Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ukraina

zujzuj

Rekomendowane odpowiedzi

a jak postrzegacie rolę Sikorskiego? Bo teraz niektórzy krzyczą że jego grozby byly czyms niedopuszczalnym... Jeszcze rozumiem krytykę ostrego języka, ale nazywanie tego grozbami...czy ktokolwiek kupuje ten bełkot? Czy wy nie czujecie sie poniżani przez polityków którzy najwyrazniej myślą że ludzie to banda idiotów? Jak w ogóle można mówić że tam były grozby. To tak jakbym do kolesia co stoi na drodze powiedział "wejdz na chodnik bocie samochód przejedzie"...Pytanie raczej do pisowców. Nie mierzi was tak debilna retoryka waszej partii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no weź, zwróć uwagę, że Sikorski straszył społeczeństwo ukarińskie człowiekiem, który dzień później podwinął ogon i uciekł z kraju... zrestzą dla mnie te słowa wyglądały jak opowiedznie się po stronie Janukowicza, nawet Janukowicz nie mówił ze ich pozabija :D . To moje osobiste odczucie, ale moim zdaniem Sikorski zwyczajnie przegiął, zresztą jak go uważam za człowieka zaburzonego psychicznie i chętnie uścisne jego dłoń tu na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się zacznie teraz napływ Ukrainców na Polskę( tania sila robocza i koczowanie w namiotach ,żeby za lokum nie płacić) . Coś słyszalem ,żeby im pożyczki Polska udzieliła . Kpina , Putin dawał -nie chcieli to niech idą na barykady gumę palić .

U nich korupcja wszystko wciągnie jak sprawny odkurzacz . Ruskie ludy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bojmy sie. Putin jak sie wscieknie to nas zje

W jego szlemowskim stylu ,,, kilka prowokacji . Potem wjazd na Ukrainę wojskiem w Obronie swoich obywateli( przed atakiem UKrainców ) i okupacja , przynajmniej wschodniej częsci uKrainy i Krymu . Żaden Cieć z UE , ani Czarny baruk nawet palcem nie ruszą . To nie strefa ich wpływów ,,, i za daleko.Poza tym to Rosja ,Oni maja Atom i nikt jej do jajec nie podskoczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no weź, zwróć uwagę, że Sikorski straszył społeczeństwo ukarińskie człowiekiem, który dzień później podwinął ogon i uciekł z kraju... zrestzą dla mnie te słowa wyglądały jak opowiedznie się po stronie Janukowicza, nawet Janukowicz nie mówił ze ich pozabija :D . To moje osobiste odczucie, ale moim zdaniem Sikorski zwyczajnie przegiął, zresztą jak go uważam za człowieka zaburzonego psychicznie i chętnie uścisne jego dłoń tu na forum.

:shock::shock::shock: a więc oni jednak istnieją. Jak tu robic powazną politykę. Kurski jednak miał racje...ty poważnie uważasz że Sikorski ich straszył, a nie ostrzegał? Ty rozumiesz róznicę tych 2 określeń?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bohatera?..jak to usłyszałem to myślałem że mu sie we łbie popieprzylo....tylko dla czego na banda mówi że on komuś groził? Jeśli oni musza aż takie głupoty wymyślać...to chyba rzeczywiście to jest jakiś straszny sukces i czują sie zagrożeni...no nie ma nic sensownego..i wymyślają głupoty. Czyli koniecznie trzeba odwrócić kota ogonem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock::shock::shock: a więc oni jednak istnieją. Jak tu robic powazną politykę. Kurski jednak miał racje...ty poważnie uważasz że Sikorski ich straszył, a nie ostrzegał? Ty rozumiesz róznicę tych 2 określeń?

pewnie że straszył, wiesz co to jest empatia? teraz weź obejrzyj scene z Sikorskim gdy wypowiadał te słowa i powiedz mi że on ich ostrzegał. może to miało być ostrzeżenie a wyszło jak wyszło, zresztą przyjrzyj się dokładnie sikosrskiemu w trakcie i po wypowiedzeniu tych słów gdy przemyka obok kamery, to prawdziwy świr, powinień być stawiany na równi z fotygą, ma jedynie plusa bo zna angielski :D

-- 24 lut 2014, 23:59 --

zujzuj, jaki to sukces, straszenie człowiekeim, który na drugi dzień ucieka z kraju. Janukowicz wiedział ze majdan juz mu nie odpusci za te zbrodnie, on tylko chciał jeszcze ugrać z zachodem ulgę, no bo przecież podpisał rozejm, zachód świadkiem, więc czego oni ode mnie chcą. a jednak wyszło ze na majdan nikt nie ma wpływu,ani kliczko ani janukowicz, ani rosja ani zachód, jak złapią to pewnie powieszą,albo zgnije w kiciu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon ty to piszesz poważnie? Czyli Sikorski powinien siedzieć za grozby karalne? Ty uważasz że on miał na myśli żejeśli nie podpiszą to on ich zastrzeli?...jeszcze polecam zajrzeć do słownika o ogarnąć 3 definicje:straszenie, grożenie, ostrzeganie... Czy steve wonder to jakiś symbol?Bo wiesz... że ten koleś jest slepy....

Co do analizy sytuacji to chyba na 100% piszesz bezsprzeczne idiotyzmy:). Wszyscy wiedzieli że ludzie poumierali bo Janukowycz kazał ich pogonić....z resztą. Nie ma sensu gadka z ludzmi ze złą wolą...ale dzieki. Przynajmniej wiem do kogo jarek sie zwraca. Kurski jednak miał racje. Ciemny lud kupi wszystko...

no chyba że mnie trolujesz? Bo przyznaje że cięzko mi uwierzyć że ty to piszesz na poważnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko patrzec jak Putin wstawi swojego człowieka w szeregi tzw opozycji ,ludzie go wybiorą bo będą myśleli że to "ich człowiek"(wybiorą go bo on bedzie miał wielką siłę przebicia dzięki finansowaniu jego kampanii wyborczej przez Rosję) i znów nowa władza wypnie się na masy które wyniosły ją na piedestał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Putin poczeka...da rzadzić z pełną premedytacją nowym władzom i będzie ich sabotował tyle ile będzie w stanie...będzie tak samo jak z pomaranczową rewolucją...dojdzie banda do koryta i zanim będzie szansa żeby ich zmienic na lepszą bandę, to do władzy dojdą putiniści

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Wiktor Janukowycz został już fizycznie zlikwidowany przez rosyjskie służby specjalne – gazeta.pl cytuje szokujące słowa politologa Nussa. Opinię taką wygłosił Nuss dla ukraińskiej agencji UNN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Wiktor Janukowycz został już fizycznie zlikwidowany przez rosyjskie służby specjalne – gazeta.pl cytuje szokujące słowa politologa Nussa. Opinię taką wygłosił Nuss dla ukraińskiej agencji UNN.

to chyba nie możliwe...to juz szybciej uwierzę jarkowi że sikorski majdanowcom groził smiercią, niz w te rewelacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi