Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem jak trafisz buka jedno z tego to będzie sukces, no ale to mś więc kto wie, taktyka głupi ma szczęście się sprawdza częściej niż w ligach, przykład z wczoraj prawie wygrałem typem hobbiego USA vs Portugalia 2:1, jakieś 10 sekund zabrakło. Australia o nic już nie gra, w dodatku bez Cahilla, Hiszpania gra o twarz i pewnie zawodnikami z ławki, którzy powinni chcieć pokazać się jak najlepiej i być w przyszłości w pierwszej 11-tce. Kamerun z Brazylią stawiam, że Brazylia będzie się bujać przez 90 min i mecz będzie denny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde naprawdę będę za Meksykiem w pojedynku z Holandią, trener zarabiający najmniej ze wszystkich na MŚ pracujący bardzo krótko a drużyna gra już 3 bdb mecz.

Jutro przerąbane te mecze, jak dla mnie to mogą się skończyć kompletnie dowolnie :bezradny:

Angole niby powinni zagrać o honor ale z drugiej strony czy im zależy, i tak już dostali zjebkę a Kostaryka z tego co widziałem to naprawdę tworzy dobry monolit i ciężko ją przejść, najprędzej stawiałbym remis albo wygraną jedną bramką Anglii. Najciekawszy mecz to Włochów z Urugwajem, Włochom wystarczy remis ale jak będą grać tylko o niego to mogą się mocno zdziwić z ofensywnym Urugwajem i kosmicznym Suarezem, dziwnie to wygląda jak o wyjście z tej grupy walczą te dwie drużyny a Kostaryka już wychodzi :D myślę, że tu bym dał remis.

A w grupie C stawiałbym na remis Japonii z Kolumbią bo mimo, że są słabi to samuraje muszą w końcu zawalczyć coś w tym mundialu kto ma mieć honor jak nie oni, no i Wybrzeże Kości Słoniowej powinno pokonać Grecję ale to może być szalony mecz bo Grecy muszą rzucić się do ataku a nie wyobrażam sobie jakoś ofensywnych Greków :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ włosiy zachowawczo grają, aż sie rzygać chce. :shock:

No ale im remis daje awans wiec nie chce im się chcec. :evil:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suarez ugryzł tymi długimi zębiskami Chelliniego.

HAHAHAHAHA to lepsze niż Ci beznadziejni sędziowie na tym mundialu. :why:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słabe mecze. Anglia odpuściiła sobie, a Włosi...przereklamowani po prostu :D /nie lubię włoskiej piłki/

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.