Skocz do zawartości
Nerwica.com

123

umuntu

Rekomendowane odpowiedzi

Cokolwiek, by przerwać ten marazm.

Mogę przysłać Ci MXE . Jak sobie na niej potańczysz przez tydzień , zrozumiesz ( jak ja teraz ) ,że czując się tak jak teraz się czujesz to dopiero wielkie prawdziwe szczęście .Zrozumiałaś ? Wyrwie Cię z marazmu i będziesz walczyć o każdą chwilę życia , oby nie doświadczać prawdziwego cierpienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo ty tak nie dokazuj(a wogóle teraz jak ktoś mówi 'elo' to mi się z laską kojarzy:P),pozatym to nie żadnen chłopek jak mu już zakola się wżynają:P

a co ma zrobić gość, którego chce fajna panna z całym jego bagazem doswiadczen ale on nie chce teraz żadnych związków bo zwyczajnie nie jest gotowy i ogólnie zycie jego jest mocno niestabilne..

o,to jest dobre pytanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, a co ma zrobić gość, którego chce fajna panna z całym jego bagazem doswiadczen ale on nie chce teraz żadnych związków bo zwyczajnie nie jest gotowy i ogólnie zycie jego jest mocno niestabilne..

Brać i nie myśleć tyle.

dobra odpowiedz dle desperata a ja niestety nim nie jestem...fajna laska nie robi na mnie większego wrazenia.

przerabiałem juz w swoim zyciu nie jeden nie dwa zwiazki i wiem jak moze skonczyc sie jesli partner nie jest w stanie zagwarantować podstawowych /brak mi slowa na te chwile, jebane leki :D /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, a co ma zrobić gość, którego chce fajna panna z całym jego bagazem doswiadczen ale on nie chce teraz żadnych związków bo zwyczajnie nie jest gotowy i ogólnie zycie jego jest mocno niestabilne..

Brać i nie myśleć tyle.

dobra odpowiedz dle desperata a ja niestety nim nie jestem...fajna laska nie robi na mnie większego wrazenia.

przerabiałem juz w swoim zyciu nie jeden nie dwa zwiazki i wiem jak moze skonczyc sie jesli partner nie jest w stanie zagwarantować podstawowych /brak mi slowa na te chwile, jebane leki :D /

Jeśli ona o tym wie, to nadal uważam, że jest to jakieś pole do rozwoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jakies podchwytliwe pytanie bo nie wiem? no i masz racje bo ofc czasem warto odpuscic : P

tylko problem w tym ze tutaj raczej laduje osoby ktore odpuszczaja zbyt czesto*

* moje glupie zalozenie faktami niepoparte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi