ale słyszałem o gorszych rzeczach, zakładaniu fikcyjnych kont, lewej antyagitacji, ze strony innych osób, czy to prawda (?) nie wiem, prawdę mówiąc mam to gdzieś, ale słyszałem różne głosy..

Z drugiej strony to konkurs internetowy i nie można go traktować (moim zdaniem) tak super poważnie, o ile nie można podkładać innym ludziom świń, to równie dobrze można by taką agitację potraktować jako reklamowanie się (nie ma przecież przymusu głosowania, prawda?), po rodzinie, po znajomych..prośba o wsparcie, cóż w tym złego, to chyba lepsze od zakładania fikcyjnych kont i głosowania z nich, co? Po za tym ja bym nie przeceniał siły i znaczenia takiej agitacji, tak jak tu ktoś wcześniej napisał, jesteśmy dorośli i tak głosujemy wg własnych gustów..nie tak dawno brałem udział w konkursie na blog roku 2014 w kat Życie i Społeczeństwo z swoim blogiem o uzależnieniu od benzo, zachęcałem, namawiałem, agitowałem, apelowałem na 5 -ciu różnych forach i co, nikt z poza mojej rodziny i znajomych nie zagłosował :mrgreen: , no a po za tym dziewczyna będąc takim okropnym paszkwilem i straszydłem musiałaby mieć niezwykły dar przekonywania, żeby zebrać 46, 50, czy tam ile głosów , no chyba, że kasę rozsyłała ludziom (?) :mrgreen: (jakieś przelewy)

..tyle, mam do powiedzenia i nic ponadto. pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się nazywa sprawiedliwość, nie po to ludzie głosowali na jakąś "Miss" by takie straszydło zajmowało 3 miejsce,

wszyscy wiemy, że rozsyłała na priv. prośby by na nią głosować. Dostaję od Was na priv. słowa poparcia za ten post,

więc to nie tylko moje zdanie, tylko opinia innych.

Sram na to co o mnie myślicie, sram i na siebie i jest mi z tym dobrze :)

Tu błąd. To po prostu Spamowa wyspa czyli kółeczko wzajemnej adoracji. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi