Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

widze, że górnictwo... temat na topie :)

Jakby nie było mam szacunek do wszystkich ciężko pracujących ludzi... ale to co ostatnio robili górnicy... sorry stracili w moich oczach duzo. Nie pije tu do Ciebie Wolf. Ale organizowanie blokad na drogach... żenada... sami domagaja sie większych pieniędzy a tymi blokadami powodowali, że inni pracujacy tracili pieniadze... mówie tu np o kierowcach... 2 godziny na blokadzie, tachograf... i dupa... transport niedowieziony, jeb po premi... a za stanie na blokadzie nikt im nie zapłaci... wiec nie dziwie sie ze ludzie sa wkurfieni... kierowca zarabiajacy 30gr na kilometrze... każdy kilometr i każda godzina jest dla niego ważna... a przez cyrki które urządzali ostatnio górnicy wiele z nich straciło w pisdu kasy... i my (czyt. nie górnicy) mamy mieć w sobie empatię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że niektórym facetom z forum bije na łeb - sami kręcą dziwne historie, a kiedy to wychodzi na jaw, mają pretensje, że to ja jestem ta zła :roll:

Ty też maleństwo kręcisz bardzo dziwne historie:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx, ogarnij się człowieku i przestań mnie już męczyć. Ja kręcę dziwne historie? Ciekawe, bo nie wypisuję po ludziach żenujących pw.

Kontrast, znajdź sobie w końcu dupę i przestań się mazgaić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, łoo co ty masz znowu za urojenia??

ed. już kumam. nie kumano sapiąca to nie było o tobie. Nie popadaj w egocentryzm, raczej żaden mój tekst na tym forum nie będzie o tobie, nie jesteś dla mnie nikim ważnym, w drugą stronę to jak widać już nie to samo. Ogarnij kapę trochę bo taka dziewucha wsiowa konkret już z ciebie wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi