Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Hans, właśnie kasztanowy chciałam, ale wpierw z rudego chciałam wejść na jasny brąz by móc nadać włosom taki właśnie połysk kasztanowy. Nie wyszło, bo brąz wyszedł mi za ciemny. Nienawidzę go. :( Teraz zastanawiam się nad albo jasnym blondem albo ciemnym blondem lub jasnym brązem, z tymże jak na jasny brąz będę chciała się pofarbować to tylko najciemniejszy odcień blondu (na farbowanych wszystko wychodzi ciemniej) - bo inaczej wyjdzie to samo mi na głowie, co teraz mam. :( Ale to jeszcze dużo czasu mi zajmie, dojść do tego koloru, jaki chcę mieć. Nie chcę zniszczyć włosów, dlatego wszystko robię po jakimś tam czasie. A nie za jednym zamachem 10 farb. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak jak były upały, a ja w tych ciemnych włosach szłam, to już po 5 minutach miałam głowę przegrzaną, jakbym futro nosiła :P

A jak miałam blond to nie przypominam sobie takich sytuacji... Teraz musiałam wiązać włosy, a jak miałam blond to ciągle w rozpuszczonych chodziłam! (bo mnie trudno namówić na związanie włosów) :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako blondynka najlepiej wyglądałaś :)

To właśnie mówią mi znajomi...

Albo, że mam na ognistą czerwień się przefarbować :P Ale takie kolory szybką płowieją, więc nie. :smile:

-- 26 cze 2013, 21:06 --

To chyba są już 2 głosy na brąz, i dwa głosy na blond :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaaaaa,pokazał faka

Ten fak ma w sobie wszystko, dokładniej - 39 stopni gorączki, 2 wypite piwa na klina po kacu, krzywy uśmiech do kumpla i przede wszystkim mój dziewiczy wąsik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, rudy (ten między drzewami to rudy?) jest najlepszy :P

Tak, rudy, haha to żeś teraz dowaliła. Już sama nie wiem, na co po tym blondzie się zdecyduję. Bo na blond i tak muszę się pofarbować, by inna farba złapała mi włosy. :D Zobaczę jak będę wyglądać w blond, dawno się w nim nie widziałam. Jak bd ok, to tak zostawię, a jak nie, to będę kombinować.

Nortt, zazdroszczę talentu - bo skoro grasz, to pewnie go masz. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, papiloty czasem robisz? :mrgreen:

No, włosy zadbane masz :D

Fajna fota, tylko po co ten fuck? ;)

Mam naturalnie lekko zakręcone

A wściekł sie i wyskoczył, bo ktoś chciał mu zrobić zdjęcie z jego niewyjściowym skacowanym człowiekiem

MOnar -

Talent może i czasem się pokazuje, tyle że trzeba go wywabić ciężką pracą i silną wolą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt,

trzeba go wywabić ciężką pracą i silną wolą

nie wątpię. :smile: ja mam kupioną gitarę, ale jakoś zabrakło wpierw czasu, a potem już zapomnialam.

a teraz mam już 19 lat i nie wiem, czy kiedykowiek się nauczę. może na studiach kogoś poproszę :)

tak będzie najprościej. marzy mi się mieć dwójkę dzieci, ja gram na gitarze i śpiewam razem z dziećmi :D

ale z tego co widzę, to ty bardziej jakiś rock lub metal ?! :D:D:D

takiej muzyki dzieciom grać nie będę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi