Skocz do zawartości
Nerwica.com

123

umuntu

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś ze mną powiosłuje kajakiem po meandrach życia D: a tak na poważnie niedługo mam spływ kajakowy ze znajomymi i wszyscy będą sparowani oprócz mnie D:

łooo:) gdzie masz spływ? z jakiego jestes ośrodka? :mrgreen: i gdzie to sie wybierasz? ja ostatnio byłam na Nysie ale pogoda sie nie udała

nie nalezę do żadnego ośrodka. Po prostu wypożyczamy ze znajomymi kajaki i wypływamy na dwa dni po roztoczańskich rzekach. z noclegiem w głuszy. D: Uwielbiam spływy kajakowe :105:

Czyli jezdzicie tak na własną ręke. To bardzo polecam Ci zapisanie się do jakiegos stowarzyszenia, bo ceny nie są wysokie, można poznać fajnych ludzi, jest raźniej a wieczorami jest ognisko w tym gitara i zawsze ktoś fajnie śpiewa, albo do wyboru dyska na powietrzu:))

-- 09 maja 2014, 13:26 --

hobbyturysta, dlaczego nam sie tu nie pochwaliłes że wystąpiłeś u Drzyzgi?? :mrgreen: :

http://player.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2142,atrakcyjny-bezdomny-pozna-babke-z-kasa,S00E2142,18942.html :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, turbo to nie jest jakies magiczne cos - to jest kawal korpusu metalu ze "smigielkiem w srodku" prawdopodobnie masz do wymiany uszczelki i uszczelniacze, wcale nie oznacza to ze turbo jest do regeneracji jak to ladnie mowia mechanicy/kazdy ogarniety mechanik zrobi to sam a kosz materialow ok 200pln/ tylko im zwyczajnie nie chce sie w to bawic, lepiej zawiesc do regeneracji klient zaplaci ok 1000..a oni wezma za wymiane :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, a co ja jestesm z innej planety badz galaktyki ???? zburz ten mur wokół serce który nas oddziela :P

ladywind, o jaka dowcipna :P pochwal sie gdzie ty wystapiłas :P i jak tam idzie rola swatki :P wygladam podobnie mam 190 wzrostu 110 kilo wagi ciemne kudły i zakola :P a no i bym zapomniał najwazniejszego wielkie serceee !!!! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

Masakra, a takich normalniejszych kobietek to juz kompletnie nikt nie chce. Buuu.

- a jesteś do "wzięcia "?

Jestem, wiadomo.

Tyle Tu facetów wolnych i narzekających na swoja samotność, a żaden nawet nie zagada do Ciebie?

Ja już za stary na Ciebie ,żonaty i dzieciaty więc odpadam ,,, ale Ci Tutejsi panowie ,eeech!

Do roboty Chłopy ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, turbo to nie jest jakies magiczne cos - to jest kawal korpusu metalu ze "smigielkiem w srodku" prawdopodobnie masz do wymiany uszczelki i uszczelniacze, wcale nie oznacza to ze turbo jest do regeneracji jak to ladnie mowia mechanicy/kazdy ogarniety mechanik zrobi to sam a kosz materialow ok 200pln/ tylko im zwyczajnie nie chce sie w to bawic, lepiej zawiesc do regeneracji klient zaplaci ok 1000..a oni wezma za wymiane :D

Ok, wierze, tylko sama sobie z tym zwyczajnie nie poradze. Oddam rodzonemu na pozarcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet, który nie ma kasy i jest niezaradny to największa ciapowatość męska jaka może istnieć w dojrzałym życiu. Podejście co niektórych, ze kobieta jako ich źródło utrzymania jest kurva poniżeniem męskiego gatunku ludzkiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

Masakra, a takich normalniejszych kobietek to juz kompletnie nikt nie chce. Buuu.

Jestem, wiadomo.

Tyle Tu facetów wolnych i narzekających na swoja samotność, a żaden nawet nie zagada do Ciebie?

Ja już za stary na Ciebie ,żonaty i dzieciaty więc odpadam ,,, ale Ci Tutejsi panowie ,eeech!

Do roboty Chłopy ! ;)

Dowcip stulecia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haissem

Weź edytuj ten post, czy co, bo zabraknie panów na tym forum, w łeb se strzelą. Toż tu co drugi taki.

Niech najpierw sobie jaja obetną jak mają. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet, który nie ma kasy i jest niezaradny to największa ciapowatość męska jaka może istnieć w dojrzałym życiu. Podejście co niektórych, ze kobieta jako ich źródło utrzymania jest kurva poniżeniem męskiego gatunku ludzkiego.

I wlasnie ja z powodu mocno niestabilnego mojego zycia, nie wpjerdalam się obecnie w żadne zwiazki, w zadne miłosci coby płaczu nie bylo u niewiasty :D

Priorytet, stanac na nogi zdrowotnie, nastepnie, płynność finansowa, bo jak przepierdole cały hajs za moto/a wielce prawdopodobne/ i cala skarpete która juz jedzie na rezerwie a nic nie zarobie to bedzie straszna hoojnia u mnie pod wzgledem finansowym ale moze bede zdrowy :D , hooj, zawsze to chociaz jakies pocieszenie:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

Jestem, wiadomo.

Do roboty Chłopy !

Dowcip stulecia

dlaczego dowcip :shock: ? Ja mówiłem poważnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że kobietki są idealne, a faceci są do dupy, podsumowując Wasze rozważania. Co za bzdura. Wszyscy jesteśmy równie do dupy :mrgreen:

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

Jestem, wiadomo.

Do roboty Chłopy !

Dowcip stulecia

dlaczego dowcip :shock: ? Ja mówiłem poważnie .

Bo mnie faceci nie chcą na stałe. Taki fakt tego wszechświata. Poczwary nikt nie chce :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego trzeba pić dupczyć i palić masę papierosów , kto za?

Ja. Od razu.

Bo mnie faceci nie chcą na stałe. Taki fakt tego wszechświata. Poczwary nikt nie chce

Ja facet i mam żonę na stałe , inaczej nie chcę .

Jesteś poczwarą ? Taka brzydka czy co ? Daj zdjęcie to Ci powiem czy faceci mogliby na Tobie zawiesić oko ;)

Widocznie należysz do tych niewspółczesnych gatunkowo :P

Wystawiać się na publiczną ocenę, toż to pogrom :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widocznie należysz do tych niewspółczesnych gatunkowo

Wystawiać się na publiczną ocenę, toż to pogrom

E tam ,,, ja golą dupę z ogolonymi jajami pokazałem , a Ty się facjaty boisz pokazać . :D

Może nie jesteś brzydka jak zupa szczawiowa ?

Jak ogórkowa, która właśnie wszmam.

Dragi,zapomniałaś o dragachufunk-Drugs-Alice-in-Wonderland-09.gif

Daj mi daj, błagam, proszę, płożę się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi