Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mirunia dzisiaj nie wpadła na forum? Może nadal jest bardzo słaba? Ciekawe...

kosmostrada, tak, to zawroty "głowowe", ale i kręgosłupowe. Poprawa nastąpiła. Za 2 tyg. mam przełożoną wizytę u neurologa, okaże się, co dalej z moim szyjnym odcinkiem.

Kochana, tort bezowy,mniam, mniam-toż to pyszności nieziemskie, uwielbiam po prostu! Dlatego ten mały grzeszek jest dopuszczalny z tego właśnie powodu... :D

Oby to "płaszczykowe" wyjście nie zakończyło się przeziębieniem...

neon, takie wyjścia jedzeniowe są odmianą, szczególnie gdy prowadzi się domową kuchnię :D

Podane jedzonko i inne smaki są przyjemnością. Z wiekiem coraz częściej mam na to ochotę. Czasem też, gdy nie chce mi się nic robić, zamawiam tzw. obiady domowe, w sprawdzonym miejscu.

Ja też polecam kasze najróżniejsze /chyba najwięcej błonnika ma gryczana/ cyklopko droga...leczą brzuszek i jelitka :lol: Zgadzam się z neonem :D ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Oj pustawo dzisiaj... mam nadzieje, że nie leżycie pokotem powaleni przedwiośniem. :bezradny:

U mnie pogoda trochę szalona, mimo że słoneczko wychodzi to chłodek. Rano musiałam wrócić wcześniej ze spaceru z futrzakiem, bo nie wzięłam rękawiczek i mi ręce zsiniały. :roll:

Zaczęłam już się budzić wcześniej po męczącej nocy, muszę mocno się przyłożyć, żeby ogarnąć mrok w mojej duszy, nie za dobrze to wygląda, jak co roku... No ale nic, nos trzeba wydmuchać, oczy otrzeć, wziąć głęboki oddech i robić swoje.

Piję herbatkę brzoskwiniową Twinnigsa, dłubię w pracy i cieszę się, że czwartek.

Miłego dzionka Wam życzę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

Chciałem się wczoraj na rower wybrać, ale kiszka wyszła. Postanowiłem się odwiedzić stare kąty na Dzielni :D

Polecicie mi stronę gdzie są gry PES itd itp które można zapisywać ?

Znalazłem stronkę, gdzie są chyba wszystkie gry na PES itd itp, ale jest wielki minus a mianowicie, nie można zapisywać nawet po rejestracji :(

Jednak można nie wyłączać laptopa, czy komputera, tableta jedynie uśpić :mrgreen:

To i tak nie uchroni od niechcącego wyjścia z gry :(

Może jednak jest stronka, gdzie można zapisywać grę ? :D

Wrzućcie tutaj wszystkie, jakie znacie w tym temacie strony :D

Miłego Dnia Forumowicze :smile:

Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie szczegóły, ale kilka razy wymiotowałam po zjedzeniu kaszy :why:

może jesteś uczulona na któryś z rodzajów, a może na jeden ze składników kaszy?

neon, daje ziomek rade

widze humor jest, żarty sie nadal ciebie trzymają, zawsze miałeś te żart jakoś dziwnie niewymuszone i zabawne ;)

kosmostrada, ciepełka życze i światełka do ogarnięcia i pokonania drogi przez mrok ;)

BratKat, nie znam, PES to pro evolution soccer czy play station? :bezradny:

misty-eyed, jak wyzdrowieje to sie wybiore na taki obiadek, przekonałaś mnie że to już czas na wypad na miasto na szamkę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No a mimo tego, człowiek po zwierzęcemu na tą wiosnę czeka, choć zapowiada ona coroczną masakrę... :roll:

Kasza jaglana może nie będzie powodowała u Ciebie sensacji?

neon, A dziękuję i wzajemnie. :smile: Co ciekawe im więcej światła tym mroczniejsza dusza... :bezradny: Ale zdaniem moich lekarzy nie jest to takie wyjątkowe.

Szamka na mieście -o tak, na top liście przyjemności życiowych. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Misiaki,

kosmostrada, możemy sobie podać ręce :roll: też mnie ta wiosna powala :roll:

w dodatku dzisiaj od rana tak mnie aureola uwiera :silence: a tu trzeba w pokoju ogarnąć :bezradny: ale procha nie chce brać :pirate:

W ogóle coś jest nie halo...odkąd weszłam na 200mg Lamileptu mam takie huśtawki nastroju, że masakra, a tu wizyta u lekarza za 1,5 miesiąca dopiero... sama chwilami za sobą nie nadążam i nie wiem o co mi chodzi :shock: mieli mnie w szpitalu ustabilizować, a tu doopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytałam Was i muszę natychmiast przesłać wielkie zbiorcze tulanie!

cyklopka, Kasza fajna, ale da się pichcić ciekawie i zdrowo i bez niej.

mirunia, Kochana dobrze że jesteś. Już chciałam pisać.

Super, że jutro sobie robisz dzień wolny. To co, luzujemy się ? :smile:

Dziękuję bardzo za głaski, no cóż jak będzie zgodnie z tradycją to muszę się uzbroić w niezłą cierpliwość, huśtawka odpuszcza na koniec lata... Ale jeszcze nie jest najgorzej, więc łapię każdy haust powietrza. ;)

Mocno Cię ściskam, powinnaś niedługo odżyć.

Carica Milica, Witaj Wiewióreczko! :papa: Życzę jak zwykle stabilizacji!

acherontia-styx, Leki nie zamrażają nas zwykle zupełnie i nadal jesteśmy podatni na różne sytuacje zewnętrzne. Tak jak Carica mówi, może po prostu źle znosisz przesilenie. A może aklimatyzujesz się w świecie poszpitalnym. Nie denerwuj się na razie, może to się samo z siebie uspokoi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, A pcham swój wózek... Dobrze, że nie pytasz z rana. ;)

Rum z colą, :105: , jak już większe procenty to w tej wersji. W zamierzchłych czasach mój ulubiony barman mówił na mój widok - A dla Ciebie jak zwykle rum-ianek? :D

Miłego luzowania!

wiejskifilozof, Rozumiem, że już masz ozdobę świąteczną. Mogłeś do domu sobie zabrać?

Obiadek w brzuszku. Miałam dziś się spotkać z przyjaciółką, ale boli mnie tak kark, że muszę trochę się zhoryzontować. Na życie towarzyskie w tym tygodniu nie narzekam, więc umówiłam się na przyszły tydzień.

Wieczór więc na łóżku, z lapkiem, tudzież książką plus herbata. Tak wczoraj tym tortem bezowym pobudziłam sobie kubki smakowe, że bym słodkiego zżarła, ale jestem twarda. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof, fajna technika. Można też tak robić wydmuszki na Wielkanoc.

Carica Milica, może p/depresyjne to jest bardziej 50-100 mg, 100-150 p/lękowe, 250-300 podobno stabilizuje, że ani za dużych górek ani dołków, tak mi lekarka rzekła.

Idę na wykład o historii Chin, bo kolega nalegał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, no ja mam jako p/psychotyczne, ale one też stabilizują nastrój.

JERZY62, chyba nie wiesz, o czym mówisz. Dużo osób tu przecież pisze, że stany maniakalne nie są za fajne.

Zabrałam się solidnie za przekopywanie ofert pracy, co mi w ostatnich tygodniach przyszły na maila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi