Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz się boi bo swoją nieco za wczesną zazdrością i zaborczością go podkręciła użytkowniczkom. Będzie się bała, że któraś jej go sprzątnie sprzed nosa... więc już nie powie na ten moment :roll::lol:

Przyjmując założenie, że on istnieje, to raczej powodzenia tutaj już mieć nie będzie, gdyby ujawniła jego tożsamość, bo skoro nią się zainteresował, to chyba Cienki Bolek jakiś :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupapomidorowa, a kto mi dał prawo do podawania czyjegoś nicka ?

-- 25 lis 2014, 00:20 --

Przyjmując założenie, że on istnieje, to raczej powodzenia tutaj już mieć nie będzie, gdyby ujawniła jego tożsamość, bo skoro nią się zainteresował, to chyba Cienki Bolek jakiś :lol: .

Czemu w taki sposób o mnie piszesz ? Że niby nie zasługuję na kogoś wartościowego :shock: ? Dziękuję Ci bardzo :pirate:

A może po prostu nie byłby wami zainteresowany ... I to was boli :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe zjawisko sajko-socjologiczne się tu kroi, pewnie niebawem będzie zlinczowana online. i to nie dlatego, że coś komuś zrobiła, a tylko dlatego, że bywa troszkę irytująca, co nie jest chyba wystarczającym powodem do hejtu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego wynika jednoznacznie, że tak o mnie pomyślałaś :

Ale ja nie chowam urazy. Każdy może coś tam palnąć bez zastanowienia ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi