Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Co do meczu Włochy-Anglia to i tak myślę że obie te ekipy wyjdą z grupy bo mimo amazońskiego klimatu zagrały o niebo lepiej niż Urugwaj a Kostaryka jednak za słaba jest mimo wszystko. Dziś poza tym o północy mecze jakoś mniej ciekawe się wydają ale czasami właśnie takie są najciekawsze, myślę że Szwajcaria i Francja wygra a ta druga raczej na pewno a Argentyna rozniesie Bośnię wysoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno ja powiem tyle, że mecz Anglia - Włochy mi się naprawdę podobał. Z tego względu, że przy stanie 1:1 do końca nie wiadomo było kto wygra (choc podejrzewalem ze włochy) stąd napięcie przez co mecz robi się ciekawy.

Mecz Holandia - Hiszpania był świetny ale w 2 połowie wiadomo było kto wygra, a dalej to już tylko upokarzanie Hiszpanii było. Mało wyrównany mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szwajcaria wygrała ale zagrała mocno przeciętnie a Ekwador został ukarany za zachowawczą grę gdy wygrywali czy remisowali. Ogólnie co na 6 miejscu w rankingu Fifa robi Szwajcaria to nie wiem grają jak zwykłe europejskie przeciętniaki a ten niby awizowany na następce Robbena w Bayernie Shaqiri to jakieś nieporozumienie Robbnowi to do pięt nie dorasta. Ogólnie to w tej Szwjacarii prawie nie ma Szwajcarów tylko Albańczycy, Jugosłoianie, Turcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szwajcarów tylko Albańczycy, Jugosłoianie, Turcy.

No właśnie, niemiłosiernie mnie to wkurwia. Bo czy narodowo wymieszana ekipa może być nazywana Szwajcarią. :bezradny:

-- 15 cze 2014, 20:19 --

hobbyturysta, myślisz ze jak Francja wygra z handicapem, to ci Raiben odpali trochę kasy z wygranej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj mecz Francja - Honduras . Coś mi się widzi ,że będzie to mecz do jednej bramki .

Pamiętam tylko raz Honduras w MŚ ( chyba w Hiszpanii 1982 ) . Z Węgrami dostał w dupę 10: 1 .

Takiej radośći jaką mieli Hondurasy z tej bramki chyba nikt nie miał w tamtych mistrzostwach .Była to pierwsza i jedyna bramka tego kraju w mistrzostwach świata . Ten który ją strzelił dostał od kraju w podzięce najnowszy model mercedesa i bogato urządzona willę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten któy ją strzelił dostał od kraju w podzięce najnowszy model mercedesa i bogato urządzona willę .

poważnie?

-- 15 cze 2014, 20:38 --

No maciek to jak w finale LM, gdzie real tak naprawdę mógł byś przegranym a wygrał trofeum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no trochę mnie poniosło bo jest 206 krajów w Fifa i San Marino ostatnie :> ale te 32 z MŚ + 70 to lekko, bo takie Chiny są np. wg Fify 103 a Korea Płn. nawet 146 a samym bieganiem wykończyli by polskie święte krowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spalony jest wtedy kiedy dany piłkarz( niebieski) dostanie piłkę, a będzie za ostatnim obrońcą drużyny przeciwnej( czerwony) czyli będzie bliżej bramki niż oni. (od momentu kopnięcia piłki)

c56555dbbe296f5b3f1876d2b6bad152,62,37.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.